Skip to main content

Cinia cEye -valvontaratkaisu

cEye-valvontaratkaisu mittaa ja monitoroi digitaalisen ympäristösi toimintaa ja suorituskykyä, ja tekee vikojen paikantamisesta helpompaa.

Valvontaratkaisu-ja-tilannekuva

Laaja tilannekuva IT-ympäristöihin         

Cinia cEye on reaaliaikainen valvontaratkaisu, joka antaa kattavan näkyvyyden IT-ympäristöihisi. Sen selkeä dashboard piirtää kuvan kokonaisuuden toimintakunnosta aina infrasta sovellustasolle asti.

Vikadiagnostiikan pitää olla mahdollisimman nopeaa, jos liiketoimintakriittiset sovellukset käyvät liian hitaasti tai yhteys katkeilee. Liittyykö ongelma ohjelmistoon, tietoliikenteeseen, alustoihin vai palvelinympäristöön?

Jokainen selvittelyyn kuluva hetki on pois liiketoiminnastasi. Cinia cEye näyttää ripeästi tien ongelman juurille.

analytics

Kerää data yhteen paikkaan 

Laite- tai softakohtaiset valvontaratkaisut antavat näkyvyyden vain kapeaan osaan IT-kokonaisuutta. Cinia cEye vetää yhteen dataa koko monimutkaisesta ympäristöstäsi.

query_stats

Rajaa tehokkaasti vian lähde

Cinian valvontaratkaisun avulla selvität monitoimittajaympäristön vikatilanteet nopeasti ja tehokkaasti, etkä ole pelkästään toimittajien raporttien varassa.

support_agent

Asiantuntijaneuvot suomeksi

Tukenasi on kotimainen kehitystiimi. Ymmärrämme mittaamisen ja analytiikan lisäksi valvottavia kohteita: tietoliikennettä, palvelimia, alustoja ja sovelluksia.

 • Tilannekuva ja valvontaratkaisut 1920px

  Saumaton näkyvyys infraan, palveluihin ja rajapintoihin

  Digitaaliset ratkaisut rakentuvat usein pitkistä, monen toimittajan ketjuista. Ketjun jokainen toimittaja valvoo omaa palveluaan, ja näkökulma jää pistemäiseksi.

  CEyen avulla otat kokonaisuuden valvonnan haltuun ja saat hajanaisten tilannekuvien sijaan yhtenäisen näkymän monitoimittajaympäristöön. Pystyt rajaamaan häiriöt nopeasti ja reagoimaan niihin mieluiten jo ennen kuin käyttäjäkokemus kärsii. Oman mittausdatan tuella varmistat, että toimittajien kanssa sovittu palvelutaso on sitä mitä pitää.

Cinia cEyen tärkeimpiä ominaisuuksia

 • Liiketoimintakriittisten sovellusten End-to-End -valvonta
 • Palveluiden toimivuuden mittaus eri käyttäjäryhmille
 • Web- ja client-sovellusten sovellusvalvonta myös virtualisoituihin sovelluksiin (esim. Citrix)
 • Järjestelmien välisten ja sisäisten rajapintojen sekä kumppaneille tarjottujen rajapintojen toimivuuden valvonta
 • Valmius integroitua muihin järjestelmiin (mm. eri SDWAN-teknologiat)
 • Asiakastarpeiden mukaan räätälöitävät ominaisuudet
 • Jatkuva käyttötuki ja päivitykset

Tutustu Cinia cEye-valvontaratkaisuun

Haluaisitko nähdä, miltä ratkaisun dashboard näyttää?

 • Sateilyturvakeskus-referenssi

  Säteilyturvakeskuksen palvelimet ja palvelut tehokkaassa monitoroinnissa

  Säteilyturvakeskus on käyttänyt Cinian tarjoamaa mittaus- ja valvontaratkaisua jo useiden vuosien ajan. Ratkaisua hyödynnetään STUKin palvelimien ja palveluiden valvonnassa, ja lisäksi ulkoisten toimittajien tuottamien palvelujen laadun seurannassa.

  “Välillä on käynyt niinkin, että olemme itse pohtineet jotakin toiminnallisuutta. Ennen kuin olemme ehtineet mainita asiasta Cinialle, on yritys jo ehtinyt kehittää valvontaratkaisun sen mukaiseksi.”

Näin saat valvontaratkaisun käyttöösi

 1. Ota yhteyttä, niin varataan tapaaminen. Käymme yhdessä läpi, millaisista elementeistä IT-ympäristösi muodostuu.
 2. Saat tarjouksen. Palvelun sisältö ja kuukausimaksu määräytyy tarpeidesi mukaan.
 3. Autamme sinua listaamaan tekniset vaatimukset ja määrittelyt. Niiden perusteella voit pyytää tarvittavat tiedot ja konfiguraatiot IT-toimittajiltasi.
 4. Kytkemme Cinia cEyen käyttöösi avaimet käteen -palveluna.
 5. Nimetyt asiantuntijat auttavat saamaan Cinia cEyesta täyden hyödyn irti. Tiimin osaaminen on käytössäsi koko asiakkuuden ajan, ja kehitämme valvontaasi jatkuvasti.

Laajenna valvontaa näillä palveluilla:

Network Operations Center (NOC)

NOC valvoo verkkoja ja järjestelmiä vuorokauden ympäri ja seuraa cEye-näkymää puolestasi. Kokeneet tietoliikenneasiantuntijat reagoivat vikatilanteisiin ja käynnistävät sovitut toimenpiteet.

Kameravalvonta- ja turvallisuusratkaisut

Helppoutta tuotannon ja tilojen valvontaan, uutta liiketoimintaa älykkäästä automaatiosta? Rakennamme tietoturvalliset kameravalvontajärjestelmät vaativimpiinkin kohteisiin.

Cyber Security Operations Center (CSOC)

 Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia CSOC turvaa liiketoimintaympäristösi 24/7.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää