Valvontaratkaisut

Digitaalisten ympäristöjen helppo valvonta ja mittaus

Kaipaatko näkyvyyttä digitaalisten palveluidesi toimintaan? Taisteletko jatkuvasti laatuongelmien kanssa? Onko vikojen rajaus ja selvittäminen kohtuuttoman vaikeaa ja työlästä? Jos edellä mainitut asiat kuulostavat tutuilta, tervetuloa tutustumaan Cinian valvontaratkaisuihin.

Monipuoliset valvontaratkaisut digitaaliseen liiketoimintaan

Toimitamme aina asiakkaan kokonaisuuteen ja tarpeeseen sopivan ratkaisun. Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisua vastaamaan kehittyvien digitaalisten palveluiden tarpeita. Ratkaisumme ei ole vain verkon, palvelinten, pilviyhteyksien tai sovellusten valvontaa - se on kaikkea niitä.

Valvontaa voidaan tehdä myös sisä- että julkisissa verkoissa ja siten saada näkökulmaa palveluiden toimivuuteen eri käyttäjien näkökulmasta.

Sinun digitaalisille toimintaympäristöillesi

Cinia cEye valvontaratkaisu sopii niin yrityksille kuin julkisen sektorin toimijoille toimialasta riippumatta. Ratkaisu skaalautuu pienestä ympäristöstä tuhansien valvottavien kohteiden ympäristöihin. Mittaustuloksia voi seurata selkeiden ja tarkoituksenmukaisten näkymien kautta.

Helppokäyttöinen ja toimittajariippumaton ratkaisu

Ohjelmiston käyttö on hyvin helppoa, joten käyttäjien ei tarvitse hukata työaikaa sen opetteluun. Valvonnan ja laadunseurannan ammattilaisemme auttavat käytössä ja tehokkaassa hyödyntämisessä. Tarvittaessa ratkaisut voidaan integroida muihin järjestelmiin, jolloin tehokkuus ja hyödyt kasvavat edelleen. Ratkaisu on täysin toimittajariippumaton, mutta voit liittää siihen esimerkiksi Cinian Service Desk –palvelut.

Valvontaratkaisumme auttavat sinua varmistamaan laadukkaat digitaaliset palvelut.

 

Lue lisää asiakaskokemuksista

Pohjantähti

”Haluamme itse olla kuskin paikalla. Valvontaratkaisu tuo meille lisää varmuutta, että liiketoimintamme jatkuvuus pysyy koko ajan korkealla tasolla.” Jari Rekilä, it-palvelujohtaja, Pohjantähti. Lue lisää.

Säteilyturvakeskus

"Cinia valvontaratkaisua on helppo suositella kaikille yrityksille. Nykypäivänä valvontajärjestelmät ovat välttämättömiä kaikille. Jos valvontaa ei ole, se tarkoittaa sitä, että silloin jokin on pielessä." Mikko Kettunen, järjestelmäpäällikkö, STUK. Lue lisää.

Vastuu Group Oy

"Cinia cEye -valvontaratkaisu mittaa ja näyttää sitä, miten meidän palvelumme toimivat asiakkaidemme näkökulmasta. Meille on suuri etu siitä, että Cinia kehittää palveluja nimenomaan meidän tarpeistamme lähtien." Max Bernoulli, Head of Operations, Vastuu Group. Lue lisää.

 

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Jan Forss
Account Manager, Tietoverkkopalvelut
+358 40 922 3120
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jukka Kontula
Myyntijohtaja, Tietoverkkopalvelut
+358 40 592 4564
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Tuomas Yli-Suvanto
Business Manager, Tietoverkkopalvelut
+358 40 862 1061
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv