8.4.2021 16:39

Sandvik luottaa Cinian testausosaamiseen

Vuosia jatkuneen yhteistyön myötä Cinialla on syvä ymmärrys Sandvikin toimialasta, prosesseista sekä liikkuviin työkoneiden tuotekehitykseen ja testaukseen liittyvistä asioista, kuten CAN-protokollasta, IEC 61131 -standardeista ja muista työkaluista.

Sandvik Mining and Construction tarjoaa maailman laajimman tuotevalikoiman laitteita kallionporaukseen, louhintaan, murskaukseen, rikotukseen ja materiaalinkäsittelyyn. Yhteistyö käynnistyi, kun Cinian tiimi loi Sandvikille uuden testausprosessin ohjausjärjestelmäohjelmistojen laadunvarmistukseen. Prosessissa huomioitiin vaiheittain etenevä eli inkrementaalinen tuotekehitysmalli.

Testausprosessin käyttöönoton jälkeen Sandvik halusi laajentaa yhteistyötä. Cinian testausryhmä vastasi uuden ohjelmistoalustan laadunvarmistuksesta ja osallistui testausprosessin jalkauttamiseen asiakkaan globaalille tuotekehitysorganisaatiolle eri puolilla maailmaa.

Sandvikin ja Cinian pitkäaikainen laadunvarmistuskumppanuus on jatkunut jo toistakymmentä vuotta. Testausta suoritetaan sekä manuaalisesti että automatisoidusti. Kohteena ovat esimerkiksi Qt-käyttöliittymistä koostuvat järjestelmät sekä upotetut Linux-laskentayksiköt.

Yhteistyö Cinian kanssa on kestänyt vuosia ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyön mutkattomuuteen ja henkilöiden vahvaan osaamiseen, jota olemme voineet hyödyntää Sandvikilla”, kertoo Engineering Manager Petri Hakomäki.