Skip to main content

Verkkoratkaisujen tuotteet ja valmistajat

Hanki kestävät ja toimintavarmat tuotteet OT- ja IT-ympäristöihisi kotimaisen maahantuojan kautta.

Tuotteet ja valmistajat

Tuotteet vaativiin toimialaympäristöihin

Saat kauttamme kriittisiinkin toimialaympäristöihin soveltuvat langattomat järjestelmät ja televerkot. Valikoimamme kattaa mobiilireitittimet, kytkimet, IoT-sensorit sekä erilaiset teollisuuden IT-laitteet alan johtavilta laitevalmistajilta.

Autamme sinua tarvittaessa laitteiden ohjelmoinnissa ja konfiguroinnissa. Mikäli tarvitset tukea IoT-ratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon, olemme apunasi. Huolehdimme myös laitteidesi hallinnasta, valvonnasta ja ylläpidosta.

handshake

Laaja kumppaniverkosto

Laajan verkostomme ansiosta voimme tarjota sinulle monia kumppanuuksien tuomia lisäetuja, kuten tuotteiden kilpailukykyisen hinnoittelun.  

settings

Ymmärrys kriittistä ympäristöistä

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Tiedämme mitä laitteilta vaaditaan ja millaisiin olosuhteisiin eri laitevalmistajien tuotteet sopivat parhaiten.

people

Ammattilaiset apunasi

Etsitkö laitteiden lisäksi kumppania IoT-yhteistyöhön? Autamme sinua kehittämään uutta sekä päivittämään vanhat ratkaisut uusimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisiksi.

Näin tilaat tuotteita Cinialta

  1. Tutustu alta edustamiimme laitevalmistajiin.
  2. Ole meihin yhteydessä ja kerro, millaiseen tarpeeseen etsit ratkaisua tai minkä laitevalmistajan tuotteista olet kiinnostunut. Asiantuntijamme auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa sekä eri laitevalmistajien tuotteiden vertailussa.
  3. Asiantuntijamme lähettää sinulle tarjouksen, josta näet tuotteiden ja palveluiden hinnat sekä toimitusajat. Suosituimmat tuotteet löytyvät suoraan varastostamme ja saamme ne lähetykseen yleensä jo samana arkipäivänä. Suoraan tehtaalta lähetettävien tuotteiden toimitus kestää pääsääntöisesti muutamia viikkoja.
  4. Tilauksen varmistuttua pidämme sinut ajan tasalla toimituksen etenemisestä.

Edustamamme laitevalmistajat

Advantech

Advantech

Advantech on maailman johtava IoT-järjestelmien ja sulautettujen alustojen laitevalmistaja. Cinian asiantuntemus kattaa erityisesti Advantechin mobiilireitittimet ja IoT-sensorit sekä teollisuuden Ethernet-tuotteet, kuten kytkimet ja muuntimet.

Logopaikka

Semtech

Semtech (ent. Sierra Wireless) on maailman johtava IoT:n M2M-osaaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluu mobiilireitittimiä, radiomoduuleja ja näihin liittyviä palveluja. Cinian asiantuntemus kattaa erityisesti M2M (Machine to Machine) -reitittimet ja hallintaohjelmistot.

Teltonika

Teltonika

Teltonika Networks tarjoaa kustannustehokkaita vaihtoehtoja mobiiliyhteyksien toteuttamiseksi kiinteisiin ja liikkuviin kohteisiin. Cinian asiantuntemus kattaa erityisesti mobiilireitittimet ja kytkimet, sekä näiden päälle rakennettavat ratkaisut.

Cisco

Cisco

Cisco on maailman suurin verkkolaitevalmistaja, jonka teollisuusportfoliosta löytyvät tavanomaisten IoT-ratkaisujen lisäksi myös erilaiset langattomat järjestelmät.

Fortinet

Fortinet

Fortinet on maailman johtava yritysten tietoturva- ja verkkoratkaisuja tarjoava laitevalmistaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi palomuurit, kytkimet ja tukiasemat.

Moxa

Moxa

Moxan teollisuuden IT-portfolio kattaa lähes kaiken teollisuustoteutuksissa tarvittavan. Jos järjestelmä halutaan toteuttaa vain yhdellä IT-toimittajamerkillä, Moxa on hyvä valinta.

Celerway

Celerway

Kun tietoliikenneyhteyden korkea saatavuus ja kapasiteetti on ensisijaisen tärkeää, Celerwayn monikanavareitittimet varmistavat katkeamattomat yhteydet ja korkean kapasiteetin.

Garderos

Garderos

Garderos valmistaa sähköverkko- ja liikennekäyttöön suunniteltuja erittäin luotettavia mobiilireitittimiä.

Option

Option

Option NV:n ohjelmoitavat mobiilireitittimet ovat parhaimmillaan kiinteistöautomaation toteutuksissa sekä ratkaisuissa, joissa päätelaitteelta vaaditaan mukautumiskykyä. 

HW Group

HW Group

HW Group on innovatiivinen IoT-sensoreita valmistava yritys, jonka ratkaisuilla onnistuu monenlainen olosuhdevalvonta ja datankeruu.

Siemens

Siemens

Cinia toimittaa sähköverkkoyhtiöille Siemensin Ruggedcom-tuotemerkin kytkimiä, reitittimiä sekä WIN Wimax -järjestelmiä.

Rad

RAD

RAD on erityisesti teleoperaattoreiden ja energiayhtiöiden tarpeisiin erikoistunut yhtiö. Laajaan portfolioon kuuluvat langattomat järjestelmät, tietoturvaratkaisut, kanavointilaitteet ja erikoisprotokollien siirto ja konversio.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.