Skip to main content

Tietoturvallinen sovelluskehitys

Olipa kyseessä sitten turvaluokiteltu viranomaisjärjestelmä tai teollisuuden kriittinen operatiivinen tietojärjestelmä, huolehdimme sovelluksestasi ja sen kovennetusta tietoturvasta. 

Tietoturvallinen-sovelluskehitys-1

Tietoturvalliset sovellukset vaativaan ammattilaiskäyttöön 

Tietoturva on kerroksittain rakentuva kokonaisuus. Tarjoamme kovennetun tietoturvan palvelut sovelluksesi koko elinkaaren ajalle, konseptoinnista kehittämisen kautta jatkuvaan ylläpitoon.   

Mikäli arvostat proaktiivista asennetta, olemme sinulle oikea kumppani: emme epäröi ottaa riskejä puheeksi. Monen toimijan hankkeissa ei riitä, että jokainen osapuoli hoitaa vain oman tonttinsa. Sen lisäksi tarvitaan kokonaiskumppanuutta ja huolenpitoa kokonaisuuden tietoturvallisuudesta.  

Tunnemme sekä terveydenhuollon, teollisuuden, liikenteen, palvelusektorin että julkishallinnon järjestelmä- ja turvallisuusvaatimukset. Toimimme myös joustavana tuotekehityskumppanina ohjelmistoyrityksille, joiden tuotteisiin kohdistuu korkeita tietoturvavaatimuksia. 

Tietoturvallisten sovellusten palvelumme koko elinkaaren ajalle

Ohjelmisto, alusta ja jatkuva palvelu yhdeltä luukulta 

Valitse kumppani, jonka kanssa voit luottaa sovelluksen tietoturvaan alusta alkaen. Meiltä saat kehitystyön, infrastruktuurin sekä operatiivisen ylläpidon ja monitoroinnin juuri sellaisena kokonaisuutena kuin järjestelmäsi vaatii –  aina korkeimpaan turvaluokkaan asti, tarvittaessa turvatiloista käsin. 

Kartoitusvaiheen palvelut 

Avullamme tunnistat, mikä nykyisissä järjestelmissä on hyvää ja säilyttämisen arvoista. Selvitämme riskit, priorisoimme havaittujen korjaustarpeiden kiireellisyyden ja ennakoimme pitkän tähtäimen vaikutukset toimintasi jatkuvuuden varmistamiseksi. 

Ratkaisutoimitukset kumppanimallilla

Suunnittelemme, toteutamme, parannamme ja automatisoimme sovelluksia aidolla kumppanuusmallilla, ohjelmiston laajuuteen katsomatta. Tietoturvallisten sovellusten ketterä kehittäminen perustuu selkeisiin sopimuksiin, riskien ja uhkien tunnistamiseen, jaettuun näkemykseen tavoitteista ja priorisoinnista sekä jatkuvaan vuoropuheluun. 

Riskianalyysi ja turvatason tunnistaminen

Autamme määrittelemään sen tietoturvan tason, jota järjestelmäsi käyttötarkoitus edellyttää: riittääkö kehitystyö korkean tietoturvan IT-ympäristöissä, vai tarvitaanko kovennetumpaa suojaa, auditoituja turvatiloja ja vaativaa erityisosaamista? Tunnistamme, milloin on mahdollista hyödyntää uusimpien teknologioiden ja pilvipalveluiden mahdollisuuksia ilman, että kriittisten osien turvallisuus vaarantuu. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun sinulla on ongelma, meillä on siihen ratkaisu – hyödynnä Cinian pitkä kokemus kovennetun tietoturvan ohjelmistoista. 

 

 • hatakeskuslaitoksen-Ilmo-jarjestelma

  Hätäkeskustietojärjestelmä ERICA auttaa pelastamaan henkiä tukemalla hätäkeskuspäivystäjän työtä

  Ennakointi tekee kriittisistä järjestelmistä toimintavarmoja. Suuren kokoluokan hankkeissa on etua siitä, että samasta talosta löytyy osaamista tietoverkoista, tietoturvallisesta sovelluskehityksestä ja kyberturvallisuuden valvonnasta. 

 • tietoverkkoratkaisut_datapilvi-1920x1080

  Erikoissairaanhoidon toiminnanohjausjärjestelmä turvallisesti pilvestä

  Olemme olleet kehittämässä useita laatu- ja toiminnanohjausjärjestelmiä mm. kardiologian ja endokrinologian hoitohenkilökunnan käyttöön. 

Näin autamme sinua tietoturvallisessa sovelluskehityksessä

Teknologiat ja työkalut

 • Toteutamme ohjelmistoratkaisut aina tarpeistasi käsin. Ymmärrämme erilaisten teknologioiden ja ympäristöjen vaatimukset.
 • Huomiomme ohjelmistojen arkkitehtuurissa valmiuden jatkuvaan muutokseen ja poikkeustilanteisiin. 

Laatua varmistavat menetelmät 

 • Varmistamme ketterillä projektimenetelmillä nopean reagoinnin riskipaikoihin.  
 • DevSecOps -periaatteiden mukaisesti rakennamme turvallisuuden sovellustesi sisään alusta alkaen. 
 • Osallistumme proaktiivisesti tietoturvakoulutuksiin. 

Tietoturvan jatkuva valvonta

 • Teemme sovelluksillesi tarvittaessa jatkuvaa tietoturvatestausta kehityksen aikana ja tuotantovaiheessa. 
 • Kyberturvallisuusratkaisumme auttavat tarkkailemaan sovelluksesi ympäristöä, kun se on käytössä. 
 • kyberturvallisuusratkaisut-hero

  Yrityksesi tietoturva varmoissa käsissä 24/7

  Tietoturvallisen sovelluskehityksen lisäksi saat meiltä myös kyberturvallisuuden syväasiantuntijuutta, eturivin teknologiat ja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan tietoturvaratkaisun. Turvaamme liiketoimintasi jatkuvuuden ja suojaamme tärkeät tietosi päätelaitteista pilvipalveluihin ja verkoista sovelluksiin. 

   

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää