Skip to main content

Managed Detection and Response

Cinia MDR-palvelu tuo käyttöösi työkalut, asiantuntijat ja prosessit, joiden avulla suojaat yhteydet, päätelaitteet ja palvelimet, ja torjut tietoturvauhat nopeasti ja tehokkaasti.  

Tehokas päätelaitteiden ja palvelimien suojaus

Cinia MDR-palvelun kyberturvakumppanuus yhdistelee teknologiaa ja asiantuntija-apua, ja se suojaa niin organisaatiosi päätelaitteet ja pilvipalvelut kuin käytössä olevat yhteydetkin. MDR-palvelussamme käytetään kontekstirikasta XDR-alustaa (Extended Detection and Reponse), jonka ansiosta datan yhdistely ja hyödyntäminen tietoturvapoikkeamien tunnistamisessa on nopeaa ja tehokasta. Lisäksi saat käyttöösi Cinian tietoturva-asiantuntijat, jotka analysoivat dataa ja poikkeamia, ja auttavat uhkien torjunnassa.  

sensors

Nopeaa havainnointia ja reagointia poikkeamiin

Cinian MDR-palvelussa yhdistyvät teknologia ja asiantuntijuus, jolloin tietoturvapoikkeamien havainnointi ja niihin reagointi nopeutuvat merkittävästi. XDR-alustan avulla poikkeamat havaitaan nopeasti, ja Cinian asiantuntijat valvovat ja prosessoivat hälytykset.  

verified_user

Turvallista, sertifioitua ja kotimaista palvelua

Kotimaassa sijaitsevat, turvallisuussertifioidut ja -selvitetyt tietoturvan asiantuntijat vastaavat palvelusi ylläpidosta ja kehittämisestä. He valvovat hälytyksiä ja auttavat myös havaittujen uhkien torjunnassa. Lisäksi he kehittävät yhdessä kanssasi ympäristösi tietoturvaa sekä tietoturvan käytäntöjä ja prosesseja.  

query_stats

Tehokasta uhkien torjuntaa datan avulla

XDR-alustan avulla uhkien torjunnassa käytetään kaikkea sitä tietoa, joka on syntynyt lukemattomista, jo havaituista uhista ja niiden torjunnasta. Näin et ole enää omien aikaisempien kokemustesi tai kyberturvakumppanisi osaamisen varassa, vaan XDR:n avulla päätelaitteesi, palvelimesi ja yhteytesi suojataan hyödyntäen aiemmista poikkeamista saatua tietoa 

Teknologiaa ja kumppanuutta – Cinia MDR

 • Tarpeesi mukainen lisensointi teknologiaan, joka sisältää XDR-kyvykkyyden  
 • Päätelaitteiden kehittynyt suojaus haitta- ja kiristysohjelmia vastaan sekä monitorointi 
 • Tietoverkkoyhteyksien turvallisuuden varmistaminen ja monitorointi  
 • Pilvipalveluiden turvallisuuden varmistaminen 
 • Haittaohjelmien leviämisen estäminen 
 • Datan vuotamisen ehkäiseminen 
 • Incident Response -tiimi käytettävissäsi 
 • Uhkien proaktiivinen havainnointi ja torjunta 
 • Tietoturvapoikkeamien havainnointi ja vastatoimet
 • Data EU:n alueella
 • Kyberturvakumppanuus, jossa kehitämme yhdessä yrityksesi digitaalisen ympäristön kyberturvaa sekä tietoturvakäytäntöjä ja -prosesseja 
 • toimitusketjun-tietoturvariskien-kartoitus

  Valitse Trend Micron johtava kumppani Suomessa

  Olemme Trend Micron Professional Services -kumppani – ainoana Pohjoismaissa. Käytämme palveluissamme Trend Micron tarjoamaa teknologiaa, ja autamme ja tuemme, jotta sinä saat parhaat tehot irti työkaluista. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin katsotaan yhdessä organisaatiollesi sopivin ratkaisu.  

Tutustu myös muihin palveluihimme

Cinia CSOC

Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia CSOC turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Microsoft-tietoturva

Cinian Microsoft-tietoturvapalvelun avulla saat kaiken irti pilviympäristösi tietoturvaominaisuuksista ja jätät ympäristön hallinnoinnin ja valvonnan asiantuntijoiden osaaviin käsiin. 

SIEM palveluna

Havainnoi tietoturvapoikkeamat, reagoi niihin viipymättä, ja selvitä, mitä tapahtui – Cinia SIEM -palvelun avulla keräät tietoa digitaalisesta infrastruktuurista ja havainnoit poikkeamat tehokkaasti. 

OT-tietoturva

Varmista tuotantoympäristösi turvallisuus ja tuotannon jatkuvuus. Cinian CSOC valvoo tuotantolaitoksesi verkkoliikennettä, järjestelmiä ja laitteita 24/7 ja vastaa poikkeamiin välittömästi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, minkälainen ratkaisu olisi sinun organisaatiollesi sopivin.  

Lue lisää