Skip to main content

Digitaalisten ympäristöjen valvonta ja poikkeamien hallinta

Mahdollista organisaatiosi turvallinen työskentely ja liiketoiminnan sujuva jatkuvuus Cinian tarjoamien valvonnan ja poikkeamien hallinnan palveluilla. 

valvonta-ja-poikkeamien-hallinta-hero

Varmista turvallinen liiketoiminnan ympäristö

Digitaalisten ympäristöjen ja pilvipalveluiden kasvava hyödyntäminen edellyttää toimivaa kyberturvaa. Se tarkoittaa paitsi toimivia tietoturvakäytänteitä, myös jatkuvaa ympäristön valvontaa sekä poikkeamien havainnointia ja nopeaa reagointia mahdollisiin tietoturvauhkiin. Mahdollista organisaatiosi turvallinen työskentely ja liiketoiminnan sujuva jatkuvuus Cinian tarjoamien valvonnan ja poikkeamien hallinnan palveluilla.  

Tutustu valvonnan ja poikkeamien hallinnan palveluihin

 • CSOC

  Turvaa ja jatkuvuutta liiketoiminnallesi 24/7 - Cinia CSOC. Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia Cyber Security Operations Center turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. 

 • SIEM

  Cinian SIEM-palvelu tuo näkyvyyttä digitaaliseen infraasi. Havainnoi tietoturvapoikkeamat, reagoi niihin viipymättä, ja selvitä, mitä tapahtui – Cinia SIEM -palvelun avulla keräät tietoa digi-infrastruktuurista ja havainnoit poikkeamat tehokkaasti. Hyödynnä SIEM-järjestelmää myös ympäristösi vaatimuksen mukaisuuden varmistamiseen.  

 • MDR

  Hyödynnä teknologiaa ja asiantuntija-apua kyberuhkien nopeassa torjunnassa – Cinia MDR-palvelun kyberturvakumppanuus yhdistelee teknologiaa ja asiantuntija-apua, ja suojaa niin organisaatiosi päätelaitteet ja pilvipalvelut kuin käytössä olevat identiteetit. 

 • Microsoft-tietoturva

  Microsoft-ympäristösi varmoissa käsissä – Cinian Microsoft-tietoturvapalvelun avulla saat kaiken irti pilviympäristösi tietoturvaominaisuuksista ja jätät ympäristön hallinnoinnin ja valvonnan asiantuntijoiden osaaviin käsiin. 

 • OT-tietoturva

  Varmista tuotantoympäristösi turvallisuus ja tuotannon jatkuvuus. Cinian Cyber Security Operations Center valvoo tuotantolaitoksesi verkkoliikennettä, järjestelmiä ja laitteita 24/7 ja vastaa poikkeamiin ja uhkiin välittömästi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.  

 • laakarikeskus-aavassa-kyberturvaa-vahvistetaan-palvelusivun-listaus

  Lääkärikeskus Aavassa kyberturvaa vahvistetaan määrätietoisesti

  Kyberturvavalvomo CSOC (Cyber Security Operations Center) valvoo lääkärikeskuksen IT-infrastruktuurissa tapahtuvia tietoturvapoikkeamia. 

 • palvelut-turvallisesti-privaattipilvesta-palvelusivun-listaus

  Kiilto luottaa Ciniaan tietoturvallisen digi-infran rakentamisessa

  Cinia tarjoaa Kiillolle tietoturvalliset korkean käytettävyyden pilvipalvelut sekä päätelaitteiden, viestintäratkaisuiden ja verkkoinfran tietoturvan. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun yrityksellesi sopivin.