<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=444991906801021&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitaalisten menestystarinoi­den mahdollistaja

Cinia yrityksenä

Globaali talous pyörii tehokkaiden tietoverkkojen ja yhä älykkäämpien ohjelmistojen varassa. Nopeat yhteydet, luotettavat tietojärjestelmät ja turvatut tietovarastot ovat digitaalisen ajan yhteiskunnan välttämättömiä rakenteita.

Yritysturvallisuus ja sertifikaatit

Lue lisää

Julkaisumme

Lue lisää

Vastuullisuus

Lue lisää

Toimivaa, älykästä ja turvallista

Kohti digitaalista tulevaisuutta

Cinian  tehtävänä on parantaa Suomen kilpailukykyä digitaalisia ratkaisuja kehittämällä sekä turvata yhteiskunnan kriittisiä toimintoja vahvistamalla kyberturvallisuutta. Parannamme ja monipuolistamme Suomen kansainvälisiä ja kansallisia tetoliikenneyhteyksiä. 

Tuotamme asiakkaillemme digitaalisia ratkaisuja, jotka parantavat toiminnan tehokkuutta, tuottavuutta ja mahdollistavat palvelujen käyttäjille uusia tapoja toimia. Mahdollistamme turvallisen ja tehokkaan liiketoiminnan - sekä mielenrauhan. 

Haluamme, että jokainen voi käyttää digitaalisia palveluita nopeasti ja sujuvasti, ilman häiriöitä. Vaikka meitä ei yleensä näe, olemme siellä, missä läsnäolomme on välttämätöntä. Olemme suorittamassa tehtäväämme yhä digitaalisemman ja turvallisemman yhteiskunnan rakentajana.

Omistajiamme ovat Suomen valtio, Ilmarinen ja Pohjola Vakuutus.

Omistus

Osakkeenomistaja
Osuus
Suomen valtio c/o Liikenne- ja viestintäministeriö 77,528 %
Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 11,236 %
Pohjola Vakuutus Oy 11,236 %
Yhteensä
100,00 %

Cinian tarina

Meidän tehtävämme on selvittää teknologian uudet mahdollisuudet, toteuttaa tulevaisuuden ratkaisut ja näin johdattaa Suomea kohti digitaalista ulottuvuutta. Se on tila, jossa kehitys kiihtyy ja avaa uusia ovia uusiin ulottuvuuksiin. Ratkaisut löydetään yhdistämällä sulavasti tietoliikenne, ohjelmistot, tietoverkot ja kyberturvallisuus yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tarinamme alkaa jo vuodesta 1861, jolloin ensimmäinen tehtävämme oli lennätinlinjan rakentaminen Helsingin ja Hämeenlinnan välille. Siitä lähtien olemme rakentaneet hyvien yhteyksien yhteiskuntaa niin maalla, merellä kuin ilmassa.

Cinia on kokenut ja luotettava tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittäjä, joka mahdollistaa digitaalisen liiketoiminnan suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille – ja meille kaikille.

Cinia tuo mantereet lähemmäs toisiaan rakentamalla Euroopan ja Aasian yhdistävää Koillisväylän merikaapelia, tehden Suomesta kansainvälisen tietoliikenteen solmukohdan. Lisäksi ihmiset tuodaan lähemmäs toisiaan mahdollistamalla koteihin supernopea valokaapeliyhteys, tulevaisuuden teknologia. Cinia kuljettaa meitä digitaalisen kehityksen kärkijoukoissa.

Rala-sertifikaatti-1
Menestyjät
Criticalcommunications
finnish-information-security-cluster
Suomen vahvimmat
ecomember