Skip to main content
Takaisin

Siirtymävaiheen haasteita ratkomassa: Cinia mukana DigiSote 2022 -tapahtumassa

 Cinia Oy
Kirjoittaja Cinia Oy
Siirtymävaiheen haasteita ratkomassa: Cinia mukana DigiSote 2022 -tapahtumassa

DigiSote-tapahtuma (ke 23.11.2022) marssittaa lavalle kiinnostavimmat puheenvuorot älykkään soten mahdollisuuksista. Olemme mukana – tule vaihtamaan ajatuksia sosiaali- ja terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuista!

Ohjelmakartalla näkyvät tänä vuonna esimerkiksi datan hyödyntäminen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa sekä käyttäjäystävällisten sovellusten rakentaminen. Punaisena lankana on ehdottomasti lähestyvä siirtymä kohti hyvinvointialueita. Miten rakentaa järjestelmistä fiksu kokonaisuus, joka palvelee sekä ammattilaisia että palvelujen käyttäjiä?” tiivistää liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg Cinialta. 

Kerro meille, millaisia haasteita sinä kohtaat päivittäisessä työssäsi. Ovatko nykyiset järjestelmät hankalakäyttöisiä tai onko niissä puutteita? Eikö tieto kulje järjestelmien välillä, kulkeeko se paperilla paikasta toiseen tai syötetäänkö sitä manuaalisesti moneen paikkaan? Onko teknisiä esteitä järjestelmien ketterälle kehittämiselle tai uusien sovellusten käyttöönotolle?

Lähetä meille ongelmasi lomakkeella, ja lupaamme esittää ainakin yhden konkreettisen kehitysehdotuksen. Mikäli olet osallistumassa DigiSote 2022 -tapahtumaan (Helsinki, ke 23.11.2022), mainitse siitä lomakkeella, niin järjestämme lyhyen konsultaation tapahtuman yhteydessä. Jaa kokemuksesi täällä. 

 

Kohti sujuvampia sote-palveluja

Perusjärjestelmien muutokset ja yhdistämiset vaativat paljon työtä tulevilla hyvinvointialueilla. Muutokset yhteistyöverkostoissa vaikuttavat koko sosiaali- ja terveydenhuollon kenttään. Samaan aikaan tarvitaan myös uusia, hoidon laatua parantavia digitaalisia palveluita ja työkaluja. 

Meillä on vuosien kokemus käyttäjälähtöisten ohjelmistoratkaisujen toteuttamisesta sote-sektorille. Löydämme yhdessä nopeasti ne kustannustehokkaat ja tietoturvalliset keinot, joilla asiointipolkuja ja ammattilaisten työtä voi helpottaa.

 

Lue lisää aiheesta:

Icare CLINIC parantaa potilaan hoitokokemusta
”Silmänpaineen vuorokausivaihtelut ovat glaukoomapotilaille tyypillisiä. Palvelumme mahdollistaa sen, että potilas voi hoitoyksikön määrittämällä tavalla itse suorittaa mittauksia missä ja milloin vain.”

Siivous ja hoitotyö ovat yhteispeliä, jota teknologia tehostaa
“Mitä tapahtumaketjuja käynnistyy, kun potilas kotiutetaan ja vuodepaikka vapautuu seuraavalle? Päivittäisiin rutiineihin liittyy paljon järjestelyä ja muistamista. Tieto kulkee vastuuhenkilöltä toiselle puhelimella, valkotauluilla tai joskus pelkällä tuurilla – mutta toisinkin voisi olla.”

Terveydenhuollon ohjelmistokehitys vaatii ymmärrystä alan pelisäännöistä
"Mitä tietosuojaan ja lainsäädäntöön liittyviä näkökulmia on otettava huomioon, kun tehdään sote-järjestelmäkehitystä?”

 

 Cinia Oy
Kirjoittaja Cinia Oy Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja.

Sinua voisi kiinnostaa