<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3152154&amp;fmt=gif">

Kesäkoodarien
Boost Academy

Cinia Boost Academy valmentaa kesäkoodarit ohjelmistouralle

HUOM! Vuoden 2022 kesäkoodarihaku on päättynyt - voit kuitenkin jättää meille avoimen hakemuksen!
Oletko ohjelmistokehityksen tulevaisuuden tekijä, jonka ura on juuri alkamassa? Boost Academy on räätälöity sinua varten.

Cinia Boost Academy starttaa ensimmäistä kertaa vuonna 2022. Se tapahtuu näyttävästi, sillä tuplaamme uusien, kesäkoodariksi rekryttävien junior-ohjelmistokehittäjien määrän edellisiin vuosiin verrattuna. Tarjoamme kaikille kesäkoodareille harjoittelun alkuun boostauksen: Boost Academy tukee ja antaa työkalut urasi alkuun.

Boost Academya varten kokosimme yhteen Cinian tykätyimmät perehdytyskäytännöt, kuten ensimmäisen kuukauden demoprojektin ja tiiviin valmennuksen projektitiimissä. Täydensimme settiä vielä muun muassa täsmäluennoilla teknologioista. Näin jokainen Boost Academyyn valittu saa varmasti huippupaketin uransa alkuun.

Hae Kesäkoodariksi!

Mitä pääset tekemään Cinialla?

koodaava_lohis_1x1_800

 

Meillä tehty koodi pyörittää yhteiskunnan rattaita. Cinian asiakkaat ovat eri alojen asiantuntijayrityksiä terveydenhuollosta teollisuuden ja logistiikan kautta maatalouteen. Nyt rakennetaan tulevaisuutta, ja meidän mukanamme pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi se muodostuu.

Emme ole tuotetalo, emmekä perinteinen konsulttitalo, vaan pitkäjänteisen kehittämisen ratkaisutalo. Devaajamme pääsevät siis haastamaan itseään kiinnostavissa asiakasprojekteissa, mutta ympärillä on asiantuntevien työkaverien tiivis tuki.Boost Camp on Cinian ohjelmistoratkaisujen valmennusohjelma tulevaisuuden osaajille. Ohjelmistokehityksen lisäksi Cinia hallitsee tietoverkot sekä kyberturvan. Jos mietit jo tulevia urasiirtojasi, meillä riittää vaihtoehtoja asiantuntijana kasvamiseen.

Meillä on toimipisteitä Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Valitse sinulle sopivin kaupunki ja jätä hakemus heti kun se avataan joulukuun lopulla. Lue blogista vinkit hyvään kesätyöhakemukseen!

Mitä tarjoamme Boost Academy -valmennukseen valituille?

  • Voit suorittaa meillä palkallisen ohjelmistoalan harjoittelun, jonka tavoitteena on pysyvä työpaikka harjoittelujakson jälkeen
  • Saat työskennellä aidoissa asiakasprojekteissa
  • Voit aloittaa uuden työsi kaikessa rauhassa harjoitusprojektilla: sen aikana tutustut kehitysympäristöön, työkaluihin sekä toimintatapoihin
  • Pääset mukaan Boost Campin täsmäkoulutuksiin, joissa opit parhaita käytäntöjä teknologioista (mm. Jira, AWS, Azure, Docker, CI/CD…) ja kurkistat projektien kulisseihin
  • Saat oman mentorin sekä totta kai oman projektitiimisi tuen asiantuntijaksi kasvamiseen

Kuka voi hakea?

Kesäkoodariksi Boost Academyyn kannattaa hakea, kun ohjelmistoalan opintoja (esim. AMK:ssa tai yliopistossa) on kasassa jo muutaman vuoden verran.

Emme odota, että olet täysiverinen koodari. Sinulla on kuitenkin hyvä olla jo osaamista joistakin yleisistä ohjelmointikielistä (esim. Java, Javascript, HTML5, CSS3). 

Osaaminen voi olla kertynyt opintojen ja harjoitustöiden tai oman harrastuneisuuden kautta, jos työkokemusta ei vielä ole. Ja ohjelmointikieli ja teknologiat voivat olla jotain muutakin kuin edellä mainitut - kuulemme niistä mielellämme! Esittele meille aiemmin toteuttamiasi projekteja, kokeiluja sekä harjoitustöitä. Niihin tutustumme innolla.

Haku päättyy 13.2.2022 - Hae nyt!

 

Hae Kesäkoodariksi!

 

Helsinki, Tampere, Jyväskylä:
Joustavaa työtä kolmessa toimipisteessä

Maria_1x1_2

 

Meillä on toimipisteitä Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Mikä kaupunki sopii sinulle parhaiten? 

Pandemia-aikana työskentelemme pääsääntöisesti etätyömallissa. Jatkossa suosimme joustavaa hybridimallia, jossa tiimit päättävät yhdessä lähi- ja etätyön käytännöistä suhteessa projektien, asiakkaan ja tietysti tiimin omien tarpeiden mukaan. Vaikka etätyö sopii softatyöhön mallikkaasti, monet työntekijämme käyvät silti mielellään myös toimistolla, esimerkiksi perjantaipullaa nauttimassa kollegojen kanssa. 

Millaista oli suorittaa harjoittelu kokonaan etänä? Lue, mitä Maria ja Eeva kertoivat poikkeuksellisesta kesästä 2020.

Kesäkoodarista full stack -osaajaksi

“Monessa paikassa uusi tulokas heitetään suoraan mukaan asiakasprojekteihin – se on aika kuumottavaa. Nyt tiesin, että saisin kuukauden ajan keskittyä perehtymiseen ja itseopiskeluun.”

 

Ilpo Jokinen aloitti kesätyöt Cinialla toukokuussa 2021. Kaikkien muiden kesäkoodareidemme tapaan hän teki ensin harjoitteluprojektin, jossa tutustutaan tuotantoympäristöön ja työkaluihin. Itse asiassa tuo toimintamalli oli Ilpolle yksi niistä syistä, joiden vuoksi hän halusi hakea juuri meille!

Mitä kuuluu ohjelmistokehittäjälle, joka jatkoi kesän jälkeen meillä kokopäivätöissä?

Lue juttu

Ilpo 1200 1x1

 

Haluatko kuulla lisää?

Oletko vielä epävarma siitä, sopisitko meille kesäkoodariksi? Jäikö jokin asia askarruttamaan mieltäsi? Ota yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai vaikka Whatsapp-viestillä niin jutellaan lisää:

Maria Lavemäki

Rekrytointi (ohjelmistoratkaisut)
+3584 57 8200 610
maria.lavemaki(at)cinia.fi

Maria Lavemäki Mint Blue 1x1