Ajankohtaista

Corenet ja Empower kumppanuussopimukseen

Uutiset 19.8.2014

Corenet Oy ja Empower Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen huolto- ja ylläpitopalveluista. Empower toimittaa jatkossa ylläpito- ja huoltopalvelut Corenetille ja toimii kumppanina myös muissa Corenetin tietoliikenneverkon asennusprojekteissa. Sopimuksen myötä Corenetin huoltoteknikot siirtyvät Empowerin palvelukseen 1.9.2014.

Corenetin palveluverkosto vahvistuu entisestään kumppanuussopimuksen myötä. Kenttätoimintojen kattavuus paranee ja yhtiö voi selkeämmin keskittyä palveluiden ja asiakastyön kehittämiseen. Tämän myötä palveluiden laadukas toimitus ja ylläpito varmistetaan jatkossakin.”Empowerilla on laaja-alainen kokemus vastaavien palveluliiketoimintojen kehittämisestä Itämeren alueella, joka mahdollistaa selkeitä synergiaetuja jatkossa”, toteaa johtaja Kari Keinänen Corenet Oy:stä.
 
Nyt sovittu huolto- ja ylläpitopalveluja koskeva sopimus vahvistaa Empowerin asemaa Suomen johtavana palveluntuottajana tietoliikenneinfran alalla. Empowerille siirtyvien resurssien ja osaamisen myötä Empower voi kehittää entistäkin monipuolisempia palveluita.  
 
”Corenet on arvostettu ja osaava tekijä Suomessa kriittisiin ympäristöihin soveltuvien ICT-ratkaisujen tuottajana. Corenet siirtää tämän liikkeenluovutuksen myötä ydinliiketoimintansa ulkopuolelle kuuluvat palvelutoiminnot Empowerille. Siirtyvä liiketoiminta täydentää erinomaisesti Empowerin tarjontaa. Corenetilta Empowerille siirtyvät toiminnot jatkuvat koko monivuotisen sopimuskauden ajan ja yhdessä pystymme jatkossa entistäkin paremmin palvelemaan asiakkaitamme", toteaa Empowerin toimitusjohtaja Eero Auranne. 
 
Lisätietoja:

johtaja Kari Keinänen, Corenet Oy, 050 511 2093, kari.keinanen(at)corenet.fi ja
toimitusjohtaja Eero Auranne, Empower Oy, 029 020 011, eero.auranne(at)empower.fi

Jaa