Skip to main content

Advantech

Hanki Advantechin laitteet OT- ja IT-ympäristöihisi kotimaiselta maahantuojalta. Nopea toimitus sekä asiantunteva tuki ja neuvonta.

Mobiilireitittimet, IoT-sensorit ja teollisuuden Ethernet-tuotteet

Advantech on maailman johtava IoT-järjestelmien ja sulautettujen alustojen laitevalmistaja, jonka erittäin laaja tuoteportfolio sisältää muun muassa mobiilireitittimiä, teollisuustietokoneita sekä sulautettujen alustojen komponentteja.

Cinia on Advantechin tuotteiden maahantuoja ja asiantuntija. Asiantuntemuksemme kattaa erityisesti mobiilireitittimet ja IoT-sensorit sekä teollisuuden Ethernet-tuotteet, kuten kytkimet ja muuntimet. Advantechin koko tuotevalikoima on tilattavissa kauttamme.

handshake

Pitkäaikainen kumppanuus

Yhteistyömme Advantechin kanssa on kestänyt jo yli vuosikymmenen. Tänä aikana olemme toimittaneet suomalaisille asiakkaillemme yli 20 000 Advantechin mobiilireititintä. Näistä yli puolet on aktiivisessa operoinnissamme.

support_agent

Ammattilaiset apunasi

Kokemuksen kautta tiedämme, mitkä Advantechin tuotteet toimivat parhaiten mihinkin käyttötarkoitukseen ja mitä kaikkea tuotteilla voi tehdä. Asiantuntijamme auttavat ja sparraavat sinua aina sopivien tuotteiden valinnassa.

speed

Nopea toimitus 

Advantechin suosituimpia mobiilireitittimiä on saatavilla suoraan varastostamme. Parhaimmillaan tuotteet lähetetään jo samana arkipäivänä, ja ne ovat sinulla muutamassa päivässä. Tilaustuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti muutamia viikkoja.

Näin tilaat Advantechin tuotteita Cinialta

  1. Tutustu Advantechin tuotevalikoimaan alla olevien linkkien avulla ja kerro meille mistä tuotteista olet kiinnostunut tai millaiseen tarpeeseen etsit ratkaisua. Asiantuntijamme auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa sekä eri tuotteiden vertailussa. Muista kysyä myös lisäpalveluistamme, mikäli tarvitset apua laitteiden ohjelmoinnissa tai konfiguroinnissa
  2. Asiantuntijamme lähettää sinulle tarjouksen, josta näet tuotteiden ja palveluiden hinnat sekä toimitusajat.
  3. Tilauksen varmistuttua pidämme sinut ajan tasalla toimituksen etenemisestä. Omasta varastostamme löytyvät suosituimmat Advantechin tuotteet lähetämme joko samana tai seuraavana arkipäivänä. Myös suoraan Advantechin tehtaalta lähetettävät tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti muutamien viikkojen toimitusajalla.

Tutustu Advantechin tuotevalikoimaan

Advantechin tuotevalikoima on yksi alan kattavimmista ja tuotteilla on perinteisesti ollut erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Lisäksi tuotteiden laaja protokollatuki mahdollistaa niiden yhteensopivuuden useiden eri laitteiden kanssa.

Miksi valita Advantechin mobiilireitittimet?

Käyttökokemuksemme perusteella Advantechin mobiilireitittimet ovat todella luotettavia: laitteet vikaantuvat vain harvoin ja toipuvat itse mahdollisista yhteyskatkoksista. Ne myös kestävät erilaisia teollisuuden olosuhteita, kuten lämpötilan ja käyttöjännitteen vaihteluita, erinomaisesti. Reitittimien ohjelmoitava laitealusta mahdollistaa niiden soveltumisen monenlaisiin IoT-ratkaisuihin.

Cinian suosituimpia ja myydyimpiä mobiilireitittimiä Advantechin valikoimasta ovat ICR-3231 ja ICR-2431 sekä 5G-malli ICR-4453.

Ota meihin yhtettä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös varata asiantuntijamme kanssa lyhyen verkkotapaamisen ja hän auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.