OHJELMISTORATKAISUT

Ohjelmistoratkaisut ja sovelluskehitys

Cinia tarjoaa näkemystä ja osaamista digitaalisten palveluiden ja sovellusten koko elinkaareen. Tuotamme palveluita 120 asiantuntijan voimin seuraavilla alueilla.

  • Neuvomme miten digitaalisia palveluita, sovelluksia ja ohjelmistotuotteita on järkevä kehittää: Miten lähdetään hallitusti liikkeelle kehityshankkeissa, kuinka modernisoida nykyisiä järjestelmiä ja kokonaisarkkitehtuuria sekä millaisin keinoin varmistetaan jatkuvuus ja ohjelmistojen pitkä elinkaari. 
  • Muotoilemme, määrittelemme ja toteutamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja ketterästi ja erittäin tehokkaasti.
  • Parannamme ja automatisoimme ohjelmistotuotannon prosesseja, mahdollistamme ohjelmistojen nopeamman julkaisun sekä varmistamme laadun ja tietoturvallisuuden testausosaamisellamme.

Cinia tuottaa asiakaskohtaisia ratkaisuja erityisesti ammattikäyttäjille ja organisaatioiden operatiivisiin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon, teollisuuden sekä kriittisen infrastruktuurin toimijat. 

Laadukkaiden ja tietoturvallisten ratkaisujen perustana ovat tunnetut ja turvalliset teknologiat, modernit ohjelmistokehityksen työkalut sekä rautainen sovelluskehityksen prosessi- ja menetelmäosaaminen.

IISY Oy

SISÄILMA-ASIANTUNTIJA IISY OY LUOTTAA CINIAN TUOTEKEHITYSOSAAMISEEN

Mitä yhteistä on ohjelmistopalveluja kehittävällä Cinialla ja sisäilmalaadun mittaamiseen ja puhtauteen keskittyvällä IISY Oy:llä? Itse asiassa strategisen kumppanuuden verran! Olemme tukeneet vuonna 2017 perustetun start upin tuotekehitystä ja samalla valvoneet toimitilarakennuksemme ilmanlaatua IISY Oy:n  tuottamalla Freesi-sisäilmapalvelulla. Lue lisää.

Cloudia Oy

CINIAN ASIAKASLÄHTÖINEN AJATTELUTAPA JA AMMATTITAITO VAKUUTTIVAT

Suomalainen hankintaratkaisujen ja sopimuksenhallinnan digitalisoinnin palveluyritys Cloudia on yli 210 000 käyttäjän ja 70 000 hankintatoimittajan kumppani. Cinia on tukenut Cloudian kasvua jo kolmen vuoden ajan monessa eri roolissa. Lue lisää.

Antti-Teollisuus Oy

ANTTI ULTIMA MAHDOLLISTAA KONKREETTISEN DIGILOIKAN MAATILOILLA

Suomalaiset viljelijät ovat tunteneet Antti-tuotteet jo yli 65 vuotta. Antin kuivurijärjestelmät edustavat viljankäsittelyalan teknisen kehityksen kiistatonta kärkeä. Lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat siilot, kuljettimet ja elevaattorit.

Antti-Teollisuus valitsi Cinian kumppanikseen, kun se päätti ryhtyä rakentamaan tehokkaan ja taloudellisen viljankäsittelyn tueksi nykyaikaista etähallintaa ja pilvipalvelua. Lue lisää.

Suomen Erillisverkot Oy

UUDELLA EKOSYSTEEMILLÄ PAREMPAA TURVALLISUUTTA YHTEISKUNNALLE

Cinia Oy kehitti Suomen Erillisverkot Oy:lle digitaalisen alustan, joka mahdollistaa uudenlaisten turvallisuuspalveluiden tuottamisen. Tuloksena syntyi pitkälle automatisoitu, skaalautuva ja hajautettu palvelualusta, jota kutsutaan kokonaisturvallisuuden ekosysteemiksi eli KEKOksi. Yksi kehitystyön tärkeimmistä lähtökohdista oli ympärivuorokautinen ja kaikissa olosuhteissa realisoituva toimintavarmuus. KEKO on tarkoitettu Suomen huoltovarmuuskriittisten toimijoiden käyttöön, joihin lukeutuvat muun muassa energiasektori, virkavalta ja terveydenhuolto. Lue lisää. 

Asiantuntija-artikkeli

Avoimen lähdekoodin käyttö on asiakkaan edun ajamista

Ohjelmistokehityskumppanin valinta on kaikkea muuta kuin yhdentekevä asia. Monesti ohjelmistoyritysten erot kuitenkin aukeavat asiakkaalle vasta yhteistyön myötä ja pidemmässä juoksussa.

Minkälainen on huipputason ohjelmistokehityskumppani? 
Lue lisää Kimmo Alamartimon ajatuksista.

Ota yhteyttä. Autamme mielellämme!

Kimmo Alamartimo
Liiketoimintajohtaja, Ohjelmistoratkaisut, Helsinki
+358 40 552 9204
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Moni Banerjee
Liiketoimintajohtaja, Ohjelmistoratkaisut, Tampere
+358 50 387 2925
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jukka Hornborg
Liiketoimintajohtaja, Julkishallinnon ohjelmistoratkaisut
+358 40 592 9596
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Marko Juntunen
Asiakkuuspäällikkö, Ohjelmistoratkaisut
+358 40 016 4261
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jami Sjöblom
Ratkaisumyyjä, Ohjelmistoratkaisut
+358 40 590 4050
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Ville Vainio
Liiketoimintajohtaja, Ohjelmistoratkaisut, Jyväskylä
+358 50 384 3731
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv