Skip to main content

Tietoturva­kartoitukset ­ja konsultointi

Kartoita tietoturvasi kokonaistilanne teknisistä ratkaisuista hallinnollisiin käytäntöihin, ja saavuta vaadittava ja liiketoiminnan jatkuvuuden takaava kyberturvallisuuden taso. 

tietoturvakartoitukset-ja-konsultointi

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus – ota ensimmäinen askel kohti toimivaa kyberturvaa

 

Tiedätkö, millä tasolla varautumisesi tietoturvauhkiin on? Huolestuttaako yrityksesi kyberturvallisuuden taso? Teemme tarpeidesi mukaiset kyber- ja tietoturvallisuuden kartoitukset ja arvioinnit, joiden perusteella saat selkeän ja kokonaisvaltaisen kuvan yrityksesi tietoturvajärjestelyjen vahvuuksista ja heikkouksista sekä suositukset kyberturvallisuuden parantamiseksi. Näin et tule yllätetyksi, ja tiedät, miten kyberpuolustuksesi toimii.  

Tutustu tietoturvakartoituksiin ja –arviointeihin

 • Hallinnollinen tietoturva

  Ovatko tietoturvakäytäntösi nykypäivän kyberuhkien tasalla? Kehitetäänkö yrityksesi tietoturvaa sitä mukaa, kun uhkat kehittyvät? Hallinnollinen tietoturva-arviointi paljastaa organisaatiosi tietoturvakäytäntöjen heikot kohdat. 

  Arvioinnissa käydään läpi organisaatiosi kyberturvallisuuden johtamis- ja hallinnointimallit, ja arvioidaan organisaation tietoturvapolitiikat, vastuut, roolit ja tietoturvan kehittämisen käytännöt. 

 • Tekninen tietoturva

  Mikä on tietoturvasi tekninen taso? Onko sinulla riittävä puolustus moderneja kyberuhkia vastaan? 

  Teknisessä tietoturva-arvioinnissa pureudumme yrityksesi tietoturvan teknisiin järjestelyihin ja toteutukseen. Tekninen arviointi kohdistuu muun muassa pääsynhallintaan, tunnistamiseen, tiedon salaukseen, tiedon käsittelyyn ja tallentamiseen, verkkoarkkitehtuuriin, palvelujen suojaamiseen ja uhkien havainnointikykyyn. 

 • NIS2-vaatimuksenmukaisuus

  EU:n uusi tietoturvadirektiivi NIS2 astuu voimaan tämän vuoden lokakuussa. Arvioimme organisaatiosi NIS2-valmiuden ja annamme suositukset, miten parhaiten saavuttaa direktiivin vaatimuksenmukaisuus.  

  Arviointi tehdään NIS2- ja ISO27001 –vaatimuksia vasten. 

Selvitä organisaatiosi kyberturvallisuuden taso

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä organisaatiollesi sopiva kartoitus.  

Lue lisää tietoturvakartoituksista

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun organisaatiollesi sopivin.