Internet of Things

IoT-ratkaisut liiketoimintamallin suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon

Internet of Things (IoT) sekä teollisen internetin termejä käytetään yleisesti kuvaamaan ratkaisuja, joissa laitteet hyödyntävät internetin tuomia mahdollisuuksia. Nykyisin puhutaan myös yläkäsitteenä (teollisuuden) digitalisaatioratkaisuista, mikä kattaa molemmat terminologiat. Käytännössä tämä tarkoittaa laitteista ja sensoreista saatavan tiedon hyödyntämistä esimerkiksi mittauksessa, raportoinnissa ja ohjauksessa.

Kumppanisi vaativiin ohjelmistohankkeisiin

Cinia toimii tuotekehityskumppanina vaativissa ohjelmistohankkeissa. Autamme teollisuusyrityksiä hyödyntämään kullekin sopivalla tavalla digitalisaation ja Teollisen Internetin (IoT) mahdollisuuksia. Monipuolinen kokemuksemme kattaa ratkaisut pienistä rannelaitteista juniin ja palvelut liiketoimintamallien kirkastamisesta ratkaisujen ylläpitoon saakka. Haluamme aina ymmärtää asiakkaan aidon tarpeen ja pystymme auttamaan palvelun liiketoiminnan hahmottamisessa, teknisen ratkaisujen rakentamisessa sekä datan hyödyntämisessä.

Asiakas- ja liiketoimintalähtöinen toimintamalli

 

Data liiketoiminnan tukena

Palvelumuotoilumme lähtökohtana on auttaa asiakasta löytämään nykyistä liiketoimintaa tukevat tai uutta liiketoimintaa mahdollistavat mallit. Rakennamme modernit ohjelmistoratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa varmistaen ylläpidettävyyden, tietoturvan ja esimerkiksi tiedon turvalliseen säilytykseen liittyvät vaatimukset. Voimme myös toimia asiakkaan olemassa olevien ratkaisujen laadunvarmistajana sekä asiakkaan edunvalvojana.

Modernit ratkaisut mahdollistavat datan keräämisen liiketoiminnan hyödynnettäväksi. Cinia hyödyntää ketterää ja asiakaslähtöistä lähestymistapaa myös analytiikan osalta. Tarjoamme vaiheittaisen lähestyminen analytiikkaan ja rakennamme ratkaisut kerroksittain asiakkaiden ja käyttäjien ehdoilla.

Tutustu asiakaskokemuksiin

Valtra rakentaa uutta liiketoimintaa teollisen internetin ja digitalisaaton avulla

Valtra Connect –järjestelmän tarkoituksena on mullistaa traktoreiden tiedonkeruu, -analysointi sekä hyötykäyttö. Se tarjoaa koneiden käyttäjille ja omistajille runsaasti tietoa hyödynnettäväksi työn johtamisessa, urakointitöiden laskutuksessa ja tehtyjen töiden dokumentoinnissa. Lue lisää.

TW Logistacker Remote-järjestelmä maksimoi puukurottajien tuottavuuden

TW LogStacker Remote on web-pohjainen järjestelmä, jonka tarkoituksena on maksimoida puukurottajien tuottavuus ennakoimalla huoltotarpeet etädiagnostiikan ja ohjausparametrien etähallinnan avulla. Lue lisää. 

Pohjolan Liikenne tarjoaa uutta matkustajille

Pohjolan Liikenne on edelläkävijä digitaalisten palvelujen tarjoamisessa bussimatkustajille. Cinia on näiden palvelujen tuottamisessa keskeisessä roolissa. Lue lisää.

Antti Ultima mahdollistaa konkreettisen digiloikan maatiloilla 

Antti-Teollisuus valitsi Cinian kumppanikseen, kun se päätti ryhtyä rakentamaan tehokkaan ja taloudellisen viljankäsittelyn tueksi nykyaikaista etähallintaa ja pilvipalvelua. Lue lisää.

Telelääketiede parantaa potilaan hoitokokemusta

Icare® halusi kehittää terveydenhuollon ammattilaisten ja glaukoomapotilaiden käyttöön palvelun, jonka avulla potilaan kotona mittaamat silmänpainearvot siirtyvät klinikan arvioitavaksi. Lue lisää.

Ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Marko Juntunen
Asiakkuuspäällikkö, Ohjelmistoratkaisut
+358 40 016 4261
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jami Sjöblom
Ratkaisumyyjä, Ohjelmistoratkaisut
+358 40 590 4050
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv