Blogit ja artikkelit

Esko Aho johtamaan Cinia Group Oy:n hallitusta

Uutiset 11.10.2017

Cinia Group Oy:n omistajat ovat 10.10.2017 päättäneet yhtiön hallituksen jäsenmäärästä ja kokoonpanosta. Hallituksen jäsenmääräksi päätettiin viisi varsinaista jäsentä.    

Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Esko Aho, Heidi Koskinen ja Janne Yli-Äyhö sekä uudelleen hallitukseen valittiin Karri Alameri ja Hanna Maria Sievinen. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Esko Aho.

Talouspoliittisen ministerivaliokunnan 6.6.2017 tekemän päätöksen mukaisesti Cinia Group Oy on siirretty elokuussa 2017 Governia Oy:n omistuksesta valtion suoraan omistukseen ja Cinia Group Oy:n valtio-omistajaohjaus on siirretty 1.9.2017 alkaen liikenne- ja viestintäministeriölle. Valtion ohella Cinian omistajina ovat Ilmarinen ja OP Ryhmä.

Lisätietoja antavat:

Cinia Group Oy, toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila, puh. 050 2179, aj.knaapila@cinia.fi

Liikenne- ja viestintäministeriö, ohjausyksikkö (konserniohjausosasto), yksikön johtaja, hallitusneuvos, Sanna Ruuskanen, puh. 0295 34 2077, sanna.ruuskanen@lvm.fi

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, järjestelmä- ja ohjelmistopalveluita sekä turvallisia pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen ja parantavat maailman toimivuutta. Vahva osaaminen kriittisissä järjestelmissä sekä oma yli 10 000 kilometrin laajuinen kuituoptinen runkoverkko Pohjois-Euroopassa mahdollistavat yrityksille tietoturvallisen it-infrastruktuurin ja tulevaisuuden pilvipohjaisen toimintaympäristön. Cinian C-Lion1-merikaapeli vahvistaa Euroopan digitaalisia sisämarkkinoita tarjoamalla lyhimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopasta pohjoisen Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. Suomalaisen Cinian palveluksessa on noin 230 osaajaa. Lisätietoa: www.cinia.fi

 

Jaa