Cinian palvelut hyvinvointialueille

Lue lisää Ota yhteyttä
hyvinvointialueiden-tukena-ATK-paivat

Hyvinvointialueiden IT-järjestelmiin kohdistuu runsaasti odotuksia

Tiivistyvät yhteistyöverkostot, palvelujen jatkuvuuden takaaminen, toiminnan tehostaminen… uusilla hyvinvointialueilla ratkotaan nyt monia haasteita yhtä aikaa. Resurssit ovat tiukilla.

Perusjärjestelmien muutokset ja yhdistämiset vaativat paljon työtä  Samaan aikaan tarvitaan myös uusia, hoidon laatua parantavia digitaalisia palveluita ja työkaluja.

Me Cinialla toteutamme käyttäjälähtöisiä ohjelmistoratkaisuja sosiaali- ja terveysalalle sekä pelastustoimen käyttöön vankalla kokemuksella. Asiakkaamme arvostavat ohjelmistokehitystiimejämme kumppaneina, jotka tuntevat toimintaympäristön, kuuntelevat toiveita tarkalla korvalla ja valitsevat eri teknologioiden joukosta aina tarkoitukseen sopivimmat vaihtoehdot.

Näin löydämme yhdessä nopeasti ne kustannustehokkaat ja tietoturvalliset keinot, joilla asiointipolkuja ja ammattilaisten työtä voi aidosti helpottaa.

Asiakastarina

Toiminnanohjausjärjestelmä laajenee Sydänsairaalan tarpeiden tahtiin

Kardio-järjestelmä on Cinian ja Sydänsairaalan (TAYS Sydänkeskus Oy) vuosia jatkuneen yhteistyön tulos. Se on hyvä esimerkki tiiviistä kumppanuudesta ja terveydenhuollon ohjelmistoratkaisusta, joka on täydentynyt vaihe vaiheelta. Jotta järjestelmä palvelee loppukäyttäjiään, sen takana on oltava laajaa ymmärrystä käyttäjien tarpeista ja koko terveydenhuollon toimialasta.

Lue lisää
tays_stetoskooppi_small

Tunne järjestelmien kokonaisuus, kehitä uutta viisaasti

Poikkeamme monista muista sote-sektorin IT-toimijoista, sillä emme myy valmista ohjelmistotuotetta. Saat meiltä teknologioista riippumattomat näkemykset siitä, missä kunnossa hyvinvointialueesi nykyiset ohjelmistot ovat ja miten niitä on järkevää kehittää. Ja siellä, missä on tarve uusille ratkaisuille, saat meiltä osaavan toteuttajatiimin niitä rakentamaan.

Juuri nyt polttavan tärkeä kysymys on se, miten eri järjestelmät saadaan pelaamaan yhteen. Autamme etsimään vastaukset, jotka säästävät aikaa ja tekevät monien muutosten keskellä työstä sujuvampaa.

Lue lisää osaamisestamme

Konseptoi ja toteuta kanssamme käyttäjälähtöisesti

Integraatiot ja manuaalisten prosessien digitalisointi vapauttavat aikaa asiakas- ja hoitotyöhön. Olemassaolevien järjestelmien ja tietolähteiden hyödyntäminen on kustannustehokas tapa päästä vauhtiin. Niiden rinnalle ja lomaan voi rakentaa uutta pala palalta, jotta lopputuloksena on mahdollisimman helppokäyttöinen järjestelmä.

Toteutamme ohjelmistoratkaisuja laadusta tinkimättä, mutta nopeasti ja ketterästi. Koska projektit ovat asiakaskohtaisia, muutostoiveet ja kehitysehdotukset voidaan ottaa työn alle päivissä. Odotusaika ei veny vuosiin. On hyvinvointialueen resurssien viisasta käyttöä rakentaa joustavia järjestelmiä pala palalta, todellisten tarpeiden mukaan laajentaen.

Pysy ajan tasalla hyvinvointialueiden ohjelmistoratkaisuista

 
Tilaa uutiskirje

Keskustele asiantuntijan kanssa hyvinvointialueiden digitaalisista ratkaisuista – varaa aika kalenterista!

Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Sanna Kontio-Sammal Ohjelmistoratkaisut, hyvinvointialueet 050 370 7759
Jukka Hornborg Ohjelmistoratkaisut, hyvinvointialueet 040 592 9596
Read full bio
Jukka Lakela Ohjelmistoratkaisut, hyvinvointialueet 045 7820 0664 Read full bio

Kuinka voimme auttaa?

Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.