Skip to main content

Sote-ohjelmistoratkaisut

Panosta hoitotyön, prosessien ja tiedonkulun digitalisointiin ja paranna terveydenhuollon asiakkaittesi palvelua ja asiakaskokemusta.

Sote-ohjelmistoratkaisut

Käyttäjälähtöisiä vastauksia sosiaali- ja terveydenhuollon IT-haasteisiin

Teknologian pitää helpottaa ja tukea ammattilaisten työtä. Digityökalujen taivuttaminen omiin prosesseihin ei saa olla järjetön urakka. 

Tuomme ratkaisut sinne, minne valmisohjelmistot eivät taivu. Joustava ohjelmistokehitys on kustannustehokasta ja hinnoittelu läpinäkyvää.

Nollasta ei tarvitse aloittaa. Saat käyttöösi moneen kertaan koetellut, sote-ympäristöön istuvat toimintamallit. Niiden avulla jatkokehitämme nykyisiä järjestelmiäsi tai luomme kokonaan uutta. 

Valmiiksi koeteltuja ratkaisuja sote-sektorille

monitor_heart

Toiminnan ohjaus: Optimoi salien, tilojen ja resurssien käyttö

Työn suunnittelua ja ohjausta tukevien sovellusten moottorina ovat useiden projektien myötä syntyneet valmiit tekniset ratkaisut. Vakaan pohjan päälle rakennetaan omanlainen, tehokas ja turvallinen kokonaisuus.

integration_instructions

Laaturekisterit: Kerää rakenteista tietoa vaivattomasti 

Laaturekisterin päivittämisen ei pidä olla ylimääräinen kivi kengässä. Helppokäyttöinen sovellus säästää aikaa ja tekee työstä turvallisempaa. Tieto kulkee saumattomasti kansallisiin rekistereihin.

laptop

Potilastiedon tilannekuva: Eri järjestelmien data yhteen näkymään 

Selkeä tilannekuva antaa nopeasti tietoa päätöksenteon ja toiminnan arvioinnin tueksi. Ammattilaisten arvokas aika ei kulu ikkunoiden välillä klikkailuun ja virheet vähenevät.

 

 

cloud

Alustat ja automaatio: Turvalliset ratkaisut on-premiseen ja pilveen

Sote-ympäristöjen skaalautuvat alustapalvelut pitää suunnitella, pystyttää ja ylläpitää tietoturvallisuus edellä. Voit vahvistaa resilienssiä entisestään Cinian kyberturvallisuusratkaisuilla.

favorite_border

Lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehitys

Kehitä kanssamme korkealaatuisia, MDR-direktiivin alaisia, CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita. Tekninen asiantuntemus ja liiketoimintakokemus sote-kentältä tuo ennakoitavuutta tuotekehitykseen.

 

 

Lataa opas hoitopolkujen digitalisointiin!

Hoitopolkujen digitalisoimiseksi on käynnistetty lukemattomia hankkeita. Miksi osa niistä tuo aitoja hyötyjä, kun taas osa digitalisaatiohumpasta aiheuttaa vain lisää harmia? 

 • helsingin-oma-virtaus-järjestelmä-tehostaa-suun-terveydenhuoltoa

  Helsingin oma Virtaus-järjestelmä tehostaa suun terveydenhuoltoa

  Toteutimme Helsingin kaupungille konseptin ja prototyypin uudenlaisesta työ- ja potilasvirran ohjausjärjestelmästä.

 • hatakeskuslaitoksen-Ilmo-jarjestelma

  Hätäkeskustietojärjestelmä ERICA auttaa pelastamaan henkiä tukemalla hätäkeskuspäivystäjän työtä

  Numeron 112 taustalla toimii Hätäkeskuslaitoksen ERICA-tietojärjestelmä, jonka vaativasta ohjelmistokehityksestä ja ylläpidosta Cinia vastaa.

