Tietoturva­kartoitukset ja -arvioinnit

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus – ota ensimmäinen askel kohti toimivaa kyberturvaa

Tiedätkö, millä tasolla varautumisesi tietoturvauhkiin on? Huolestuttaako yrityksesi kyberturvallisuuden taso?
Ei hätää! Teemme tarpeidesi mukaiset kyber- ja tietoturvallisuuden kartoitukset ja arvioinnit, joiden perusteella saat selkeän, kokonaisvaltaisen kuvan yrityksesi tietoturvajärjestelyjen vahvuuksista ja heikkouksista sekä suosituksia kyberturvallisuuden parantamiseksi. Näin et tule yllätetyksi, ja tiedät, miten kyberpuolustuksesi toimii. Havaintojen perusteella luomme kehitystiekartan vaatimuksenmukaisuuden saavuttamiseksi.
Arvioinnin apuna käytetään tietoturvan hallintastandardeihin perustuvia kriteeristöjä (ISO27001, NIST, Katakri, GDPR, Traficomin Kybermittari). Teknisen kyberturvallisuuden arvioinnissa hyödynnetään moderneja teknisiä työkaluja.

Hallinnollinen tarkastus ja arviointi

Ovatko tietoturvakäytäntösi nykypäivän kyberuhkien tasalla? Kehitetäänkö yrityksesi tietoturvaa sitä mukaa, kun uhkat kehittyvät? Hallinnollinen tietoturva-arviointi paljastaa organisaatiosi tietoturvakäytäntöjen heikot kohdat.

Arvioinnissa käydään läpi organisaatiosi kyberturvallisuuden johtamis- ja hallinnointimallit, ja arvioidaan organisaation tietoturvapolitiikat, vastuut, roolit ja tietoturvan kehittämisen käytännöt. 

Tekninen tarkastus ja arviointi

Mikä on tietoturvasi tekninen taso? Onko sinulla riittävä puolustus moderneja kyberuhkia vastaan?

Teknisessä tietoturva-arvioinnissa pureudumme yrityksesi tietoturvan teknisiin järjestelyihin ja toteutukseen. Tekninen arviointi kohdistuu muun muassa pääsynhallintaan, tunnistamiseen, tiedon salaukseen, tiedon käsittelyyn ja tallentamiseen, verkkoarkkitehtuuriin, palvelujen suojaamiseen ja uhkien havainnointikykyyn. 

 

Penetraatiotestaus

Kun tietoturvakäytäntösi ja kyberpuolustuksesi on rakennettu toimivaksi kokonaisuudeksi, on aika testata sen pitävyyttä.  

Penetraatiotestauksella tarkoitetaan yrityksen tietojärjestelmien tai palveluiden murtotestausta, jossa simuloimme kyberhyökkäystä ja dokumentoimme sen etenemisen.  

Penetraatiotestauksessa yritetään tunkeutua palveluun tai järjestelmään ja havaitsemaan siinä esiintyviä haavoittuvuuksia ja puutteita. Simuloidut hyökkäykset voidaan kohdentaa esimerkiksi ulko- tai sisäverkkosi palveluihin.  

Penetraatiotestaus toteutetaan aina sertifioitujen asiantuntijoiden toimesta. Sen avulla saat merkittävää tietoa haavoittuvuuksien realistisuudesta sekä käytännön korjausehdotukset, joilla vahvistat kyberpuolustuksesi huippuun.  

 

kyberturvallisuus_digikatse-1920x1080

 

Tutustu palveluihimme

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Ville Heikkonen Kyberturvallisuusratkaisut Puhelin +358 50 550 5221
Timo Mäkinen Kyberturvallisuusratkaisut, Myyntijohtaja Puhelin +358 50 506 3780
Pekka Solehmainen Kyberturvallisuusratkaisut Puhelin +358 40 758 0020
Mika Sydänoja Kyberturvallisuusratkaisut Puhelin +358 40 136 2877

Kuinka voimme auttaa?

Kerro haasteesi tai kysymyksesi yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Ota yhteyttä