KANSAINVÄLISET TIETOLIIKENNEPALVELUT

Cinian yhteyksillä maailmalle

Datan määrän ja kriittisten sovellusten edellyttämän kapasiteetin kasvu lisää vaatimuksia yritysten käyttämille yhteyspalveluille. Yritykset tarvitsevat entistä luotettavampia, nopeampia ja suorituskykyisempiä yhteyksiä. Cinian kansainväliset tietoliikennepalvelut vastaavat näihin tarpeisiin.

Cinian verkko on suunniteltu tekniikaltaan ja kapasiteetiltaan vastaamaan vaativien asiakkaiden liiketoimintojen yhteystarpeita. Verkon kansainvälisen laajennuksen ensimmäinen osa Cinian Northern Digital Highway hyödyntää C-Lion1–merikaapelia tarjoamalla suoran, korkeakapasiteettisen ja matalaviiveisen tietoliikenneyhteyden Suomesta Saksaan.

HELSINKI – FRANKFURT RTD (round trip delay) 19,7 ms

Cinian Northern Digital Highway on kytketty suoraan Euroopan keskeisimpiin verkkosolmuihin, kuten Hampuriin ja Frankfurtiin, jossa sijaitsee DE-CIX, maailman suurin internetin solmupiste. Hampurista yhdessä partnereidemme kanssa tarjoamme suorat yhteydet muun muassa Amsterdamiin ja Lontooseen.

HELSINKI – LONTOO RTD (round trip delay) 23,9 ms

Verkkojen yhteenliittämispiste Suomen ja Venäjän rajalla yhdistää Northern Digital Highwayn Venäjän suurimpaan valokuituverkkoon ja mahdollistaa korkeakapasiteettiset ja matalaviiveiset yhteydet Euroopan ja Aasian välillä.

FRANKFURT - TOKIO RTD (round trip delay) 150 ms

HELSINKI - HONG KONG RTD (round trip delay) 132,8 ms


POHJOISMAIDEN KATTAVIN KUITUVERKKO

Cinia muodostaa Easy Fibre -konsortion yhdessä seitsemän muun pohjoismaalaisen operaattorin kanssa. Cinian asiakkailla on mahdollisuus hankkia kuituja Pohjoismaat kattavasta verkosta Suomen ja Saksan lisäksi myös Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Lue lisää Easy Fibre -konsortiosta omilta verkkosivuilta.

Ole mehin suoraan yhteydessä tai sähköpostilla inquiries@cinia.fi

Lisätietoja

Jan Forss
Asiakkuuspäällikkö, Kansainvälinen myynti
+358 40 922 3120
wna.sbeff@pvavn.sv
Eeva Liljanto
Johtaja, Kansainvälinen myynti
+358 50 2166
rrin.yvywnagb@pvavn.sv
Jaana Räty
Kumppanuusjohtaja, Kansainvälinen myynti
+358 40 865 3312
wnnan.engl@pvavn.sv
Jaa