Valvontaratkaisut

Digitaalisten ympäristöjen helppo valvonta ja mittaus

Kaipaatko näkyvyyttä digitaalisten palveluidesi toimintaan? Taisteletko jatkuvasti laatuongelmien kanssa? Onko vikojen rajaus ja selvittäminen kohtuuttoman vaikeaa ja työlästä? Jos edellä mainitut asiat kuulostavat tutuilta, tervetuloa tutustumaan Cinian valvontaratkaisuihin.

MONIPUOLISET VALVONTARATKAISUT DIGITAALISEEN LIIKETOIMINTAAN

Toimitamme aina asiakkaan kokonaisuuteen ja tarpeeseen sopivan ratkaisun. Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisua vastaamaan kehittyvien digitaalisten palveluiden tarpeita. Ratkaisumme ei ole vain verkon, palvelinten, pilviyhteyksien tai sovellusten valvontaa - se on kaikkea niitä.

Valvontaa voidaan tehdä myös sisä- että julkisissa verkoissa ja siten saada näkökulmaa palveluiden toimivuuteen eri käyttäjien näkökulmasta.

SINUN DIGITAALISILLE TOIMINTAYMPÄRISTÖILLESI

Cinia cEye ja cLog -valvontaratkaisumme sopivat niin yrityksille kuin julkisen sektorin toimijoille toimialasta riippumatta. Ratkaisu skaalautuu pienestä ympäristöstä tuhansien valvottavien kohteiden ympäristöihin. Mittaustuloksia voi seurata selkeiden ja tarkoituksenmukaisten näkymien kautta.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA TOIMITTAJARIIPPUMATON RATKAISU

Ohjelmiston käyttö on hyvin helppoa, joten käyttäjien ei tarvitse hukata työaikaa sen opetteluun. Valvonnan ja laadunseurannan ammattilaisemme auttavat käytössä ja tehokkaassa hyödyntämisessä. Tarvittaessa ratkaisut voidaan integroida muihin järjestelmiin, jolloin tehokkuus ja hyödyt kasvavat edelleen. Ratkaisu on täysin toimittajariippumaton, mutta voit liittää siihen esimerkiksi Cinian Service Desk –palvelut.

Cinian valvontaratkaisut auttavat sinua varmistamaan laadukkaat digitaaliset palvelut.

 

Lue lisää asiakaskokemuksista ja blogista

Suomen Tilaajavastuu Oy

Lokienhallinta- ja valvontajärjestelmät tukevat nykyaikaisia digipalveluja

Digitaalisten palveluiden kriittisyys, monipilvi- ja monitoimittajaympäristö sekä eri järjestelmien keskinäinen riippuvuus vaikuttivat siihen, että Suomen Tilaajavastuu tarvitsi monipuolisen valvontaratkaisun joka kehittyy liiketoiminnan mukana. Cinian valvontaratkaisun avulla Tilaajavastuu pystyy valvomaan palvelujen ja niiden tuottamiseen liittyvien alustojen tilaa 24/7.  Lue lisää.

Säteilyturvakeskus

Säteilyturvakeskus luottaa Cinian cEye-valvontaratkaisuun

Sosiaali- ja terveysministeriön alaisella Säteilyturvakeskuksella on mahtipontinen, mutta sitäkin tärkeämpi toiminta-ajatus: ihmisten, yhteiskunnan ja ympäristön suojelu säteilyhaitallisilta vaikutuksilta. Suojelu ulottuu myös tuleviin sukupolviin eli STUK varmistaa, että tulevaisuudenkin suomalaisilla on mahdollisimman hyvät edellytykset elää maassamme. Lue lisää.


DIGITAALISTEN PALVELUIDEN LAATU KÄYTTÄJÄKOKEMUKSEN YTIMESSÄ

Yritykset ja yhteisöt kehittävät digitaalisia palveluita kiihtyvään tahtiin toiminnan tehostamiseksi ja tuottavuushyötyjen saavuttamiseksi. Palveluiden käyttö on myös muuttunut yhä enemmän ajasta ja paikasta sekä päätelaitteista riippumattomiksi. Samalla kun digitaaliset palvelut kehittyvät, kasvavat käyttäjien odotukset niiden laadukkaalle toiminnalle. Lue lisää blogista.

KUINKA KRIITTISIÄ API-POHJAISET INTEGRAATIOT OVAT LIIKETOMINNALLESI?

Rajapinnat ja integraatiot ovat olleet tärkeä osa yritysten IT-ratkaisuja jo todella pitkään. Tietoa vaihtuu yritysten sisäisten järjestelmien välillä, kumppaneiden kanssa tai tietoa tarjotaan julkisena palveluna, joko ilmaiseksi tai korvausta vastaan. Lue lisää blogista.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Olli Aaltonen
Myyntipäällikkö, Tietoverkkopalvelut
+358 50 342 8019
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jussi Kiuru
Myyntijohtaja, Tietoverkkopalvelut
+358 40 187 2130
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Atte Sipilä
Myyntipäällikkö, Pilviyhteydet, Tietoverkkopalvelut
+358 40 512 4773
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv