Skip to main content

Semtech

Hanki Semtechin (ent. Sierra Wirelessin) M2M-reitittimet ja hallintaohjelmistot kotimaiselta maahantuojalta. Saat käyttöösi laajat tuki- ja asiantuntijapalvelut.

M2M-reitittimet ja hallintaohjelmistot alan johtavalta osaajalta

Semtech (ent. Sierra Wireless) on maailman johtava IoT:n M2M-osaaja, jonka tuotevalikoimaan kuuluu mobiilireitittimiä, radiomoduuleja ja näihin liittyviä palveluja. Semtechin radiomoduuleita löytyy maailman johtavien yritysten järjestelmistä markkinasta riippumatta.

Cinia on Semtechin tuotteiden maahantuoja ja asiantuntija. Asiantuntemuksemme kattaa erityisesti M2M (Machine to Machine) -reitittimet ja hallintaohjelmistot. Semtechin koko tuotevalikoima on tilattavissa kauttamme.

engineering

Kriittisten ympäristöjen asiantuntemus

Tunnemme teollisuusympäristöjen erikoistarpeet ja vaativien verkkoratkaisujen tietoturvan. Kokemuksen kautta tiedämme, mitkä Semtechin tuotteet toimivat parhaiten mihinkin käyttötarkoitukseen ja mitä kaikkea tuotteilla voi tehdä.

support_agent

Asiantuntijoiden tukea ja neuvoja suomeksi

Voit luottaa siihen, että asiantuntijamme auttavat ja sparraavat sinua aina sopivien tuotteiden valinnassa. Saat meihin nopeasti yhteyden ja olemme tukenasi koko asiakkuutesi ajan.

speed

Nopea toimitus omasta varastosta

Semtechin suosituimpia mobiilireitittimiä on saatavilla suoraan varastostamme. Parhaimmillaan tuotteet lähetetään jo samana arkipäivänä, ja ne ovat sinulla muutamassa päivässä. Tilaustuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti muutamia viikkoja.

Näin tilaat Semtechin tuotteita Cinialta

  1. Tutustu Semtechin tuotevalikoimaan alla olevien linkkien avulla ja kerro meille mistä tuotteista olet kiinnostunut tai millaiseen tarpeeseen etsit ratkaisua. Asiantuntijamme auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa sekä eri tuotteiden vertailussa. Muista kysyä myös lisäpalveluistamme, mikäli tarvitset apua laitteiden ohjelmoinnissa tai konfiguroinnissa
  2. Asiantuntijamme lähettää sinulle tarjouksen, josta näet tuotteiden ja palveluiden hinnat sekä toimitusajat.
  3. Tilauksen varmistuttua pidämme sinut ajan tasalla toimituksen etenemisestä. Omasta varastostamme löytyvät suosituimmat Semtechin tuotteet lähetämme joko samana tai seuraavana arkipäivänä. Myös suoraan Semtechin tehtaalta lähetettävät tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti muutamien viikkojen toimitusajalla.

Tutustu Semtechin tuotevalikoimaan

Semtechin M2M-reititin- ja modeemiportfolio on keskittynyt teollisuusympäristöjen vaatimuksiin. Laitteiden mekaaninen kestävyys on erinomainen, ja Semtechin tuotteita käytetään Suomessa erityisesti ajoneuvoasennuksissa.

Semtechin hallintaohjelmistot kattavat kaikki tavanomaiset hallintatarpeet joko pilvestä käsin tai yksityiselle palvelimelle asennettuna. Uniikkina ominaisuutena Semtechin laitteisiin voidaan sisällyttää edullinen globaalisti toimiva hallintayhteys, joka toteutetaan Semtechin ylläpitämän hallintaan dedikoidun mobiililiittymän kautta.

Semtechiltä on saatavilla myös tuotteita, joissa ei ole käytetty lainkaan Kiinassa valmistettuja komponentteja.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös varata asiantuntijamme kanssa lyhyen verkkotapaamisen ja hän auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa.

  • Tuotteet ja valmistajat

    Luotettavat IoT-laitteet ja -ratkaisut vaativiin ympäristöihin

    Oletko kiinnostunut myös muiden laitevalmistajien tuotteista? Tutustu edustamiimme valmistajiin ja kysy meiltä lisätietoa sinua kiinnostavista tuotteista ja ratkaisuista. Tarjoamme myös laitteiden kokoonpanoa ja asennusta sekä IoT- ja OT-verkon suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon palveluita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.