Skip to main content

Haavoittuvuuksien hallinta

Pysy ajan tasalla IT-ympäristösi haavoittuvuuksista, ja paikkaa tietoturvasi heikot kohdat ennen riskien toteutumista.

Näkyvyyttä digitaalisen ympäristösi haavoittuvuuksiin

Pysy ajan tasalla laitteidesi, ohjelmistojesi, palvelimiesi ja pilvipalveluidesi haavoittuvuuksista Cinian tarjoaman haavoittuvuuksien hallinnan avulla. Löydämme ympäristössäsi lymyilevät, maailmalla kriittiseksi luokitellut haavoittuvuudet, paikallistamme ne ja autamme korjaamaan digitaalisen infrastruktuurisi aukot ja heikot kohdat ennen kuin uhat toteutuvat. Jatkuvan skannauksen ansiosta saat reaaliaikaisen tilannekuvan IT-ympäristösi tietoturvan tilanteesta.   

safety_check

Nopeasti kiinni kriittisiin haavoittuvuuksiin 

Haavoittuvuuksien hallinnassa IT-ympäristösi haavoittuvuuksia peilataan reaaliajassa maailmanlaajuiseen uhkatietoon. Jos verkkoympäristöstäsi tai päätelaitteistasi löytyy jokin maailmalla kriittiseksi luokiteltu haavoittuvuus, se voidaan paikallistaa nopeasti, ja korjaustoimenpiteet päästään aloittamaan mahdollisimman nopeasti.  

radar

Jatkuvalla skannauksella ajan tasainen tilannekuva 

Jatkuvan skannauksen ansiosta sinulla on käytössäsi yleisnäkymä turvallisuustilanteeseen. Palvelu tarjoaa läpinäkyvyyttä myös muiden käytössä olevien tietoturvaratkaisujen toimivuuteen, ja sen avulla voidaan varmistaa, että käytössä olevat tietoturvaratkaisut toimivat oikein ja tehokkaasti. 

Hallitse it-ympäristösi tietoturvahaavoittuvuuksia

 • Laaja näkymä IT-ympäristön haavoittuvuuksiin riippumatta siitä onko laite, ohjelmisto tai palvelin omassa konesalissa vai pilvipalvelussa
 • Palvelu tuotetaan edistyksellisellä Rapid7-teknologialla
 • Sisäverkon ja ulkoverkon skannaus
 • Päätelaite agentti
 • Raportointi
 • Riskien kategorisointi
 • Alustariippumaton asennus

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin katsotaan yhdessä organisaatiollesi sopivin ratkaisu.  

 • laakarikeskus-aavassa-kyberturvaa-vahvistetaan-palvelusivun-listaus

  Lääkärikeskus Aavassa kyberturvaa vahvistetaan määrätietoisesti

  Kyberturvavalvomo CSOC (Cyber Security Operations Center) valvoo lääkärikeskuksen IT-infrastruktuurissa tapahtuvia tietoturvapoikkeamia. 

Tutustu myös muihin palveluihimme

IR-suunnittelu

Kun tietoturvaloukkaus ilmaantuu, aikaa ei ole hukattavaksi, ja poikkeaman seuraukset on minimoitava nopeasti ja tehokkaasti. Cinian tarjoaman IR-suunnittelun avulla varmistat organisaatiosi kyvyn toimia kyberturvan poikkeustilanteissa ja nopean toipumisen takaisin normaaliin arkeen. 

Riskin hallinta ja uhkatiedustelu

Digitaaliset riskit liittyvät digitaaliseen hyökkäyspinta-alaan, ja toteutuessaan uhkat voivat aiheuttaa merkittäviä taloudellisia- ja mainehaittoja. Cinian tarjoama digitaalisen riskin hallinnan ja uhkatiedustelun palvelu tarjoaa teknologiat ja asiantuntijuuden, joiden avulla otat  riskit haltuun ja varaudut uhkiin ennen kuin ne toteutuvat. 

Tietoturvakartoitukset ja -konsultointi

Kartoita tietoturvasi kokonaistilanne teknisistä ratkaisuista hallinnollisiin käytäntöihin, ja saavuta vaadittava ja liiketoiminnan jatkuvuuden takaava kyberturvallisuuden taso. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun organisaatiollesi sopivin.