Skip to main content

Ohjelmistoratkaisut

Tietoturvalliset ohjelmistoratkaisumme palvelevat vaativintakin ammattilaiskäyttöä ja kattavat kaiken muotoilusta ylläpitoon sekä jatkokehitykseen. 

Ohjelmistoratkaisut-etusivu

Erikoisosaamista vaativiin ohjelmistohankkeisiin

Saat meiltä vaativat, ammattilaiskäyttöön suunnatut digitaaliset palvelut ja sovellukset koko elinkaaren mitalla muotoilun, suunnittelun ja toteutuksen kautta ylläpitoon ja jatkokehitykseen asti. Neuvomme ja innovoimme kanssasi uutta, suunnittelemme tarpeisiisi sopivat ohjelmistot ketterästi räätälöitynä sekä ylläpidämme ja kehitämme nykyisiä ratkaisujasi.  

Vaativat, korkean tietoturvan ohjelmistoratkaisut ovat pelikenttämme. Toteutamme ammattilaissovelluksia, joiden avulla pyöritetään yhteiskunnan rattaita. Hyvinvointialueet ja terveydenhuolto, liikenne ja logistiikka, teollisuus ja vienti-innovaatiot: asiakkaitamme ovat kriittisen infrastruktuurin toimijat, joille digitaalisten palvelujen toimintavarmuus on tärkeää. 

Tutustu ohjelmisto­ratkaisuihimme

 • Uusien digitaalisten ratkaisujen konseptointi ja palvelumuotoilu

  Saat meiltä palvelumuotoilua, joka huomioi sovelluskehityksen parhaat käytännöt. Viemme ideasi konseptiksi, prototyypiksi ja siitä edelleen valmiiksi sovellukseksi. 

 • Liiketoiminnan ja IT-hankintojen konsultointi

  Hyödynnä puolueetonta konsultointia ennen arvokasta IT-hankintaa-, investointia tai yrityskauppaa. Saat meiltä käyttöösi teknologioista riippumattoman IT-asiantuntijoiden tiimin, joka ratkoo kanssasi haasteita ja piirtää polkua tulevaisuuteen  liiketoimintalähtöisesti.

 • Sovellusten arviointi ja modernisointi

  Kannattaako vanhaa järjestelmää tai sovellusta uudistaa vai ei? Riippumaton sovellusten arviointimme antaa sinulle neuvoja ja konkreettisia ehdotuksia tulevaisuutta varten. Olemme myös apunasi vanhan sovelluksesi modernisoinnissa.

 • Tietoturvallinen sovelluskehitys

  Saat meiltä tietoturvallista sovelluskehitystä avaimet käteen -projekteina ja jatkuvana tuotekehityspalveluna. Samalla huolellisuudella toteutamme myös konsultointitoimeksiannot.

 • Ohjelmistojen tuotekehityskumppa­nuus

  Aitoa, ketterää tuotekehityskumppanuutta koko ohjelmistosi elinkaarelle. Tuemme sinua tuoteomistajuudessasi sekä kannamme vastuun ohjelmiston laadusta, tiimin skaalautuvuudesta ja kehitystyön jatkuvuudesta.

 • Tekoäly osaksi ohjelmistokehitystä

  Käänny puoleemme, kun haluat yhdistää tekoälyn korkean turvatason sovelluskehitykseen. Autamme sinua tuomaan tekoälyä ja huipputason toiminnallisuuksia tietoturvallisesti myös on-premises-ohjelmistoratkaisuihin.

 • Sote-ohjelmistoratkaisut

  Hyödynnä ammattilaistemme pitkä kokemus sosiaali- ja terveydenhuollosta. Olemme apunasi nykyisen järjestelmäsi jatkokehittämisessä sekä uusien ratkaisujen rakentamisessa. 

Muita osaamisalueitamme:

IoT-sovelluskehitys

Hyödynnä Cinian mittava kokemus IoT-ratkaisujen toteuttamisesta. Olemme apunasi liiketoimintamallin muotoilusta ketterän kehityksen kautta tuotantoon ja ylläpitoon. Teemme toimituksia sekä avaimet käteen projekteina ja että jatkuvan tuotekehityspalvelun puitteissa.

Hyvinvointialueiden ohjelmistoratkaisut

Helpota asiointipolkuja ja ammattilaisten työtä selvittämällä, missä kunnossa nykyiset ohjelmistonne ovat ja miten niitä voisi kehittää. Saat meiltä osaavan toteuttajatiimin sekä nykytilanteesi kartoittamiseen että uusien ratkaisuiden rakentamiseen. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun sinulla on ongelma, meillä on siihen ratkaisu – hyödynnä asiantuntijoidemme pitkä kokemus tietoturvallisesta ohjelmistokehityksestä. 

 • Case TAYS Endo-järjestelmä

  Endokrinologian laatu- ja seurantajärjestelmä syntyi tiiviissä yhteistyössä hoitohenkilökunnan ja Cinian ohjelmistokehityksen asiantuntijoiden kanssa. 

Asiakkaidemme kokemuksia

 • "Saamaamme liiketoiminnan kehittämisen sparrausapua arvostamme todella paljon."
 • “Cinia on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi, jonka kanssa mietimme jatkuvasti järkevimpiä tapoja ratkaista kehityshaasteet kustannustehokkaasti”
 • ”Tuli sellainen tunne, että meillä on aito edunvalvoja mukana, joka todella osaa haastaa palveluntarjoajaa pitäen kuitenkin positiivisen fiiliksen keskusteluissa.”
 • “Saimme Cinialta paljon tukea siihen, miten ideoita kannattaa priorisoida ja mitä on ohjelmistokehityksen näkökulmasta viisasta tehdä missäkin vaiheessa projektia.”

Cinia lukuina

88 M €
Liikevaihto
400 +
Työntekijää
8
Toimipistettä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää