Ajankohtaista

Cinian ohjelmisto-osaajien vuosittainen yhteistapahtuma DevCon järjestetään kolmatta kertaa helatorstaina Tampereella

Uutiset 21.5.2019

Jukka Hornborg puhuu ohjelmistorobotiikasta DevCon 2018 -tapahtumassa

DevCon-tapahtuman keskiössä on ammatillisen osaamisen kartuttaminen sekä tietenkin rento yhdessäolo eri toimipisteiden kollegoiden kesken.

Ajatuksia inspiroivat aamupäivällä kaksi kovatasoista keynote-puhujaa: Nordcloudin Lead Developerina toimiva Serverless-lähettiläs Arto Liukkonen sekä mies Robot Frameworkin takana Pekkä Klärck.

Lounastauon jälkeen on luvassa lisää esityksiä, demoja ja työpajoja pääosin Cinian omien asiantuntijoiden tarjoilemana kolmessa eri salissa. Iltapäivän trackit ovat UI/UX & Frontend, QA & Automation sekä Dev & Platform.

Tasokkaan ohjelman lisäksi yksi DevCon-tapahtuman tavoitteista on mahdollistaa eri toimipisteiden osaajien kokoontuminen yhteen. Tilaisuudessa tutustutaan paremmin työkavereihin ja vaihdetaan kokemuksia projekteista, teknologioista ja työkaluista kasvotusten, päivittäisten chat-keskustelujen ja verkkopalaverien lisäksi.

Cinia DevCon 2019 tarkempi ohjelma löytyy nettisivuilta: http://devcon.fi/

Cinian ohjelmistopalvelut hakee jatkuvasti uusia osaajia joukkoonsa kaikille toimipisteilleen. Katso, millaista on työskennellä koodarina Cinialla

Lisätietoja:

Kimmo Alamartimo, Business Director, Cinia, kimmo.alamartimo@cinia.fi
Ilona Lapinkylä, Competence & Culture Specialist, Cinia, ilona.lapinkyla@cinia.fi

Jaa