Skip to main content
yritys-hero-2

Tuomme varmuutta monimutkaistuvaan digitaaliseen maailmaan 

Cinia on suomalainen digitaalisten toimintaympäristöjen turvaaja ja kriittisten, korkean toimintavarmuuden yhteyksien ja ohjelmistojen asiantuntija. Tehtävänämme on tuoda varmuutta monimutkaistuvaan ja muuttuvaan digitaaliseen maailmaan.  

Yhdistämällä laaja-alaisen osaamisemme sekä uusimman teknologian toteutamme julkishallinnon ja yksityisen sektorin asiakkaillemme laadukkaat tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisut, jotka toimivat tänään ja huomenna.  

Painimme kokemuksen tuomalla varmuudella digitaalisten haasteiden raskaassa sarjassa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti yli 400 asiantuntijan voimin.  

Yhdistämme markkinat ja mantereet

Yhdistämme markkinat ja liiketoiminnat nopeilla tietoliikenneyhteyksillä Pohjoismaista Manner-Eurooppaan. Tuomme mantereet lähemmäksi toisiaan rakentamalla Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan yhdistävää Luoteisväylän merikaapelia, joka tekee Suomesta kansainvälisen tietoliikenteen solmukohdan.  

Cinian tarina

Cinian juuret juontavat 1800-luvulle, jolloin teletoiminta alkoi Suomessa. Siitä lähtien olemme rakentaneet hyvien yhteyksien yhteiskuntaa. Tänä päivänä nämä yhteydet ovat merkittäviä kansainvälisiä hankkeita, kuten mannertenvälisten yhteyksien turvaaminen merikaapeleiden voimin ja kuituyhteyksien tuominen paikkoihin, jonne vain Cinian osaaminen kantaa. Varmistamme, että suomalaisten organisaatioiden yhteydet säilyvät ensiluokkaisina vaativissakin olosuhteissa. 

Jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa olemme kumppani, joka tuo varmuutta asiakkaidemme digitaaliseen arkeen. Varmuus tarkoittaa toimintavarmuutta, mutta se on myös turvallisuutta ja luottamusta. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että asiat toimivat nyt ja huomenna. Cinia on kumppani, joka osaa asiansa ja kantaa vastuun – joka päivä.  

Tehtävämme on selvittää teknologian uudet mahdollisuudet, toteuttaa tulevaisuuden ratkaisut ja näin tasoittaa polkua palveluiden ja yhteiskunnan digitalisoitumiselle. Ratkaisut syntyvät yhdistämällä sulavasti tietoliikenne, ohjelmistot, tietoverkot ja kyberturvallisuus toimiviksi kokonaisuuksiksi. 

Tutustu Cinian toimintaan

Cinian omistus

Osakkeenomistaja Osuus
Suomen valtio 77,5%
Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen   11,25%
Pohjola Vakuutus Oy   11,25%
Yhteensä 100%

 

Ota yhteyttä