Skip to main content

Sovellusten arviointi ja modernisointi

Kannattaako rakentaa uutta vai uudistaa vanhaa? Modernisointi tuo hyödyt mukanaan, kun taustalla on hyvin perusteltu suunnitelma.

Sovellusten-arvoinnit-ja-modernisointi

Riippumaton sovellus- ja järjestelmäarviointi liiketoimintasi tukena

Tietojärjestelmät ja sovellukset ovat organisaatiosi toiminnan elinehto. Vaikutukset ulottuvat laajalle, jos jokin ei toimi kuten pitäisi. Muutoksia on pakko tehdä ajoissa.

Lähtökohdat ovat aina yksilölliset. Eri teknologioihin liittyy vahvuuksia, riskejä ja mahdollisuuksia, jotka voit tunnistaa teknologioihin sitoutumattoman kumppanin avulla. Hankkeen onnistumiseen tarvitaan myös näkemystä liiketoiminnan prosesseista. Neuvojen lisäksi saat meiltä aina konkreettiset ja toteuttamiskelpoiset ehdotukset seuraaviin vaiheisiin.

 • Sovellusten-arviointi-ja-modernisointi-sisaltokuva

  IT-järjestelmän pilvisiirtymä ja sovellusmodernisaatio: Yhdessä tai erikseen

  Kun mietit organisaatiosi IT-järjestelmien tulevaisuutta, mietit luultavasti myös julkipilven hyödyntämistä. Jos sovellusten arkkitehtuuria ei päivitä siirtymän yhteydessä, pilven tuomat hyödyt voivat jäädä haaveeksi. Toisaalta kaikkea ei ole pakko uudistaa kerralla.

  Saat meiltä huolellisen yhteenvedon siitä, mitä sovelluksia tai niiden osia on viisasta viedä pilveen ja millaisia muutoksia se vaatii. Saat myös suositukset siihen, miten kehittää niitä järjestelmien osia, joiden on pyörittävä edelleen on-premises -ympäristöissä. 

shield

Tekninen velka hallintaan

Mitä kannattaa korjata nyt, mitä voi jättää myöhemmäksi turvallisuudesta ja tehokkuudesta tinkimättä? Saat meiltä perustellut neuvot teknisen velan hallintaan.

build

Sovelluksen tietoturva ajan tasalle

Ketteryys kannattaa, vauhtisokeus ei. Kanssamme varmistat, että sovelluksen tietoturvakäytännöt ja -kontrollit ovat riittävät myös alustan vaihtuessa.

lock

Modernisointi myös korkean tietoturvan ympäristöihin 

Kriittisen datan hankkeissa julkipilven hyödyntäminen vaatii tarkkaa harkintaa. Arvioimme mahdollisuudet ja luotsaamme turvallisesti läpi myös suljettujen ympäristöjen modernisointihankkeet.

Modernisoi sovelluksesi tarkoituksenmukaisesti

Yksi ratkaisu ei sovi joka tilanteeseen. Nykytilanteen kattava arviointi tarjoaa vahvan pohjan uuden rakentamiseen ja olemassa olevan kehittämiseen.

 • rajattu_kuvituskuva_um

  Ulkoministeriö tilasi riippumattoman arvion koodin laadusta

  Tietojärjestelmän katselmoinnissa varmistimme, että toisen ohjelmistokumppanin kehittämä ratkaisu täytti ministeriön tekniset vaatimukset muun muassa jatkokehitettävyydestä.

Pyydä meiltä neuvoa esimerkiksi näihin:

 • Sovelluksen elinkaaren ja jatkokehitettävyyden arviointi
 • IT-arkkitehtuurin uudistukset ja teknologiavalinnat
 • Roadmap sovelluksen modernisointiin
 • Vanhentuneen teknologian korvaaminen uudella
 • Sovelluksen tietoturvallisuuden arviointi
 • Julkipilvisiirtymä AWS-, Azure- tai GCP-ympäristöön ja jatkuva optimointi
 • kyberturvallisuusratkaisut-hero

  Palvelua tietoturvan kaikkiin tasoihin

  Yhdistä ohjelmistokehityksen parhaisiin käytäntöihin vahvaa kyberturvaosaamista, niin suojaat sovelluksesi sekä sisältä että ulkoa.

 • Tietoverkkoratkaisut

  Toimintavarmat laitteet ja yhteydet osaksi kokonaisuutta

  Cinia on sovellustesi modernisoinnissa kumppani, jolla on tavallista leveämmät hartiat. Varsinkin vaativissa ammattiympäristöissä tietoverkko-osaamisella on väliä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää