11.10.2022 11:09

Cinia loisti Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa

Valtakunnallisen Vastuullinen kesäduuni -kampanjan puitteissa toteutetaan vuosittain Suomen suurin kesätyökokemuksia kartoittava tutkimus. Tulokset on nyt julkistettu, ja Cinia sijoittui Suurten organisaatioiden kategoriassa upeasti sijalle 5. 

Kilpailun tulokset perustuvat kesätyöntekijöiden itsensä tekemiin arvioihin. Yleisessä tyytyväisyydessä (mm. suositteluhalukkuus) Cinia nousi sarjansa parhaaksi kesätyönantajaksi.

“Tulos oli iloinen yllätys! Hienoa, että onnistuimme tässä”, iloitsee Sanna Kontio-Sammal. Sannan työnkuvaan kuului tänä kesänä uusi aluevaltaus Cinia Boost Academyn rehtorina.

Kesäkoodareista 100 % suosittelee uutta perehdytysohjelmaa

Junioriosaajien perehdyttämiseen on kiinnitetty ohjelmistokehitystiimeissämme huomiota jo pitkään. Tänä vuonna siinä otettiin harppaus eteenpäin juuri Cinia Boost Academyn myötä. 

“Meillä kesäkoodarit pääsevät aina kehittäjiksi asiakasprojekteihin eli tekemään oikeita töitä. Tämä on varmasti yksi merkittävä syy Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa menestymiseen. Lisäksi jokainen saa kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden harjoitella rauhassa ennen varsinaiseen projektiin siirtymistä. Se antaa lisäboostia taitoihin ja itseluottamusta asiakastyöhön”, Kontio-Sammal kuvailee. 

“Tänä vuonna kehitimme erityisesti mentorointia. Meille on kunnia-asia, että Cinia Boost Academysta tuli jo ensimmäisenä vuonna näin arvostettu harjoitusohjelma. Palautekysely kertoo, että 100 % kesäkoodareistamme suosittelee sitä.”

Kiitos kilpailumenestyksestä kuuluu motivoituneiden kesätyöntekijöiden lisäksi kaikille Cinian asiantuntijoille, jotka osallistuivat Cinia Boost Academyyn luennoitsijoina ja mentoreina.

“Heidän upea sitoutumisensa oli tärkeä tekijä siinä, että harjoitusohjelmasta tuli onnistunut ja monipuolinen.”

Jos yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittiset ohjelmistoratkaisut ja monipuoliset asiakasprojektit kiinnostavat, pysy kuulolla. Haku vuoden 2023 Cinia Boost Academyyn alkaa pian.

 

Ura ohjelmistoammattilaiselle – Tutustu Cinialla työskentelyyn

 

avatar

Sanna Kontio-Sammal

Sanna Kontio-Sammal toimii Sote-toimialan asiantuntijana Cinialla. Sannalla on pitkä kokemus terveydenhuollon organisaatiomuutoksista ja erikoissairaanhoidon sekä perusterveydenhuollon tietojärjestelmien ja prosessien kehittämisestä. Lisäksi hän on työskennellyt pitkään projektipäällikkönä ja tuoteomistajana erilaisissa asiakaslähtöisissä digitaalisten palveluiden kehitysprojekteissa.