 • Cinia - Sydansairaala-13

  Sydänsairaalan toiminnanohjausjärjestelmää kehitetään käyttäjien ehdoilla

  Kardio-järjestelmä on Cinian ja Sydänsairaalan vuosia jatkuneen yhteistyön tulos, jonka kehittäminen jatkuu edelleen. Ohjelmistoratkaisun lähtökohtana on hoitotyön arjen ymmärtäminen.

Näin autamme sote-alan IT-haasteissa

Neuvomme ja kartoitamme

 • Tunnemme sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristön vaatimukset.
 • Ymmärrämme, miten järjestelmien kokonaisuus vaikuttaa yksityiskohtiin ja ICT-kustannuksiin.
 • Saat apua teknologiavalinnoissa, ohjelmistojen elinkaaren selvittämisessä sekä toimintaprosessien suunnittelussa.

 

Konseptoimme ja suunnittelemme

 • Suunnittelemme käyttäjälähtöisiä ja helppokäyttöisiä palveluita, joita on helppo laajentaa tulevaisuudessa.
 • Pureudumme yhdessä käyttäjien kanssa ongelman ytimeen, selvitämme integraatioiden mahdollisuudet ja teknologiavaihtoehdot. Saat käyttöösi toteuttamiskelpoisen ehdotuksen.

Toteutamme ja jatkokehitämme

 • Ohjelmistokehitystiimimme rakentavat tarpeisiisi osuvia ratkaisuja, joita pääset käyttämään nopeasti.
 • Pohjana voi olla valmis suunnitelma, tai voimme viedä alustavan idean suunnitelmista toteutusvaiheeseen yhdessä.
 • Ketterä projektityöskentely taipuu itsenäisiin avaimet käteen -toteutuksiin mutta myös osaksi valmista toimittajaekosysteemiä tai -verkostoa.

Helppokäyttöisiä järjestelmiä muuttuviin sote-alan tarpeisiin

Tunnemme eri teknologioiden vahvuudet ja riskit ja valitsemme niistä kuhunkin ratkaisuun parhaat vaihtoehdot. Digiratkaisujen käyttäjälähtöisyys ja helppokäyttöisyys, yhdessä koodin korkean laadun ja tietoturvan kanssa, on meille kunnia-asia.

Tiedät varmasti, että valmispakettien räätälöinti saattaa olla kallista. Suoraan omaan tarpeeseen tehty ratkaisu on sen sijaan kustannustehokas näistä syistä:
 • Aikaa ja rahaa säästyy, kun hyödynnämme olemassa olevia järjestelmiä ja niissä olevaa tietoa, tai muokkaamme vain prosesseja nykyisten ohjelmistojen puitteissa.
 • Asiakastyön arkea helpottavat muutokset ja uudet toiminnot onnistuvat nopeasti, ilman pitkiä odotusaikoja.
 • Joustavia kokonaisuuksia voi laajentaa pala kerrallaan – Sydänsairaalan toiminnanohjausjärjestelmä on siitä hyvä esimerkki. Siitä on hyötyä erityisesti silloin, kun on löydettävä edullinen tapa päästä nopeasti liikkeelle.
 • Vältyt valmisohjelmistojen lisenssimaksuilta ja muilta piilokustannuksilta.    
 • Sote-OR-sivu

  Ota regulaatio huomioon

  Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmien laadunvarmistuksen ja tietosuojan kanssa on oltava tarkkana. Alaan liittyy erityisesti potilastietojen käsittelyyn liittyvää sääntelyä, joka ohjelmistokehittäjien on tunnettava.

  Cinialla on yli 10 vuoden kokemus IT-ratkaisujen rakentamisesta sote-sektorin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että ohjelmistoammattilaisemme tuntevat toimialan vaatimukset ja tekniset rajoitukset. 

 • kyberturvallisuusratkaisut-hero

  Sote-alan kyberturvallisuuspalvelut

  Tietoturvallisen sovelluskehityksen lisäksi tarjoamme muun muassa kyberturvavalvontaa (CSOC), haavoittuvuuksien hallintaa, varayhteyspalveluita sekä riskiarviointia jatkuvana palveluna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää