17.5.2021 14:00

Netplaza sulautui osaksi Ciniaa

Netplaza Oy sulautui osaksi emoyhtiö Cinia Oy:tä 31.12.2021. Ciniaan sulautuneen Netplazan vanhat palvelut ja osaamisen löydät nyt Cinian verkkosivuilta ja somekanavilta.

Kuituverkkojen asiakastuki palvelee entiseen tapaan

Netplazan kuituverkkojen asiakastuki verkossa löytyy jatkossa osoitteesta kuituverkkotuki.cinia.fi. Samalta sivulta löytyy myös asiakkaille tuttu chat-palvelu. Ennallaan säilyvät tutut kuituverkkojen tuen asiakaspalvelunumerot ja palveluajat. Kuituverkkotuen uusi sähköpostiosoite on kuituverkot@cinia.fi.

Yritystuen- ja myynnin uudet palvelunumerot ja sähköpostiosoitteet

Yritystuki

Netplazan yritystuki palvelee asiakkaita jatkossa Cinian tietoverkkoratkaisuiden yritystuen nimellä arkisin klo 8–18 ja lauantaisin klo 12–16 puhelinnumerosta 029 300 8720. Yritystuen uusi sähköpostiosoite on tuki@cinia.fi ja osoitteeseen voi laittaa tukipyyntöjä entiseen tapaan. Yritystuen yhteystiedot ja tukiportaalin löydät osoitteesta www.cinia.fi/asiakastuki/yritysasiakkaat.

Yritysmyynti

Sekä vanhoja että uusia asiakkaita palvelee Cinian yritysmyynti numerosta 029 300 8715 sekä sähköpostitse myynti@cinia.fi -osoitteesta. Kaikki henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cinia.fi.

Puheluiden hinta palvelunumeroihin on normaalin matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun mukainen (sis. ALV).

Tutustu tarkemmin: Cinian tietoverkkoratkaisut yrityksille ja organisaatioille 

Huomaa muuttuneet laskutustiedot 

Löydät Cinian laskutustiedot Yhteystiedot-sivultamme. 

Katso yhteystietomme