Skip to main content

Operatiivisten yhteyksien ja sovellusten suojaus ja valvonta

Turvaa tuotantoprosessisi ja -laitoksesi Cinian OT-tietoturvan palveluilla.  

Suojaa ja turvaa tuotannon teknologioille ja yhteyksille 24/7

Varmista tuotantoympäristösi turvallisuus ja tuotannon jatkuvuus. Cinian Cyber Security Operations Center valvoo tuotantolaitoksesi verkkoliikennettä, järjestelmiä ja laitteita 24/7 ja vastaa poikkeamiin ja uhkiin välittömästi. Räätälöimme tuotantoympäristöösi sopivan valvonnan ja suojauksen ratkaisun, ja tarvittaessa integroimme jo olemassa olevan tietoturvateknologian Cinian kyberturvavalvomoon.  

Tuotantoympäristösi varmoissa käsissä

 • 24/7 tuotantojärjestelmien valvonta Cinian CSOCista käsin 
 • Yrityksesi tarpeisiin sopiva, räätälöity teknologiakokonaisuus 
 • Häiriöihin ja poikkeamiin reagointi
 • Raportointi
 • Koulutettu ja huippuosaava tietoturvatiimi 
 • Tukipalvelut suomeksi ja englanniksi 
 • Säännölliset tietoturvatapaamiset 
 • Kyberturvakumppanuus, jossa kehitämme tuotantolaitoksesi tietoturvaa 
domain

Tuotannon yhteyksien, laitteiden ja järjestelmien 24/7 valvonta 

Cinian OT-tietoturvan palvelut tuotetaan Cinian kyberturvavalvomosta CSOCista. Voit helposti yhdistää näin sekä IT- että OT-ympäristöjesi tietoturvan. Valvomme tuotantoympäristöäsi ja vastaamme poikkeamiin 24/7. 

layers

Räätälöity ratkaisu yrityksesi tarpeisiin 

Tarpeesi mukaan joko räätälöimme tuotantoympäristöösi sopivan OT-tietoturvaratkaisun, tai hyödynnämme ympäristöön jo asennettua teknologiaa. Sensoreiden ja teknologian avulla mahdollinen haitallinen liikenne OT-verkossasi havaitaan, ja suoritamme liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseen tarvittavat estotoimenpiteet yhdessä OT-asiatuntijoidenne kanssa. 

handshake

Tietoturvan kehittäminen – kyberturvakumppanuus 

Kehitämme tuotantoympäristösi tietoturvaa yhdessä kanssasi pitkäjänteisesti ja kestävästi. Kyberturvakumppanuuteen kuuluvat säännölliset, kvartaaleittain toteutettavat tietoturvatyöpajat sekä raportointi ympäristösi tietoturvan tilasta.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.  

 • Pattern-hero1

  Turvaa ja jatkuvuutta liiketoiminnallesi 24/7 - Cinia CSOC

  Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia Cyber Security Operations Center turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.   

 • NOC

  Verkkojen valvontaa ja hallintaa 24/7 – Cinia NOC

  NOC (Network Operations Center) valvoo ja hallinnoi verkkoja ja järjestelmiäsi vuorokauden ympäri. NOC on elinkaaripalvelu, jossa ympäristöäsi optimoidaan jatkuvasti. 

 • OT-ja-IoT-ratkaisut

  OT-verkkoihisi sopivat IoT-ratkaisut

  Kanssamme suunnittelet ja toteutat IoT-ratkaisujen jokaisen osa-alueen haastaviin tuotantoympäristöihin. Olemme apunasi sekä uuden kehittämisessä että vanhojen ratkaisujen päivittämisessä.  

Tutustu myös muihin palveluihimme

MDR palveluna

Cinia MDR-palvelun kyberturvakumppanuus yhdistelee teknologiaa ja asiantuntija-apua, ja suojaa niin organisaatiosi päätelaitteet ja pilvipalvelut kuin käytössä olevat yhteydetkin. 

SIEM palveluna

Havainnoi tietoturvapoikkeamat, reagoi niihin viipymättä, ja selvitä, mitä tapahtui – Cinia SIEM -palvelun avulla keräät tietoa digitaalisesta infrastruktuurista ja havainnoit poikkeamat tehokkaasti. 

Microsoft-tietoturva

Cinian Microsoft-tietoturvapalvelun avulla saat kaiken irti pilviympäristösi tietoturvaominaisuuksista ja jätät ympäristön hallinnoinnin ja valvonnan asiantuntijoiden osaaviin käsiin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun yrityksellesi sopivin.