Skip to main content

Microsoft-tietoturva

Anna Microsoft-pilviympäristösi valvonta ja hallinta asiantuntijoiden käsiin ja varmista organisaatiollesi turvallinen ja vaatimusten mukainen Microsoft-palveluiden käyttö.  

Microsoft-ympäristösi varmoissa käsissä

 

Cinian Microsoft-tietoturvapalvelun avulla saat kaiken irti pilviympäristösi tietoturvaominaisuuksista ja jätät ympäristön hallinnoinnin ja valvonnan asiantuntijoiden osaaviin käsiin. Cinian tietoturva-asiantuntijat määrittelevät Microsoft-tuotteesi tietoturvaominaisuudet parhaiden käytäntöjen mukaisesti, ja yhdistettynä Cinian CSOCin tarjoamaan valvontakerrokseen suojaamme organisaatiosi käyttäjät, sovellukset ja laitteet. Asiantuntijamme valvovat ja hallinnoivat ympäristösi turvallisuutta, ja kehittävät tietoturvaasi edelleen vastaamaan yhä paremmin monimutkaistuviin tietoturvauhkiin.  

Tämä kaikki käytössäsi Microsoft-tietoturvapalvelussa

 • Microsoft 365-palvelut valitun lisenssitason mukaisesti 
 • Palvelupaketti pitää sisällään tietoturvaominaisuuksia, analytiikkaa sekä identiteetti- ja laitehallintaa. 
 • Käyttöönotto parhaiden käytäntöjen mukaisesti 
 • Microsoftin tietoturvaominaisuuksien käyttöönotto 
 • Tietoturva-arviointi ja Secure Score -analyysi 
 • Kyberturvan reaaliaikainen valvonta Cinian CSOCista 
 • Reagointi tietoturvapoikkeamiin 
 • Kuukausittaiset raportit kyberturvan tilasta 
 • Kyberturvan kehityksen työpajat neljä kertaa vuodessa 
fact_check

Käyttöönotto parhaiden käytäntöjen mukaisesti

Cinian Microsoft-tietoturvapalvelussa saat Microsoft 365 -lisenssit, ja asiantuntijamme määrittävät tietoturvaominaisuudet joko jo olemassa olevaan tilaukseesi, tai voit myös tilata tarvittavat lisenssit kauttamme. Lisäksi kartoitamme tietoturvasi tilan sekä arvotamme Microsoft-ympäristösi nykyhetken turvallisuustason. Näiden pohjalta asetamme tavoitetilan, jota kohti työskentelemme kanssasi jatkuvassa kyberturvakumppanuudessa.  

handshake

Sertifioitu asiantuntijuus ja tukipalvelut käytössäsi jatkuvassa kumppanuudessa 

Käytössäsi ovat sertifioidut asiantuntijat, jotka valvovat Microsoft-ympäristösi turvallisuutta ja kehittävät pilviympäristösi tietoturvan tasoa yhdessä kanssasi säännöllisissä tietoturvatyöpajoissa. Cinia CSOC valvoo ympäristöäsi ja reagoi mahdollisiin poikkeamiin, ja tukipalvelut ovat käytössäsi tarpeesi mukaan joko arkipäivisin tai vuorokauden ympäri. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.  

 • laakarikeskus-aavassa-kyberturvaa-vahvistetaan-palvelusivun-listaus

  Lääkärikeskus Aavassa kyberturvaa vahvistetaan määrätietoisesti

  Kyberturvavalvomo CSOC (Cyber Security Operations Center) valvoo lääkärikeskuksen IT-infrastruktuurissa tapahtuvia tietoturvapoikkeamia. 

Tutustu myös muihin palveluihimme

CSOC 

Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia CSOC turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

SIEM palveluna

Havainnoi tietoturvapoikkeamat, reagoi niihin viipymättä, ja selvitä, mitä tapahtui – Cinia SIEM -palvelun avulla keräät tietoa digitaalisesta infrastruktuurista ja havainnoit poikkeamat tehokkaasti. 

MDR palveluna

Cinia MDR-palvelun kyberturvakumppanuus yhdistelee teknologiaa ja asiantuntija-apua, ja suojaa niin organisaatiosi päätelaitteet ja pilvipalvelut kuin käytössä olevat yhteydetkin. 

OT-tietoturva

Varmista tuotantoympäristösi turvallisuus ja tuotannon jatkuvuus. Cinian CSOC valvoo tuotantolaitoksesi verkkoliikennettä, järjestelmiä ja laitteita 24/7 ja vastaa poikkeamiin välittömästi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun organisaatiollesi sopivin.