Toimintavarmat
yhteydet

Luotettavat yhteydet, sujuva arki

Cinia toteuttaa yrityksille kaikki tietoverkkoihin liittyvät palvelut räätälöidysti ja turvallisesti. Valokuituverkkohankkeisiin olemme leveäharteinen kumppani, ja hoidamme erinomaiset tietoliikenneyhteydet myös kunnille ja kaupungeille. Tarjoamme kattavat ja huippunopeat tietoliikenneyhteydet Euroopassa ja rakennamme määrätietoisesti Suomesta kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien solmukohtaa. Korkea käytettävyys, matala viive ja vaihtoehtoiset reitit varmistavat erinomaisen asiakaskokemuksen.

Tietoverkot

Kattavat internetyhteydet, sisä- ja yritysverkot sekä yhteydet konesaleihin ja pilvipalveluihin yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnon toimijoille.

Lue lisää

Kriittiset verkot ja IoT

Laaja osaaminen vaativista ympäristöistä IoT:tä hyödyntäville yrityksille, teollisuusympäristöihin ja toiminnaltaan kriittisiin kohteisiin.

Lue lisää

Kansainväliset yhteydet

Optimaaliset reitit ja skaalautuvat kapasiteettipalvelut kilpailukykyiseen hintaan operaattoreille, datacentereille ja pilvipalvelutoimijoille.

Lue lisää

Kuitupalvelut

Kokonaisratkaisumme valokuituverkkojen toteuttamiseen varmistaa kustannustehokkaan ja järkevän rakentamisen.

Valokuitu kuuluu kaikille

Ratkaisemme kuntien ja kuntayhtiöiden valokuituhankkeet avaimet käteen -periaatteella. Laadimme liiketoimintasuunnitelman ja autamme rahoituksen ja hankkeistamisen vaiheissa. Teemme myyntiä ja markkinointia, rakennamme ja operoimme sekä valvomme ja hallinnoimme verkon toimintaa. Meiltä saa asiantuntijuutta myös valokuituhankkeiden yksittäisiin vaiheisiin.

Lue lisää

Kuinka voimme auttaa?

Kiinnostaako kyberturvallisuuden kehittäminen?
Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös varata ajan suoraan ajanvarauskalenteristamme.