Skip to main content

Kyberturvallisuus­ratkaisut

Yrityksesi kyberturvallisuus varmoissa käsissä 24/7 – Meiltä saat syväasiantuntijuuden, eturivin teknologiat ja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kyberturvallisuusratkaisun. 

kyberturvallisuusratkaisut-hero2

Turvaa, varmuutta ja vaivatonta yhteydenpitoa 24/7 

Turvaamme liiketoimintasi jatkuvuuden ja suojaamme tärkeät tietosi päätelaitteista palvelimiin ja verkoista sovelluksiin. Varmistamme liiketoimintasi jatkuvuuden varautumalla, valvomalla, havainnoimalla ja reagoimalla vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.  

Meiltä saat avun kyberpuolustuksesi vahvistamisessa sekä erilaisiin kyberuhkiin varautumisessa ja niihin vastaamisessa. Asiantuntijamme ovat mukanasi myös digitaalisen ympäristösi jatkuvassa havainnoinnissa sekä nopeassa uhkiin ja riskeihin reagoinnissa. Turvallisessa ja varmassa digitaalisessa ympäristössä yrityksesi voi rauhassa kasvaa kohti parempaa tulosta. 

Tutustu kyberturvallisuusratkaisuihimme

  • Turvalliset konesaliratkaisut

    Cinian tietoturvalliset konesaliratkaisut ovat enemmän kuin pelkkä konesali – saat ainutlaatuisen, tämän päivän tarpeisiin vastaavan palvelukokonaisuuden. 

  • Tietoturvakartoitukset ja -konsultointi

    Kartoita tietoturvasi kokonaistilanne teknisistä ratkaisuista hallinnollisiin käytäntöihin, ja saavuta vaadittava ja liiketoiminnan jatkuvuuden takaava kyberturvallisuuden taso. 

    NIS2-vaatimuksenmukaisuus

Varaudu kyberturvallisuusuhkiin

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri sinun organisaatiollesi sopivin ratkaisu.  

Asiakkaidemme kokemuksia

  • “Cinian vahvuus on selkeästi palveluasenne, yhteistyössä mukana olleet Kiillon asiantuntijat ovat saaneet avun, kun sitä on tarvittu. Toimittaja on selkeästi onnistunut poistamaan ongelmia, sen sijaan että olisi tuonut niitä lisää.”
  • “Saamme kyberturvapalveluilla mielenrauhaa.”

Cinia lukuina

88,4 M€
Liikevaihto 2023
400 +
Henkilöstö
8
toimipistettä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun organisaatiollesi sopivin.

Varmuutta tuovia kyberturvaratkaisuja

Lue uusimmat blogikirjoitukset