Skip to main content
Takaisin

Peliyritys Fingersoftille yhteyden nopeus on olennaisessa roolissa

Peliyritys Fingersoftille yhteyden nopeus on olennaisessa roolissa

Mobiilipeleihin keskittyvä Fingersoft on ollut Cinian asiakkaana vuodesta 2017 lähtien. Cinia toimittaa yritykselle huippunopeat yhteydet sekä Oulun että Helsingin toimistoille. 

"Oulu on meidän yrityksen ja avainhenkilöiden pääkallonpaikka: kasvun haasteena on osaavan työvoiman, insinöörien ja koodarien, saanti. Helsingin toimiston avulla täydennämme sitä osaamista, mitä ei löydy Oulusta", Fingersoftin COO, operatiivinen johtaja Ville Rauma kertoo.

Rauma on kokenut firman kasvuloikan myös henkilökohtaisesti omassa tehtäväkentässään: vuonna 2014 ohjelmoijana aloittanut työntekijä auttaa nyt henkilöstöä pyörittämään päivittäistä liiketoimintaa.

Monipaikkainen, alituisesti kasvava ja jatkuvasti netissä oleva henkilöstö luo paineita ja tarpeita käytettävälle nettiyhteydelle.

"Päivitimme yhteyden gigaiseen henkilöstön kasvettua, käytännössä meillä on Helsingin toimistoon jatkuva VPN-yhteys päällä ja yhteyksien on toimittava 24/7: nopeus on meidän alalla olennainen asia", kertoo Rauma.

 

Palvelu pelaa, kun sitä ei huomaa

"Luulen, että tietoliikenneyhteyksien osalta parasta palvelua ja toimivuutta on se, kun asiaa ei oikeastaan arjessa huomaa lainkaan: enpä muista, että juuri mitään olisi jouduttu Cinian kanssa hoitamaan. Se kertoo siitä, että kaikki todella sujuu", Rauma nauraa.

Fingersoftin tulevaisuuden suunnitelmissa hyvillä yhteyksillä on yhä tärkeämpi rooli:

"Meidän asiakkaat ovat ympäri maailmaa, meillä on monta miljoonaa päivittäistä pelaajaa: parhaimmat tulevat USAsta, Saksasta, Venäjältä ja Briteistä. Monipaikkainen aika ja ala näkyy myös tulevaisuuden ratkaisuissa: yhä enemmän meidän tiedoista siirretään pilveen, se aika alkaa olla ohi, että enää paikallisesti säilöttäisiin omille palvelimille."

Sinua voisi kiinnostaa