Hakutulokset

Cinialle kyberturvallisuussertifikaatti

Uutiset 26.10.2017

Cinialle on 25.10.2017 myönnetty Finnish Cyber Security Certificate –kyberturvallisuussertifikaatti (FINCSC). Sertifikaatti on voimassa vuoden ja se kattaa kaikki Cinian konserniyhtiöt.

FINCSC on menetelmä organisaation kyberturvallisuustason mittaamiseen ja sen osoittamiseen. Menetelmä koostuu sertifiointia hakevan yrityksen suorittamasta itsearvioinnista sekä akkreditoidun arviointilaitoksen itsearvioinnille toteuttamasta katselmoinnista. Arviointi kohdistui Cinian sisäverkkoon sekä sisäverkosta henkilöstölle ja asiakkaille tarjottaviin tietotekniikkapalveluihin. Arvioinnin piiriin kuului lisäksi Cinian tietojen käsittelyyn käytettävät päätelaitteet ja sisäverkkoon muodostettavat etäyhteydet. Cinialle myönnetty sertifikaatti osoittaa, että Cinia kykenee huolehtimaan vaatimustenmukaisesta tietoturvasta sekä takaamaan toimivat ja luotettavat palvelut kumppaneillemme ja asiakkaillemme.

FINCSC:n hallinnoinnista vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun IT-instituutin alaisuudessa toimiva kyberturvallisuuden tutkimus-, kehitys- ja koulutuskeskus JYVSECTEC – Jyväskylä Security Technology. Se ylläpitää ja kehittää sertifiointijärjestelmää yhteistyössä FINCSC:n ohjausryhmän kanssa sekä akkreditoi sertifiointitoimintaa suorittavat arviointilaitokset.

FINCSC-sertifikaatista löytyy lisätietoja https://www.fincsc.fi/.

Jaa