Valvontaratkaisut

Digitaalisten ympäristöjen helppo valvonta ja mittaus

Kaipaatko näkyvyyttä digitaalisten palveluidesi toimintaan? Taisteletko jatkuvasti laatuongelmien kanssa? Onko vikojen rajaus ja selvittäminen kohtuuttoman vaikeaa ja työlästä? Jos edellä mainitut asiat kuulostavat tutuilta, tervetuloa tutustumaan Cinian valvontaratkaisuihin.

MONIPUOLISET VALVONTARATKAISUT DIGITAALISEEN LIIKETOIMINTAAN

Toimitamme aina asiakkaan kokonaisuuteen ja tarpeeseen sopivan ratkaisun. Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisua vastaamaan kehittyvien digitaalisten palveluiden tarpeita. Ratkaisumme ei ole vain verkon, palvelinten, pilviyhteyksien tai sovellusten valvontaa - se on kaikkea niitä.

Valvontaa voidaan tehdä myös sisä- että julkisissa verkoissa ja siten saada näkökulmaa palveluiden toimivuuteen eri käyttäjien näkökulmasta.

SINUN DIGITAALISILLE TOIMINTAYMPÄRISTÖILLESI

Cinia cEye ja cLog -valvontaratkaisumme sopivat niin yrityksille kuin julkisen sektorin toimijoille toimialasta riippumatta. Ratkaisu skaalautuu pienestä ympäristöstä tuhansien valvottavien kohteiden ympäristöihin. Mittaustuloksia voi seurata selkeiden ja tarkoituksenmukaisten näkymien kautta.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA TOIMITTAJARIIPPUMATON RATKAISU

Ohjelmiston käyttö on hyvin helppoa, joten käyttäjien ei tarvitse hukata työaikaa sen opetteluun. Valvonnan ja laadunseurannan ammattilaisemme auttavat käytössä ja tehokkaassa hyödyntämisessä. Tarvittaessa ratkaisut voidaan integroida muihin järjestelmiin, jolloin tehokkuus ja hyödyt kasvavat edelleen. Ratkaisu on täysin toimittajariippumaton, mutta voit liittää siihen esimerkiksi Cinian Service Desk –palvelut.

Cinian valvontaratkasut auttavat sinua varmistamaan laadukkaat digitaaliset palvelut.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Olli Aaltonen
Myyntipäällikkö, Yhteyspalvelut
+358 50 342 8019
byyv.nnygbara@pvavn.sv
Kari Kujamäki
Myyntipäällikkö, Yhteyspalvelut
+358 40 739 2629
xnev.xhwnznxv@pvavn.sv