Skip to main content
Takaisin

Fastems luottaa Cinian etäyhteyksiin

Fastems luottaa Cinian etäyhteyksiin

Cinia on toimittanut Fastemsille etäyhteyksiä jo satoihin automaatiojärjestelmiin ympäri maailmaa. Etäyhteyksien avulla Fastems kerää aiempaa tehokkaammin tietoa järjestelmistään. Ratkaisu helpottaa myös etähuoltoa ja järjestelmäpäivityksiä verkon yli. Näin Cinian etäyhteysratkaisu tukee osaltaan Fastemsin entisestään kasvavaa palveluliiketoimintaa.

Vuonna 1901 perustettu Fastems toimittaa älykkäitä tehdasautomaatioratkaisuja, jotka auttavat metallituotteiden valmistajia nostamaan tuottavuuttaan. Ainutlaatuiseksi Fastemsin tekee alan johtava ohjelmisto sekä kyky integroida mitkä tahansa maailman työstökoneista yhdeksi kokonaisuudeksi – yhdistettynä laajaan tarjoamaan ja vuosikymmenien kokemukseen. Fastemsin liikevaihto on n. 100 miljoonaa euroa ja se työllistää 450 henkilöä.

Fastemsin teollisuusautomaatiojärjestelmät ovat kriittisen tärkeä osa asiakkaiden tuotantojärjestelmää, joten etäyhteysratkaisun on oltava ehdottoman luotettava ja tietoturvallinen. Lisäksi järjestelmän on skaalauduttava kansainvälisesti, ja uusien etäyhteyksien käyttöönoton tulee olla mahdollisimman helppoa. Näistä syistä Fastems valitsi partnerikseen Cinian.

"Cinia tarjoaa meille helposti vaivattoman kokonaisratkaisun etäyhteyksiin. Ratkaisun avulla voimme kasvattaa palveluliiketoimintaamme haluamallamme tavalla", sanoo Fastemsin CIO Sami Teininen.

Luotettavat yhteydet tiedonkeruuseen ja etähallintaan

Cinian toimittamat etäyhteyspalvelut sisältävät etäyhteydet, päätelaitteet, laitehallinnan sekä verkonvalvonnan. Päätelaitteina käytetään teollisuustason mobiilireitittimiä, jotka kytkeytyvät automaattisesti etäyhteyspalveluun. Etäkohteen ja asiakkaan välille muodostuu etäyhteys, joka mahdollistaa tietoturvallisen, kaksisuuntaisen yhteyden asiakkaan järjestelmiin. Laitehallinnan ja verkonvalvonnan ansioista suurienkin laitemäärien hallinta on helppoa, ja verkosta on tarkka tilannekuva joka hetkellä.

Sinua voisi kiinnostaa