Skip to main content

Cyber Security Operations Center

Sertifioitu kyberturvavalvomo turvaa liiketoimintasi jatkuvuuden vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. 

Pattern-hero1-some

Turvaa ja jatkuvuutta liiketoiminnallesi 24/7

Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia Cyber Security Operations Center turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.    

Näin yrityksesi ei tarvitse investoida oman kyberturvavalvomon ylläpitämiseen tai teknisiin ratkaisuihin, ja voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. 

verified_user

Turvallista palvelua kotimaisista konesaleista

Palvelun laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi Cinia CSOC toimii turvallisissa ja pääsyrajoitetuissa tiloissa Suomessa. Kaikki Cinia CSOC -palvelun laitteistot ja ohjelmistot sijaitsevat omissa eristetyissä ympäristöissä. Kyberturvallisuuden palvelutuotantomme on sertifioitu ISO27001 -vaatimusten mukaisesti. 

groups

Laaja osaaminen ja sertifioidut asiantuntijat

Käytössäsi on oma kyberturvallisuustiimi ja sertifioidut asiantuntijat, jotka valvovat digiympäristöäsi vuorokauden ympäri, ja reagoivat välittömästi poikkeamiin. Tekoälyn, automaation ja integraatioiden tehokas hyödyntäminen mahdollistavat sinulle palvelun kustannustehokkaasti.  

update

Skaalautuvuus ja jatkuva tietoturvan kehitys

Kattava ja monipuolinen kyberturvallisuustekniikoiden työkalupakki skaalautuu helposti yrityksesi tarpeiden kasvaessa. Säännölliset tietoturvakokoukset ja työpajat varmistavat digitaalisen ympäristösi turvallisuustason, jatkuvan parantamisen sekä prosessien ja valvonnan kehittämisen vastaamaan nykyaikaisia tietoturvauhkia. 

analytics

Kyberturvallisuuden tilannekuva palveluna

Cinia CSOC -palvelussa tilannekuva muodostetaan käyttämällä erilaisia tekniikoita ja teknologioita. Havaintodataa rikastetaan, korreloidaan ja analysoidaan sekä automaattisesti että manuaalisesti. Kerätystä datasta muodostuu hälytyksiä ja varoituksia, joiden perusteella asiantuntijat suorittavat vastatoimenpiteitä tai hälytykset käynnistävät automaattisia korjaustoimia.  

Cinia CSOC – digitaalinen ympäristösi varmoissa käsissä 24/7

 • Tiedonkeruu ja seuranta eri lähteistä
 • Kerättyjen tietojen analysointi
 • Reagointi poikkeavuuksiin ja hälytyksiin
 • Palvelun alustajärjestelmien ylläpito
 • Globaalien uhkien seuranta 
 • Korrelaatioiden luominen
 • Raportointi  
 • Alustan päivitykset 
 • Koulutettu ja huippuosaava CSOC-tiimi  
 • Tukipalvelu suomeksi ja englanniksi  
 • Säännölliset laatu- ja kehitystapaamiset  

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivin ratkaisu.  

 • laakarikeskus-aavassa-kyberturvaa-vahvistetaan-palvelusivun-listaus

  Lääkärikeskus Aavassa kyberturvaa vahvistetaan määrätietoisesti

  Kyberturvavalvomo CSOC (Cyber Security Operations Center) valvoo lääkärikeskuksen IT-infrastruktuurissa tapahtuvia tietoturvapoikkeamia. 

Tutustu myös muihin palveluihimme

OT-tietoturva

Varmista tuotantoympäristösi turvallisuus ja tuotannon jatkuvuus. Cinian CSOC valvoo tuotantolaitoksesi verkkoliikennettä, järjestelmiä ja laitteita 24/7 ja vastaa poikkeamiin välittömästi. 

MDR palveluna

Cinia MDR-palvelun kyberturvakumppanuus yhdistelee teknologiaa ja asiantuntija-apua, ja suojaa niin organisaatiosi päätelaitteet ja pilvipalvelut kuin käytössä olevat yhteydetkin. 

SIEM palveluna

Havainnoi tietoturvapoikkeamat, reagoi niihin viipymättä, ja selvitä, mitä tapahtui – Cinia SIEM -palvelun avulla keräät tietoa digitaalisesta infrastruktuurista ja havainnoit poikkeamat tehokkaasti. 

Microsoft-tietoturva

Cinian Microsoft-tietoturvapalvelun avulla saat kaiken irti pilviympäristösi tietoturvaominaisuuksista ja jätät ympäristön hallinnoinnin ja valvonnan asiantuntijoiden osaaviin käsiin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun organisaatiollesi sopivin.

Lue lisää