Skip to main content

Tietoverkkoratkaisut

Kanssamme voit luottaa siihen, että tieto kulkee. Tietoverkkoratkaisumme tarjoavat parasta mahdollista käytettävyyttä, turvallisuutta ja nopeutta.

Tietoverkkoratkaisut

Verkkoyhteydet, joihin voit luottaa joka tilanteessa

Kun liiketoimintasi ytimessä on ihmisten sujuva arki tai yhteiskunnan rattaiden pyörittäminen, tietoverkkojen toimintavarmuudesta ei voi tinkiä. Taatusti keskeytymätön, nopea tietoliikenne on kokonaisuus, joka täytyy rakentaa huolella.

Meille on tärkeää, että tietoverkkoratkaisusi sopii juuri sinun organisaatiosi vaatimuksiin nyt ja huomenna. Palveluissamme yhdistyvät tietoverkkojen asiantunteva suunnittelu, kestävyysvaatimukset huomioiva toteutus, aktiivinen jatkokehitys sekä hyvä asiakaspalvelu. Meillä et jää byrokratian rattaisiin, vaan saat aina nopeasti apua tutuilta yhteyshenkilöiltä.

Tutustu tietoverkkoratkaisuihimme

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos kaipaat lisää varmuutta digitaaliseen ympäristöösi, jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiakkaidemme kokemuksia

  • “NOCin ulkoistaminen on fiksu tapa järjestää verkkolaitteiden 24/7-valvonta ja -hallinta. Häiriötilanteet pystytään ratkomaan ammattitaitoisesti myös toimistoajan ulkopuolella. Palvelupyyntöjen hoitamisen lisäksi Cinia hoitaa sovitusti konfiguraatioita. Näin omat asiantuntijamme voivat keskittyä projektien hoitamiseen ja kehitystyöhön.”
  • “On iso juttu, että saamme yhdeltä toimittajalta kaiken tarvittavan, eli osaamisen lisäksi myös laitteistot ja toteutukset. Se tekee kokonaisuuden hallinnasta meille helppoa.”
  • “Cinian valtti oli se, että valokuituyhteyksiä pystyttiin tuomaan meille hyvin matalla kustannuksella sellaisiinkin kohteisiin, joissa niitä ei aikaisemmin ollut ”

Cinia lukuina

88 M €
Liikevaihto
400 +
Työntekijää
8
Toimipistettä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Mikäli asiasi koskee tukipyyntöä tai vikailmoitusta, olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme.

Lue yhteydenotto-ohjeet liittyen Cinian kaapeliverkkoihin kohdistuvista kaapelinäytöistä.

Menestystarinat

Lue uusimmat blogikirjoitukset