EDISTYKSELLISET KYBERTURVALLISUUS-RATKAISUT

Tutustu palveluihin
Ota yhteyttä

Turvaa, varmuutta ja vaivatonta yhteydenpitoa yrityksesi kyberturva varmoissa käsissä 24/7 

Meiltä saat tietoturvan syväasiantuntijuuden, eturivin teknologiat ja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kyberturvaratkaisun. Turvaamme liiketoimintasi jatkuvuuden ja suojaamme tärkeät tietosi päätelaitteista pilvipalveluihin ja verkoista sovelluksiin.  

Meiltä saat avun ja tuen erilaisiin kyberuhkiin varautumisessa ja niiden eliminoinnissa, digitaalisen ympäristösi jatkuvassa havainnoinnissa sekä nopeassa poikkeamiin reagoinnissa. Kehitämme kyberturvasi vastaamaan nykypäivän uhkiin ja haasteisiin, sillä turvallisessa ja varmassa digitaalisessa ympäristössä yrityksesi voi rauhassa kasvaa kohti parempaa tulosta! 

Oletko varautunut nykyaikaisiin kyberuhkiin? Kaipaako yrityksesi tietoturva kehittämistä tai viilaamista? Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksesi tietoturva-asiat kuntoon! 

Ota yhteyttä

Asiakkaitamme

KIILTO_MASTER_LOGO_BLUE_RGB

“Cinian vahvuus on selkeästi palveluasenne, yhteistyössä mukana olleet Kiillon ihmiset ovat saanet avun, kun sitä on tarvittu. Toimittaja on selkeästi onnistunut poistamaan ongelmia, sen sijaan että olisi tuonut niitä lisää” 

Henry Keihäs, tietohallintojohtaja
Kiilto

Lue lisää
aava-logo

”Saamme kyberturvapalveluilla mielenrauhaa.”

Tero Lainpelto, IT-päällikkö
Lääkäriasema Aava

Lue lisää
Aava_logo
KIILTO_LOGO

Tiedätkö, millä tasolla yrityksesi kyberturvallisuus on?

Varaa alta aika ja keskustele asiantuntijan kanssa, miten voisit parantaa yrityksesi tietoturvaa. 

Reagointikyky ratkaisee

Tieto siirtyy yhä enemmän pilveen ja digitaaliset palvelut ovat keskeinen osa arjessa. Yhteiskunnan perustoimintoihin kohdistuvat kyberuhkat kasvavat voimakkaasti ja muuttuvat alati. Tunnistamme riskit ja tiedämme, kuinka valjastaa niin henkilöstö kuin teknologia niitä torjumaan. Jos kyberturvallisuuspoikkeama tapahtuu, kyky reagoida ja aloittaa tarvittavat toimenpiteet ratkaisevat.

Kuinka voimme auttaa?

Kiinnostaako kyberturvallisuuden kehittäminen?
Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös varata ajan suoraan ajanvarauskalenteristamme.