Hakutulokset

Advenica-kumppanuus vahvistaa Cinian kyberturvallisuuden palvelutarjontaa

Uutiset 1.2.2021

Datan suojaus ja salaus ovat keskeinen osa organisaatioiden kyberturvallisuuden kehittämistä ja ylläpitoa. Tehokkaalla ja luotettavalla salauksella varmistetaan luottamuksellisen tiedon suojaaminen mm. tietovarkauksissa. Toisaalta erilaisten tietojenkäsittely-ympäristöjen välillä on tarve siirtää tietoa luotettavasti. 

Advenica valmistaa huippulaadukkaita salaus- ja Cross Domain -ratkaisuja. Advenican laadukkaat kyberturvallisuustuotteet parantavat tietoturvaa ja takaavat tehokkaan, turvallisen tiedonsiirron jopa huippusalaiseksi luokitelluille tiedoille.

Cinia tarjoaa turvallisia, korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja, mitkä mahdollistavat digitaalisen liiketoiminnan menestyksekkäästi.

Advenica Oy ja Cinia Oy ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen, jossa Cinia toimii Advenican tuotteiden lisäarvojälleenmyyjänä. Kumppanuus mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisempien palvelujen tarjoamisen 24/7-tuella ja ylläpidolla.

”Advenica tuottaa korkealaatuisia salaus- ja Cross Domain -ratkaisuja liiketoimintakriittisille asiakkaille. Tämä kumppanuus on tärkeä, jotta voimme tarjota asiakkaille entistä parempaa jatkuvaa suojaa tämän päivän kyberuhkia vastaan. Yhdessä pystymme tarjoamaan korkealaatuista palvelua, joka sisältää myös ympärivuorokautisen tuen ja ylläpidon”, toteaa Cinian liiketoimintajohtaja Anssi Kärkkäinen.

”Cinian laaja kokemus kriittisistä toimintaympäristöistä yhdistettynä Advenican kyberturvallisuustuotteisiin hyödyttävät molempia osapuolia, kun Cinia toimii täydenpalvelun kyberturvallisuustuotteiden tarjoajana sisällyttämällä Advenican Cross Domain Solutions- ja Network Encryptors -tuotteet palveluvalikoimaan”, kertoo toimitusjohtaja Mikael Puska Advenica Oy:stä.


Lisätietoja

Cinia Oy, Anssi Kärkkäinen, liiketoimintajohtaja, Kyberturvallisuuspalvelut, p. +358 50 544 1294, anssi.karkkainen(at)cinia.fi
Advenica Oy, Mikael Puska, toimitusjohtaja, +358 50 304 6160, mikael.puska(at)advenica.com


Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Noin 15 000 reittikilometrin laajuinen optinen kuituverkkomme C-Lion1-merikaapeleineen mahdollistaa nopeimmat tietoliikenneratkaisut Keski-Eurooppaan sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Lisätietoa: cinia.fi

Advenica tarjoaa asiantuntijapalveluja sekä korkeinta tietoturvatasoa edustavia kyberturvallisuusratkaisuja kriittiseen tiedonsiirtoon aina korkeimmalle tasolle luokiteltuja tietoja myöten. Autamme valtioita, viranomaisia ja yrityksiä parantamaan tietoturvaa ja toteuttamaan digitalisaatiota vastuullisesti. Vuonna 1993 perustettu yrityksemme on saanut EU:n korkeimman turvallisuustason hyväksynnän. Advenica suunnittelee, kehittää ja valmistaa tuotteensa itse. Advenicalla on toimipisteet Malmössä, Tukholmassa, Helsingissä ja Wienissä. Lisätietoa: advenica.com/fi

Jaa