Valvontaratkaisut

Digitaalisten ympäristöjen helppo valvonta ja mittaus

Kaipaatko näkyvyyttä digitaalisten palveluidesi toimintaan? Taisteletko jatkuvasti laatuongelmien kanssa? Onko vikojen rajaus ja selvittäminen kohtuuttoman vaikeaa ja työlästä? Jos edellä mainitut asiat kuulostavat tutuilta, tervetuloa tutustumaan Cinian valvontaratkaisuihin.

MONIPUOLISET VALVONTARATKAISUT DIGITAALISEEN LIIKETOIMINTAAN

Toimitamme aina asiakkaan kokonaisuuteen ja tarpeeseen sopivan ratkaisun. Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisua vastaamaan kehittyvien digitaalisten palveluiden tarpeita. Ratkaisumme ei ole vain verkon, palvelinten, pilviyhteyksien tai sovellusten valvontaa - se on kaikkea niitä.

Valvontaa voidaan tehdä myös sisä- että julkisissa verkoissa ja siten saada näkökulmaa palveluiden toimivuuteen eri käyttäjien näkökulmasta.

SINUN DIGITAALISILLE TOIMINTAYMPÄRISTÖILLESI

Cinia cEye ja Cinia cLog -valvontaratkaisut sopivat niin yrityksille kuin julkisen sektorin toimijoille toimialasta riippumatta. Ratkaisu skaalautuu pienestä ympäristöstä tuhansien valvottavien kohteiden ympäristöihin. Mittaustuloksia voi seurata selkeiden ja tarkoituksenmukaisten näkymien kautta.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA TOIMITTAJARIIPPUMATON RATKAISU

Ohjelmiston käyttö on hyvin helppoa, joten käyttäjien ei tarvitse hukata työaikaa sen opetteluun. Valvonnan ja laadunseurannan ammattilaisemme auttavat käytössä ja tehokkaassa hyödyntämisessä. Tarvittaessa ratkaisut voidaan integroida muihin järjestelmiin, jolloin tehokkuus ja hyödyt kasvavat edelleen. Ratkaisu on täysin toimittajariippumaton, mutta voit liittää siihen esimerkiksi Cinian Service Desk –palvelut.

Cinian valvontaratkaisut auttavat sinua varmistamaan laadukkaat digitaaliset palvelut.

 

Lue lisää asiakaskokemuksista ja blogista

Vastuu Group Oy
LOKIENHALLINTA- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄT TUKEVAT NYKYAIKAISIA DIGIPALVELUJA 

Digitaalisten palveluiden kriittisyys, monipilvi- ja monitoimittajaympäristö sekä eri järjestelmien keskinäinen riippuvuus vaikuttivat siihen, että Vastuu Group tarvitsi monipuolisen valvontaratkaisun joka kehittyy liiketoiminnan mukana. Cinian valvontaratkaisun avulla Vastuu Group pystyy valvomaan palvelujen ja niiden tuottamiseen liittyvien alustojen tilaa 24/7.  Lue lisää.

Säteilyturvakeskus

SÄTEILYTURVAKESKUS LUOTTAA CINIAN cEYE-VALVONTARATKAISUUN

Sosiaali- ja terveysministeriön alaisella Säteilyturvakeskuksella on mahtipontinen, mutta sitäkin tärkeämpi toiminta-ajatus: ihmisten, yhteiskunnan ja ympäristön suojelu säteilyhaitallisilta vaikutuksilta. Suojelu ulottuu myös tuleviin sukupolviin eli STUK varmistaa, että tulevaisuudenkin suomalaisilla on mahdollisimman hyvät edellytykset elää maassamme. Lue lisää.

Blogi

DIGITAALISTEN PALVELUIDEN LAATU KÄYTTÄJÄKOKEMUKSEN YTIMESSÄ

Yritykset ja yhteisöt kehittävät digitaalisia palveluita kiihtyvään tahtiin toiminnan tehostamiseksi ja tuottavuushyötyjen saavuttamiseksi. Palveluiden käyttö on myös muuttunut yhä enemmän ajasta ja paikasta sekä päätelaitteista riippumattomiksi. Samalla kun digitaaliset palvelut kehittyvät, kasvavat käyttäjien odotukset niiden laadukkaalle toiminnalle. Lue lisää blogista.

Blogi

KUINKA KRIITTISIÄ API-POHJAISET INTEGRAATIOT OVAT LIIKETOMINNALLESI?

Rajapinnat ja integraatiot ovat olleet tärkeä osa yritysten IT-ratkaisuja jo todella pitkään. Tietoa vaihtuu yritysten sisäisten järjestelmien välillä, kumppaneiden kanssa tai tietoa tarjotaan julkisena palveluna, joko ilmaiseksi tai korvausta vastaan. Lue lisää blogista.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Jan Forss
Account Manager, Tietoverkkopalvelut
+358 40 922 3120
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jukka Kontula
Myyntipäällikkö, Tietoverkkoratkaisut
+358 40 592 4564
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Tuomas Yli-Suvanto
Business Manager, Tietoverkkopalvelut
+358 40 862 1061
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv