Skip to main content

Sote-ohjelmistoratkaisut

Panosta hoitotyön, prosessien ja tiedonkulun digitalisointiin ja paranna terveydenhuollon asiakkaittesi palvelua ja asiakaskokemusta.

Sote-ohjelmistoratkaisut

Käyttäjälähtöisiä vastauksia sosiaali- ja terveydenhuollon IT-haasteisiin

Teknologian pitää helpottaa asiointia ja tukea ammattilaisten työtä. Siksi emme myy valmiita pakettiohjelmistoja, vaan luomme kanssasi yhdessä juuri ne työkalut, joita tilanteeseen tarvitaan.

Rakennamme ketterästi kustannustehokkaita ohjelmistoja, joiden arkkitehtuuri joustaa ja joita voit laajentaa muuttuvien tarpeidesi mukana Voimme lähteä liikkeelle nykyisen järjestelmäsi jatkokehittämisestä tai aloittaa kokonaan uuden ratkaisun rakentamisen.

Kun  projekti on käynnissä, nopeus on valttia: kehitystiimimme pystyvät reagoimaan muutostoiveisiin jopa päivissä tai viikoissa.

Näihin haasteisiin saat meiltä apua

monitor_heart

Hyvinvointialueet ja sote-alan murros

Autamme sinua nykyisten sote-järjestelmien yhteensovittamisessa ja uusien kehittämisessä. Löydämme kanssasi kustannustehokkaat ja tietoturvalliset ratkaisut, joilla asiointipolkuja ja ammattilaisten työtä voidaan aidosti helpottaa.

laptop

Omahoito ja sähköinen asiointi

Helppokäyttöiset ohjelmistoratkaisut vähentävät henkilökunnan ruutuaikaa ja parantavat asiointikokemusta. Valjastamme digitaalisuuden tukemaan organisaatiosi laadunseurantaa ja raportointia, jolloin toiminnanohjaus ja omahoito onnistuvat aiempaa sujuvammin.

integration_instructions

Tiedonkulun digitalisointi ja integraatiot

Mitä tapahtumaketjuja käynnistyy, kun potilas kotiutetaan ja vuodepaikka vapautuu seuraavalle? Järjestelmien välisillä integraatioilla ja työprosessien digitalisoinnilla voimme auttaa säästämään aikaa ja vähentämään virheitä.

cloud

Turvalliset ratkaisut julkipilveen tai omaan laitesaliin

Kriittisen tärkeiden järjestelmien tietosuojavaatimukset voivat sanella reunaehtoja sovellusten arkkitehtuurille. Arkkitehtuuriratkaisut riippuvat järjestelmän vaatimuksista. Asiantuntijamme auttavat suojaamaan kriittisen tärkeiden järjestelmiesi tiedot asianmukaisesti.

Asiantuntijat apunasi!

Kun sinulla on ongelma, meillä on siihen ratkaisu – hyödynnä Cinian pitkä kokemus sosiaali- ja terveydenhuollosta.

 • helsingin-oma-virtaus-järjestelmä-tehostaa-suun-terveydenhuoltoa

  Helsingin oma Virtaus-järjestelmä tehostaa suun terveydenhuoltoa

  Toteutimme Helsingin kaupungille konseptin ja prototyypin uudenlaisesta työ- ja potilasvirran ohjausjärjestelmästä.

 • hatakeskuslaitoksen-Ilmo-jarjestelma

  Hätäkeskustietojärjestelmä ERICA auttaa pelastamaan henkiä tukemalla hätäkeskuspäivystäjän työtä

  Numeron 112 taustalla toimii Hätäkeskuslaitoksen ERICA-tietojärjestelmä, jonka vaativasta ohjelmistokehityksestä ja ylläpidosta Cinia vastaa.

 • Cinia - Sydansairaala-13

  Sydänsairaalan toiminnanohjausjärjestelmää kehitetään käyttäjien ehdoilla

  Kardio-järjestelmä on Cinian ja Sydänsairaalan vuosia jatkuneen yhteistyön tulos, jonka kehittäminen jatkuu edelleen. Ohjelmistoratkaisun lähtökohtana on hoitotyön arjen ymmärtäminen.

Näin autamme sote-alan IT-haasteissa

Neuvomme ja kartoitamme

 • Tunnemme sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristön vaatimukset.
 • Ymmärrämme, miten järjestelmien kokonaisuus vaikuttaa yksityiskohtiin ja ICT-kustannuksiin.
 • Saat apua teknologiavalinnoissa, ohjelmistojen elinkaaren selvittämisessä sekä toimintaprosessien suunnittelussa.

 

Konseptoimme ja suunnittelemme

 • Suunnittelemme käyttäjälähtöisiä ja helppokäyttöisiä palveluita, joita on helppo laajentaa tulevaisuudessa.
 • Pureudumme yhdessä käyttäjien kanssa ongelman ytimeen, selvitämme integraatioiden mahdollisuudet ja teknologiavaihtoehdot. Saat käyttöösi toteuttamiskelpoisen ehdotuksen.

Toteutamme ja jatkokehitämme

 • Ohjelmistokehitystiimimme rakentavat tarpeisiisi osuvia ratkaisuja, joita pääset käyttämään nopeasti.
 • Pohjana voi olla valmis suunnitelma, tai voimme viedä alustavan idean suunnitelmista toteutusvaiheeseen yhdessä.
 • Ketterä projektityöskentely taipuu itsenäisiin avaimet käteen -toteutuksiin mutta myös osaksi valmista toimittajaekosysteemiä tai -verkostoa.

Helppokäyttöisiä järjestelmiä muuttuviin sote-alan tarpeisiin

Tunnemme eri teknologioiden vahvuudet ja riskit ja valitsemme niistä kuhunkin ratkaisuun parhaat vaihtoehdot. Digiratkaisujen käyttäjälähtöisyys ja helppokäyttöisyys, yhdessä koodin korkean laadun ja tietoturvan kanssa, on meille kunnia-asia.

Tiedät varmasti, että valmispakettien räätälöinti saattaa olla kallista. Suoraan omaan tarpeeseen tehty ratkaisu on sen sijaan kustannustehokas näistä syistä:
 • Aikaa ja rahaa säästyy, kun hyödynnämme olemassa olevia järjestelmiä ja niissä olevaa tietoa, tai muokkaamme vain prosesseja nykyisten ohjelmistojen puitteissa.
 • Asiakastyön arkea helpottavat muutokset ja uudet toiminnot onnistuvat nopeasti, ilman pitkiä odotusaikoja.
 • Joustavia kokonaisuuksia voi laajentaa pala kerrallaan – Sydänsairaalan toiminnanohjausjärjestelmä on siitä hyvä esimerkki. Siitä on hyötyä erityisesti silloin, kun on löydettävä edullinen tapa päästä nopeasti liikkeelle.
 • Vältyt valmisohjelmistojen lisenssimaksuilta ja muilta piilokustannuksilta.    
 • Sote-OR-sivu

  Ota regulaatio huomioon

  Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmien laadunvarmistuksen ja tietosuojan kanssa on oltava tarkkana. Alaan liittyy erityisesti potilastietojen käsittelyyn liittyvää sääntelyä, joka ohjelmistokehittäjien on tunnettava.

  Cinialla on yli 10 vuoden kokemus IT-ratkaisujen rakentamisesta sote-sektorin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että ohjelmistoammattilaisemme tuntevat toimialan vaatimukset ja tekniset rajoitukset. 

 • kyberturvallisuusratkaisut-hero

  Sote-alan kyberturvallisuuspalvelut

  Tietoturvallisen sovelluskehityksen lisäksi tarjoamme muun muassa kyberturvavalvontaa (CSOC), haavoittuvuuksien hallintaa, varayhteyspalveluita sekä riskiarviointia jatkuvana palveluna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää