16.8.2016 9:00

Kilosoft Group Oy on nyt Cinia Solutions Oy

Kilosoft Group Oy:n nimi on muuttunut. Yhtiö toimii nyt nimellä Cinia Solutions Oy. Yhtiön nimenmuutos on luonnollinen jatko tammikuussa 2015 solmitulle kaupalle, jossa Kilosoft Group Oy siirtyi Cinia-konsernin omistukseen.

Cinia Solutions nimenä syntyi Kilosoftin henkilökunnan kesken pidetyn nimikilpailun tuloksena ja se kuvastaa hyvin yrityksen tuottamia asiakaskohtaisia palveluja. Ohjelmistopalvelut ovat keskeinen osa Cinian liiketoimintaa ja Kilosoftin nimenmuutoksen myötä Cinia-perhe on yhtenäisempi myös tältä osin. Englanninkieliset yritys- ja tuotenimet tukevat myös Cinian kansainvälistymistä.

Nimenmuutoksella ei ole vaikutusta yrityksen tuottamiin palveluihin tai muuhun toimintaan. Yrityksen osoitetiedot- ja henkilöstön puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Sähköpostit ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@cinia.fi.

Verkkosivustomme on muutosvaiheessa. Lisätietoa ohjelmistopalveluistamme löydät toistaiseksi osoitteesta www.kilosoft.fi ja konsernin muuhun tarjoamaan voit tutustua osoitteessa www.cinia.fi.

Lisätietoja:

Tero Jokinen, vt. toimitusjohtaja, Cinia Solutions Oy, puh. +358 40 745 6824

Cinia Group Oy tarjoaa älykkäitä verkko-, järjestelmä- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen ja parantavat maailman toimivuutta. Vahva osaaminen kriittisissä järjestelmissä sekä oma yli 10 000 kilometrin laajuinen kuituoptinen runkoverkko Suomessa mahdollistavat yrityksille tietoturvallisen it-infrastruktuurin ja tulevaisuuden pilvipohjaisen toimintaympäristön. Suomalaisen Cinian palveluksessa on noin 200 osaajaa. Lisätietoa: www.cinia.fi.