Skip to main content

Riskien ja haavoittuvuuksien hallinta

Varaudu kyberturvallisuusriskeihin ja paikallista it-ympäristösi haavoittuvuudet ennen kuin uhkat toteutuvat. 

riskien-ja-haavoittuvuuksien-hallinta

Varaudu huomisen uhkiin jo tänään

Lähes jokainen organisaatio kohtaa tänä päivänä poikkeamia IT-ympäristössään, eikä mikään järjestelmä ole haavoittumaton. Tärkeintä on, että organisaatiosi on varautunut jo etukäteen mahdollisiin uhkiin ja korjaa puolustuksen heikkoudet ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia. Cinian tarjoamien riskien ja haavoittuvuuksien hallinnan palveluiden avulla varaudut mahdollisiin tulevaisuuden tuomiin uhkiin ja riskeihin. Varmistamme myös, että sinulla on nopean palautumisen mahdollistava toimintasuunnitelma valmiina, mikäli pahin tapahtuisi. 

Tutustu riskien ja haavoittuvuuksien hallinnan palveluihin

  • Haavoittuvuuksien hallinta

    Pysy ajan tasalla laitteidesi, ohjelmistojesi, palvelimiesi ja pilvipalveluidesi haavoittuvuuksista Cinian tarjoaman haavoittuvuuksien hallinnan avulla. Löydämme ympäristössäsi lymyilevät, maailmalla kriittiseksi luokitellut haavoittuvuudet, paikallistamme ne ja korjaamme digitaalisen infrastruktuurisi aukot ja heikot kohdat ennen kuin uhat toteutuvat. 

  • Digitaalisen riskin hallinta ja uhkatiedustelu

    Suojaudu organisaatioon, toimialaan tai maantieteelliseen sijaintiin liittyviltä ulkoisilta uhkilta kattavan havainnoinnin, tutkinnan ja riskianalyysin avulla. Cinian tarjoama, kattava digitaalisen riskin hallinnan ja uhkatiedustelun palvelu tarjoaa käyttöösi teknologiat ja asiantuntijuuden, joiden avulla otat organisaatiosi digitaaliset riskit haltuun ja varaudut uhkiin ennen kuin ne toteutuvat. 

  • IR-suunnittelu

    Kun tietoturvaloukkaus ilmaantuu, aikaa ei ole hukattavaksi, ja poikkeaman seuraukset on minimoitava nopeasti ja tehokkaasti. Cinian tarjoaman IR-suunnittelun avulla varmistat organisaatiosi kyvyn toimia kyberturvan poikkeustilanteissa ja nopean toipumisen takaisin normaaliin arkeen. 

Varaudu huomisen uhkiin jo tänään

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä organisaatiollesi sopivin ratkaisu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun yrityksellesi sopivin.