Skip to main content

Yhteydet pilvipalveluihin

Avaa suora, nopea ja tietoturvallinen yhteys pilvipalveluihin. Cinian verkko kytkee sovelluksesi Keski-Euroopan konesaleihin kustannustehokkaasti.

Yhteydet-pilvipalveluihin

Suojattu yhteys pilveen

Kun pilvipalveluiden käytettävyys kasvaa ratkaisevan tärkeäksi liiketoiminnallesi, pelkkä internetyhteys ei riitä luotettavaan tiedonsiirtoon.

Yksityinen pilviyhteys liittää julkiset (public cloud) ja yksityiset (private cloud) pilvipalvelut osaksi yritysverkkoasi. Saat käyttöösi nopean, tietoturvallisen kaistan, joka ei ole riippuvainen julkisesta internetistä. Liikennöit keskitetysti Amazonin, Microsoftin, Googlen ja muiden palveluntarjoajien pilveen ja takaisin.

hourglass_empty

Vältä viiveitä ja ruuhkaa

Koko liiketoimintasi saattaa perustua siihen, että yrityksen pilviyhteydet toimivat. Internetissä kaikki kilpailevat samasta kapasiteetista, ja ruuhkatilanteissa yhteyden laatu vaihtelee. Viiveet turhauttavat käyttäjiä. Yksityinen yhteys pilvipalveluihin varmistaa, että sovelluksesi toimivat kuten pitää.

shield

Tietoturvallinen pilviyhteys

Jos liikennöit julkipilveen julkisten internetyhteyksien kautta, et voi hallita reittiä ja ympäristöjä matkan varrella. Altistut jatkuville hyökkäysyrityksille. Yksityisen pilviyhteyden reitti on aina tarkasti optimoitu, eikä yhteydellä ole rajapintaa miljardien käyttäjien jakamaan julkiseen verkkoon.

support_agent

Asiantuntijaneuvoja suomeksi

Yksityisen pilvikaistan operaattorina vastaamme siitä, että yhteytesi toimii maasta ja maanosasta toiseen. ISO27001-sertifioitusta Service Desk -palvelustamme tavoitat aina osaavat tietoliikenneasiantuntijat ympäri vuorokauden. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.

 • Kansainväliset verkkoyhteydet

  Yllättävän kustannustehokas privaattiyhteys

  Cinian asiakkaana hyödynnät omaa infraamme, kuten suoraa merikaapeliyhteyttä Keski-Euroopan konesaleihin sekä muita kansainvälisiä yhteyksiä. Suomessa hyödynnät Cinian runkoverkkoa. Siksi yksityinen pilvikaista Kuopiosta Frankfurtiin voi avautua edullisemmin kuin odotit. 

  Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa varmistamme, että luotettavat yhteydet ja varayhteydet ulottuvat kaikkein haastavimpiin sijainteihin asti. Jatkuvasti valvottuina, totta kai.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saat meiltä kaikki yhteydet, joita yrityksesi tarvitsee. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, millaiset yhteydet palvelevat liiketoimintaasi parhaiten.

Yksi liittymä, monta pilvipalvelua

Jos käytät useampaa eri pilvialustaa, riittää, että hankit Cinialta yhden, keskitetyn liittymän mahdollisine varayhteyksineen, ja maksat vain yhden kuukausimaksun.

Samaa liittymää ja kaapelia pitkin kulkevat yhteydet erotellaan toisistaan – ellet sitten nimenomaan halua, että eri pilvipalveluiden data keskustelee keskenään.

Cinia on AWS:n, Azuren ja Google Cloudin sertifioitu kumppani. Kauttamme saat yhteyden myös näihin pilvipalveluihin: IBM Cloud, Salesforce, Oracle, Alibaba Cloud, suomalaiset yksityispilvipalvelutuottajat sekä ICT-talot.

Kolme tapaa ottaa yksityinen pilviyhteys käyttöön

Uusi tietoliikenneyhteys

 • Jos yritykselläsi ei ole käytössä muita Cinian tietoliikenneratkaisuja, voimme rakentaa privaattipilviyhteyden nykyisten yhteyksiesi rinnalle.
 • Palvelun toimitukseen kuuluu uusi fyysinen yhteys Cinian verkkoon sekä määritetyt virtuaaliyhteydet.
 • Muusta infrastruktuurista riippuen saat pilviyhteydet käyttöösi ilman katkoksia tai lyhyen, suunnitellun katkoksen jälkeen.

Täydennä nykyistä palvelua

 • Jos käytössäsi on Cinian yritysverkko tai internetliittymä, voimme konfiguroida pilviyhteyden vaivattomasti osaksi palvelua.
 • Hyödynnämme olemassa olevia yhteyksiä Cinian verkkoon ja täydennämme niitä.
 • Käyttöönotto onnistuu tavallisesti ilman katkoksia noin 5 arkipäivässä.

Muokkaa nykyisiä ratkaisuja

 • Korvaako uusi pilviyhteys aiemman ratkaisun, kuten internetin yli toimineen VPN-tunnelin pilvipalveluihin? Hyödynnetäänkö se jatkossa varayhteytenä? Etsimme parhaat ratkaisut kanssasi.
 • Kokonaisuus muodostuu uudesta tai olemassa olevasta liityntäyhteydestä sekä lisävirtuaaliyhteyksistä.
 • Uuden yhteyden käyttöönottoa edeltää ennalta sovittu, lyhyt huoltokatko.
 • Konesaliyhteydet

  Konesaliyhteydet

  Turvaa datasi siirtyminen yritysverkkosi ja vuokraamiesi konesalien välillä valvottujen, tietoturvallisten konesaliyhteyksien avulla.

 • Internetyhteydet

  Internetyhteydet

  Valitse internetyhteydet, jotka ovat aina varmasti tietoturvallisia, valvottuja ja valmiita laajenemaan. Saat meiltä yhteydet varmennettuna myös sijainteihin, joita muut operaattorit pitävät liian haastavina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää