CINIA YRITYKSENÄ

Digiteollisuuden ytimessä

Globaali talous pyörii tehokkaiden tietoverkkojen ja yhä älykkäämpien ohjelmistojen varassa. Nopeat yhteydet, luotettavat tietojärjestelmät ja turvatut tietovarastot ovat digitaalisen ajan yhteiskunnan välttämättömiä rakenteita.

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia tarjoaa älykkäitä verkko- ja ohjelmistopalveluja sekä turvallisia pilvipalveluja. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi, älykkäämpi ja turvallisempi: parannamme asiakaskokemusta, automatisoimme rutiineja, modernisoimme toimintoja, vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Asiakkaidemme joukossa on sekä kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä että yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja. Omistajiamme ovat mm. Suomen valtio, Ilmarinen ja OP-ryhmä.

Cinian keskeinen vahvuus tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä on tinkimätön toimintatapa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan toimivuuden ja tietoturvan kaikissa tilanteissa.

Asiantuntijamme vastaavat asiakkaidemme järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta, katkottomasta toimivuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Teollisen internetin ratkaisumme jalostavat tulevaisuuteen katsovien organisaatioiden tuotteet ja palvelut turvallisesti digitaaliseen aikaan. 

Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana yhteiskunnalle, suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

 

TUTUSTU CINIAN PALVELUIHIN
 

Suomessa Cinialla on yli 10 000 kilometrin mittainen oma optinen runkoverkko. Kansainväliset yhteydet Keski-Eurooppaan kulkevat vuonna 2016 käyttöönotetun huipputehokkaan Cinia C-Lion1 -merikaapelin kautta. Suoraa yhteyttä hyödyntävä Northern Digital Highway kiidättää tiedon esimerkiksi Helsingistä Frankfurtiin ja takaisin 19,7 millisekunnissa.

Nopeat, turvatut ja luotettavat datayhteydet tarjoavat suomalaisille organisaatioille tehokkaan perustan reaaliajassa toimivalle globaalille liiketoiminnalle. Kansainväliset organisaatiot hyötyvät lyhyimmästä ja nopeimmasta reitistä Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille.

Maailma on pienempi ja älykkäämpi kuin koskaan ennen. Minne sinä tähtäät?