17.5.2021 14:00

Netplaza siirtyi käyttämään Cinia-brändiä

Cinia-konserniin kuuluva Netplaza Oy on siirtynyt 3.5.2021 alkaen käyttämään Cinia-brändiä asiakaspalvelussaan ja viestinnässään. Muutoksella ei ole vaikutusta Netplazan asiakkaiden sopimussuhteisiin.

Cinia-konsernin tarjonta löytyy nyt yhdestä verkkopalvelusta

Voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin olemme yhdistäneet konsernin tarjoamia tuotteita, palveluja sekä asiointikanavia yhteen verkkopalveluun. Nyt myös Netplazan osaaminen löytyy Cinia-brändin alta niin verkkosivuilta kuin sosiaalisesta mediasta. 

Netplazan kuituverkkojen asiakastuki löytyy uudesta verkko-osoitteesta

Netplazan kuituverkkojen asiakastuki verkossa löytyy jatkossa osoitteesta kuituverkkotuki.cinia.fi. Samalta sivulta löytyy myös asiakkaille tuttu chat-palvelu. Ennallaan säilyvät tutut kuituverkkojen tuen asiakaspalvelunumerot ja palveluajat sekä asiakaspalvelutiimin kokoonpano. Kuituverkkotuen uusi sähköpostiosoite on kuituverkot(at)cinia.fi.

Uudet yritystuen- ja myynnin palvelunumerot ja sähköpostiosoitteet

Yritystuki

Netplazan yritystuki palvelee asiakkaita jatkossa Cinian tietoverkkoratkaisuiden yritystuen nimellä arkisin klo 8–18 ja lauantaisin klo 12–16 puhelinnumerosta 029 300 8720. Yritystuen uusi sähköpostiosoite on tuki(at)cinia.fi ja osoitteeseen voi laittaa tukipyyntöjä entiseen tapaan. Yritystuen yhteystiedot ja tukiportaalin löydät osoitteesta www.cinia.fi/asiakastuki/yritysasiakkaat.

Yritysmyynti

Sekä vanhoja että uusia asiakkaita palvelee Cinian yritysmyynti numerosta 029 300 8715 sekä sähköpostitse myynti(at)cinia.fi -osoitteesta. Kaikki henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)cinia.fi.

Netplazan vanhat palvelunumerot eivät poistu heti käytössä, vaan alkuvaiheessa niistä on ohjaus uuteen numeroon ja myöhemmin ohjeistus uuteen numeroon soittamisesta. Puheluiden hinta palvelunumeroihin on jatkossakin normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun mukainen (sis. ALV).