Sierra Wireless

Sierra Wireless-575x360px

Maailman johtava M2M/IoT osaaja

Sierra Wireless on kanadalainen pörssiyhtiö joka valmistaa mobiilireitittimiä, radiomoduuleja ja näihin liittyviä palveluja. Sierralla on yli 400 patenttia langattomassa teknologiassa, ja käyttää 75M€ vuosittain tuotekehitykseen. Työn jälki on ammattimaista, ja siksi Sierran radiomoduuleita löytyy maailman johtavien yritysten järjestelmistä markkinasta riippumatta.

Cinia on Sierra Wirelessin M2M -reitittimien ja hallintaohjelmistojen edustaja ja asiantuntija Suomessa, ja tarjoaa Sierran laitteisiin täydet tuki- ja asiantuntijapalvelut.

Vakuuttava tuoteportfolio

Sierra Wirelessin M2M reititin- ja modeemiportfolio on keskittynyt teollisuusympäristöjen vaatimuksiin. Laitteiden mekaaninen kestävyys on erinomainen, ja Sierraa käytetään Suomessa erityisesti ajoneuvoasennuksissa.

Sierran hallintaohjelmistot kattavat kaikki tavanomaiset hallintatarpeet joko pilvestä käsin tai yksityiselle palvelimelle asennettuna.

Uniikkina ominaisuutena Sierran laitteisiin voidaan sisällyttää edullinen globaalisti toimiva hallintayhteys joka toteutetaan Sierran ylläpitämän hallintaan dedikoidun mobiililiittymän kautta.

Tuotteet

Ota yhteyttä!

Cinia tuntee teollisuusympäristöjen erikoistarpeet ja vaativien verkkoratkaisujen tietoturvan. Ota yhteyttä niin aloitetaan keskustelu!