Skip to main content

Yritys- ja lähiverkot

Tarpeisiisi suunnitellut ja toteutetut yritys- ja lähiverkot – myös vaativiin toimintaympäristöihin.

Yritys-ja-lahiverkot-uusi

Turvaa tiedon liikkuminen yrityksesi sisällä

Lähiverkko jatkaa siitä pisteestä, johon yritysliittymä tuo internetin. Langaton tai langallinen sisäverkkoratkaisu liittää päätelaitteesi toisiinsa tietoturvallisesti ja toimintavarmasti.

Yritysverkko vie lähiverkon idean toimiston seinien ulkopuolelle. Se yhdistää kaikkien toimipisteidesi tietoliikenteen samaan yksityiseen verkkoon (VPN), halki Suomen tai kansainvälisesti.

handshake

Kokonaisvaltainen kumppanuus

Kuka korjaa ongelman? Jos eri toimipaikoilla on sopimuksia eri kumppanien kanssa, oikean kontaktin löytäminen aiheuttaa päänsärkyä. Huolehdimme verkoistasi kokonaispalveluna tietoliikenneyhteydestä päätelaitteisiin, sijainneista riippumatta.

support_agent

Asiantuntijaneuvot suomeksi

Kun tarvitset nopeita vastauksia, saat langan päähän heti osaavan tietoliikenneasiantuntijan. Cinian ISO27001-sertifioitu Service Desk palvelee asiakkaita 24/7/365 vahvalla teknisellä osaamisella. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.

security

Korkea tietoturvan taso

Kyberhyökkäyksiin varautuminen on yritys- ja lähiverkkojen ylläpidon kovaa ydintä. Valvonnan lisäksi pidämme arkkitehtuurit ja laitteet ajan tasalla. Saat meiltä myös poikkeuksellisen laajat tietoturvapalvelut vaativiin ammattilaisympäristöihin.

Valmiina huolehtimaan verkkojesi kokonaisuudesta

Harkitsetko vanhan verkkoympäristösi päivittämistä tai uusimista? Olemme tukenasi ja autamme sinua valitsemaan tilanteeseesi sopivan ratkaisun.

 • cinian-laadukkaat-valokuituyhteydet-vakuuttivat-hoivatien-590x360

  Hoivatien yritysverkko perustuu laadukkaisiin valokuituyhteyksiin

  Hoivatie työllistää lähes tuhat työntekijää 18 paikkakunnalla yli 60 yksikössä. Aiemmin tietoliikennekumppaneita oli useita, mutta nyt kokonaisuudesta haluttiin helpommin hallittava. Lopputuloksen oli oltava tietoturvallinen ja toimintavarma.

  “Cinian valtti oli se, että valokuituyhteyksiä pystyttiin tuomaan meille hyvin matalla kustannuksella sellaisiinkin kohteisiin, joissa niitä ei aikaisemmin ollut ”, sanoo tietohallintopäällikkö Juha Alila.

 • VR-siirtyi-sd-wan-verkkoratkaisuun-590x360

  VR siirtyi Cinian avulla SD-WAN-verkkoratkaisuun

  Cinia oli mukana toteuttamassa VR:n mittavaa IT-kentän uudistushanketta, jonka myötä VR siirtyi SD-WAN-verkkoratkaisuun. Vastamme yhä ratkaisun valvonnasta, ylläpidosta ja kentällä tapahtuvasta viankorjauksesta sekä tuotamme VR:n kokonaisuuteen kriittisen verkon osuuden kuten esimerkiksi yhteydet pääkonttorille.

Saat meiltä suunnittelun, toimituksen sekä jatkuvan hallinnoinnin

Liiketoimintaasi sopivat teknologiat

 • WLAN, LAN, vai sittenkin SD-WAN- ja LAN-teknologioiden yhdistelmä? Liikkuva lähiverkko vai perinteinen toimisto? Autamme sinua valitsemaan tilanteesi sopivan ratkaisun.
 • Suojattu yritysverkko (VPN) hyödyntää teknologia- ja operaattoririippumattomasti mm. MPLS- , 4G-, MultiSP- ja kuituyhteyksiä toimipisteiden välillä.
 • Yhdistä eri verkkolaitteet (mm. SD-WAN, NGFW, LAN ja WLAN) samaan keskitettyyn hallintaan, ja saat näkyvyyden koko toimipistekokonaisuuden infraan.

Valvonta ja jatkuva kehittäminen

 • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun huolehdimme verkkoympäristöistä puolestasi, vuorokauden ympäri.
 • Vastaamme virtuaalisten ratkaisuiden päivittämisestä mutta myös fyysisen laitekannan ylläpidosta ja uusimisesta.
 • Tulevaisuudenkestävät, turvalliset lähi- ja yritysverkot ovat arkkitehtuureiltaan joustavia ja valmiita mukautumaan muutokseen.

Vaivaton siirtymä kumppanilta toiselle

 • Cinialla on koetellut toimintamallit, joiden avulla operaattorin vaihdos onnistuu kivuttomasti.
 • Nimetty projektipäällikkö huolehtii, että siirtymävaihe sujuu kerralla oikein. 
 • OT-ja-IoT-ratkaisut

  Kriittiset tuotantoverkot

  Toimiston lähiverkko ei saa olla yhteydessä tuotannon laitteisiin eikä päinvastoin. Samalla tiedon täytyy liikkua turvallisesti näiden välillä – perustuuhan yhä useamman organisaation päivittäinen toiminta juuri tuotannosta saatavaan dataan. Esimerkiksi energia-alalla laitosten etävalvonta on elintärkeää kokonaisten kaupunkien huoltovarmuuden kannalta.

  Kun samalla kumppanilla on osaamista yritys- ja lähiverkkojen lisäksi tuotannon OT- ja IoT-ratkaisuista sekä vaativista erityisverkkototeutuksista, varmistat, että tietoliikenteen teknologiat pelaavat turvallisesti yhteen.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Internetyhteydet

Valitse internetyhteydet, jotka ovat aina varmasti tietoturvallisia ja valvottuja. Saat meiltä yhteydet varmennettuna myös sijainteihin, joita muut operaattorit pitävät liian haastavina.

Yhteyksien tietoturva

Kaikkiin yhteyksiimme on saatavilla VPN-, palomuuri- ja palvelunestohyökkäyksien torjuntapalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia kyberturvallisuusratkaisuja.

Konesaliyhteydet

Turvaa datasi siirtyminen yritysverkkosi ja vuokraamiesi konesalien välillä valvottujen, tietoturvallisten konesaliyhteyksien avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös varata ajan suoraan ajanvarauskalenteristamme.

Mikäli asiasi koskee tukipyyntöä olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme 

Lue lisää