Toimintavarmat tietoverkot

Yhteydet, joihin voit luottaa joka tilanteessa

Kun liiketoimintasi ytimessä on ihmisten sujuva arki tai yhteiskunnan rattaiden pyörittäminen, tietoverkkojen toimintavarmuudesta ei voi tinkiä. Taatusti keskeytymätön, nopea tietoliikenne on kokonaisuus, joka täytyy rakentaa huolella. 

Onnistuminen on summa tietoverkkojen asiantuntevaa suunnittelua, tulevaisuudenkestävää toteutusta, aktiivista jatkokehitystä ja hyvää asiakaspalvelua. Meillä et jää byrokratian rattaisiin, vaan saat aina nopeasti apua tutuilta yhteyshenkilöiltä.

Välimatkat eivät cinialaisia säikäytä. Toimitamme tietoverkot myös paikkoihin, joita muut pitävät liian haastavina. 

Tutustu
Verkkoratkaisut ja yhteydet

Saat meiltä luotettavat internetyhteydet useisiin toimipisteisiin, yritys- ja lähiverkot sekä yhteydet julkipilveen, konesaleihin, tuotantolaitoksiin ja hajautettuihin järjestelmiin. Tietoturvalliset verkkoarkkitehtuurit, laitteet ja palvelut turvaavat toimintasi jatkuvuuden.

Tutustu
Tutustu
Kansainväliset yhteydet

Tarjoamme yrityksellesi kattavat ja huippunopeat tietoliikenneyhteydet Euroopassa. Rakennamme Suomesta määrätietoisesti kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien solmukohtaa. 

Tutustu
Tutustu
Verkon valvonta ja hallinta

Valvomme yhteyksiä ja verkkoasi puolestasi, jotta tiimisi aikaa vapautuu muuhun. Network Operations Center (NOC) tarkkailee ympäristöjä ja ennakoi riskejä 24/7, ja Service Desk vastaa asiantuntijoidesi tukipyyntöihin nopeasti. Saat meiltä myös huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä kameravalvonta- ja turvallisuusjärjestelmät palvelupaketteina.

Tutustu
Tutustu
OT- ja IoT-ratkaisut

Kanssamme suunnittelet ja toteutat IoT-ratkaisujen jokaisen osa-alueen haastaviin tuotantoympäristöihin. Energia-ala, teollisuus ja kauppa sekä liikkuva kalusto ja liikenneinfrastruktuuri ovat esimerkkejä erikoisaloistamme.

Tutustu
Tutustu
Kuitupalvelut kunnille ja kuituyhtiöille

Leveät hartiat sekä avaimet käteen -periaate varmistavat, että valokuituverkon toteuttaminen on kustannustehokasta ja järkevää. Olemme mukanasi liiketoimintasuunnitelmasta verkon toiminnan hallinnointiin.

Tutustu
Tutustu
Ohjelmisto- ja kyberturvallisuusratkaisut

Tietoverkot ovat vasta alkua. Käytettävissäsi on myös Cinian pitkälle viety ohjelmisto-osaaminen sekä kattavat kyberturvallisuuspalvelut.

Tutustu

Turvaa tietoverkkojen toiminta

Katsotaan yhdessä, mitä kaikkea voisimme hoitaa puolestasi.

Ota yhteyttä

Asiakkaiden kokemuksia

“Cinian asiantuntijat ovat ymmärtäneet liiketoimintaamme konseptitasolla. Ratkaisumme poikkeaa varmasti muiden yhtiöiden vastaavista malleista. Aika paljon penkkiä on kulutettu, kun olemme yhdessä miettineet, mikä toimii juuri meille.” 

Kimmo Keronen, tietohallintopäällikkö
Loimua

Lue lisää

“Yhteydet ovat käytännössä nopeampia kuin Cinia meille alun perin lupasi. Yhteysnopeus on vähintään kaksinkertaistunut, ja tietyt yhteydet toimivat neljä kertaa nopeammin kuin aiemmin. Tällä on ollut merkittävä vaikutus liiketoimintaamme, jossa millisekunneillakin on merkitystä.” 

Jukka-Pekka Luhanko, CIO
Lidl Suomi

Lue lisää

Tämä on meidän ykköshankkeitamme sekä maaseudun että kaupunkiseudun kehittämiseksi. Yksikään asukas tai yritys ei jatkossa sijoitu alueelle, jossa ei ole nopeita ja luotettavia yhteyksiä.”

Markus Hirvonen, maakuntajohtaja
Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Lue lisää
Loimua
Lidl
Pohjois-Karjalan maakuntaliitto

Cinia lukuina

81,6M €

Liikevaihto 2022

430+

Työntekijää

7

Toimipistettä

Varmista tietoliikenteen toiminta, jotta voit keskittyä olennaiseen

Datan liikkuminen on toiminnan elinehto useilla eri aloilla – ei ainoastaan tietotyössä, vaan esimerkiksi liikenteessä ja logistiikassa, teollisuudessa tai energiasektorilla. Vakaat yhteydet varmistavat, että työt sujuvat pitkienkin etäisyyksien päässä. Kun valvomme tietoverkkoja puolestasi, voit nukkua yösi rauhassa.

Tietoliikenteen turvaamiseen on useita eri tapoja, kuten viisaat verkkoarkkitehtuurit, monipuoliset teknologiat ja laitteet sekä automaation ja analytiikan hyödyntäminen. Tärkeintä on aito halu rakentaa ratkaisu, joka sopii juuri sinun organisaatiosi vaatimuksiin nyt ja huomenna. 

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Mikäli asiasi koskee tukipyyntöä tai vikailmoitusta olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme

Lue yhteydenotto-ohjeet liittyen Cinian kaapeliverkkoihin kohdistuvista kaapelinäytöistä