Skip to main content

Teltonika

Hanki Teltonikan mobiilireitittimet, kytkimet ja RMS-hallintajärjestelmät kotimaiselta maahantuojalta.

Mobiilireitittimet ja kytkimet ammattilaisympäristöihin

Teltonika Networks tarjoaa kustannustehokkaita vaihtoehtoja mobiiliyhteyksien toteuttamiseksi kiinteisiin ja liikkuviin kohteisiin. Teltonikan tuotteet sopivat erityisesti yrityksille, jotka arvostavat hyvän hinta-laatusuhteen ja luotettavuuden lisäksi toimitusvarmuutta: Teltonikan oma tehdas Liettuassa mahdollistaa tuotteiden erinomaisen saatavuuden sekä nopean toimituksen Suomeen.

Cinia on Teltonika Networksin tuotteiden maahantuoja ja asiantuntija. Asiantuntemuksemme kattaa erityisesti mobiilireitittimet ja kytkimet, sekä näiden päälle rakennettavat ratkaisut. Teltonika Networksin koko tuotevalikoima on tilattavissa kauttamme.

handshake

Parhaat kumppaniedut

Cinia on Teltonika Networksin platinatason yrityskumppani Suomessa. Asiakkaanamme pääset nauttimaan parhaan kumppanitason tuomista lisäeduista.

speed

Nopea toimitus

Kauttamme tilattujen tuotteiden toimitusaika on muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Yleensä saamme tuotteet matkaan jo samana arkipäivänä.

support_agent

Ammattilaiset apunasi

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Autamme ja sparraamme sinua yrityksellesi sopivien tuotteiden valinnassa.

Näin tilaat Teltonika Networksin tuotteita Cinialta

  1. Tutustu Teltonikan tuotevalikoimaan alla olevien linkkien avulla ja kerro meille mistä tuotteista olet kiinnostunut tai millaiseen tarpeeseen etsit ratkaisua. Asiantuntijamme auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa sekä eri tuotteiden vertailussa. Muista kysyä myös lisäpalveluistamme, mikäli tarvitset apua laitteiden ohjelmoinnissa tai konfiguroinnissa
  2. Asiantuntijamme lähettää sinulle tarjouksen, josta näet tuotteiden ja palveluiden hinnat sekä toimitusajat.
  3. Tilauksen varmistuttua pidämme sinut ajan tasalla toimituksen etenemisestä. Omasta varastostamme löytyvät tuotteet lähetämme joko samana tai seuraavana arkipäivänä. Myös suoraan tehtaalta lähetettävät tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti muutamien viikkojen toimitusajalla.

Tutustu Teltonika Networksin tuotevalikoimaan

Teltonika Networksin laitteiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti laitteiden luotettavuus, turvallisuus sekä helppokäyttöisyys. Teltonikan kaikki laitteet suunnitellaan ja valmistetaan Liettuassa, jossa yritys tekee paljon yhteistyötä paikallisten yliopistojen kanssa. Ripeän ja innovatiivisen tuote- ja ohjelmistokehityksen ansiosta Teltonika on nopeasti noussut haastamaan alan isoja toimijoita. Teltonikan valmistamia laitteita on myynnissä jo yli 130 maassa.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös varata asiantuntijamme kanssa lyhyen verkkotapaamisen ja hän auttaa sinua sopivien tuotteiden valinnassa.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Yhteyksien tietoturva

Kaikkiin yhteyksiimme on saatavilla VPN-, palomuuri- ja palvelunestohyökkäyksien torjuntapalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia kyberturvallisuusratkaisuja.

Yritys- ja lähiverkot

Yhdistä toimipisteesi ja palvelusi yhdeksi hallituksi verkkokokonaisuudeksi, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Keskity ydinliiketoimintaasi ja anna meidän huolehtia verkkoympäristöstäsi puolestasi.

Konesaliyhteydet

Turvaa datasi siirtyminen yritysverkkosi ja vuokraamiesi konesalien välillä valvottujen, tietoturvallisten konesaliyhteyksien avulla. Yksityinen konesaliyhteys on julkista internetiä luotettavampi ja vakaampi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.