Skip to main content

Tietoverkot ja yhteydet

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus tietoturvallisten ja toimintavarmojen tietoverkkojen ja yhteyksien avulla.

Tietoverkot ja yhteydet

Kaikki yhteydet, joita organisaatiosi tarvitsee

Tietoverkoilta ja yhteyksiltä vaaditaan ennen kaikkea nopeutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Meiltä saat yrityksellesi tietoliikenneratkaisut, joiden avulla liiketoimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä tilanteessa kuin tilanteessa.

Löydät meiltä saman katon alta internetyhteydet, yritys- ja lähiverkot, kriittisten tuotantoverkkojen IoT- ja OT-ratkaisut, sekä yhteydet pilveen ja konesaleihin. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten operaattoreiden kanssa ja edustamme useita eri laitevalmistajia. Palkittu Service Deskimme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.

Tutustu tietoverkkojen ja yhteyksien palveluihimme

 • Internetyhteydet

  Valitse internetyhteydet, jotka ovat aina varmasti tietoturvallisia, valvottuja ja valmiita laajenemaan. Saat meiltä yhteydet varmennettuna myös sijainteihin, joita muut operaattorit pitävät liian haastavina.

 • Yritys- ja lähiverkot

  Yhdistä toimipisteesi ja palvelusi yhdeksi hallituksi verkkokokonaisuudeksi, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Keskity ydinliiketoimintaasi ja anna luotettavan kumppanin huolehtia verkkoympäristöstäsi puolestasi.

 • Konesaliyhteydet

  Turvaa datasi siirtyminen yritysverkkosi ja vuokraamiesi konesalien välillä valvottujen, tietoturvallisten konesaliyhteyksien avulla.

 • Yhteydet pilvipalveluihin

  Vältä viiveitä ja ruuhkaa ja hyödynnä yksityistä yhteyttä Amazonin, Microsoftin, Googlen ja muiden palveluntarjoajien pilveen ja takaisin.

 • Kansainväliset verkkoyhteydet

  Kun millisekunneilla on väliä. Liikennöi huippunopeiden tietoliikenneyhteyksien kautta Eurooppaan ja aina Aasiaan asti matalimmalla viiveellä. 

 • OT- ja IoT-ratkaisut

  Kanssamme suunnittelet ja toteutat IoT-ratkaisujen jokaisen osa-alueen haastaviin tuotantoympäristöihin. Olemme apunasi sekä uuden kehittämisessä että vanhojen ratkaisujen päivittämisessä.

 • Tuotteet ja valmistajat

  Hanki kestävät ja luotettavat mobiilireitittimet, IoT-sensorit sekä erilaiset teollisuuden IT-laitteet alan johtavilta laitevalmistajilta. Löydät valikoimastamme myös langattomat järjestelmät ja televerkot.

 • Tietoverkkojen kyberturvallisuus

  Varmista yhteyksiesi ja toimintaympäristösi turvallisuus 24/7. Saat meiltä kyberturvallisuusratkaisut niin palvelunestohyökkäysten, haavoittuvuuksien kuin tietoturvallisuusjärjestelmien valvontaan ja hallintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Etsitkö kumppania, joka pystyy vastaamaan kasvaviin tarpeisiisi ja huolehtii aktiivisesti yhteyksiesi ja verkkojesi kyberturvallisuudesta? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

 • cinian-laadukkaat-valokuituyhteydet-vakuuttivat-hoivatien

  Cinian laadukkaat valokuituyhteydet vakuuttivat Hoivatien

  Hoivatie työllistää lähes tuhat työntekijää 18 paikkakunnalla yli 60 yksikössä. Aiemmin tietoliikennekumppaneita oli useita, mutta nyt kokonaisuudesta haluttiin helpommin hallittava. Lopputuloksen oli oltava tietoturvallinen ja toimintavarma.

  “Cinian valtti oli se, että valokuituyhteyksiä pystyttiin tuomaan meille hyvin matalla kustannuksella sellaisiinkin kohteisiin, joissa niitä ei aikaisemmin ollut ”, sanoo tietohallintopäällikkö Juha Alila.

 • Loimuan-lammontuotanto-on-kiinni-toimintavarmoista-tietoverkoista590x360

  Loimuan lämmöntuotanto on kiinni toimintavarmoista tietoverkoista

  Cinian ja Loimuan yhteistyö alkoi kaukokäyttöverkon langattoman tietoliikenneverkon suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta jo vuonna 2016.

  ”Käynnistimme silloin suurta muutosprojektia yhtiön kriittisessä infrastruktuurissa. Valitsimme kumppanin, jolla oli tarjota juuri meidän tarpeisiimme soveltuvin ja tietoturvallisin ratkaisu. Vuosien aikana yhteistyö on koko ajan laajentunut ja saanut uusia muotoja”, kertoo Loimuan tietohallintopäällikkö Kimmo Keronen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää