5.5.2022 16:43

Varautuminen puhuttaa Valtio Expo 2022 -tapahtumassa

Valtio Expo 2022 (Helsinki, ti 10.5.2022) kerää yhteen asiantuntijat, jotka vastaavat IT-hankkeista ja -järjestelmistä valtionhallinnon eri toimialoilla. Kriittisten järjestelmien kokeneena toimittajakumppanina myös Cinia on mukana tapahtumassa. Tule kuuntelemaan puheenvuoromme tulevaisuuden kumppanuusmallista!

“Turvallisuus sekä varautuminen erilaisiin häiriöihin, kuten kyberuhkiin, ovat erityisen ajankohtaisia aiheita tämän vuoden Valtio Expossa”, sanoo liiketoimintajohtaja Moni Banerjee Cinialta. Tapahtuman teemana onkin osuvasti Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa.

“Meillä on pitkä kokemus yhteiskunnan kannalta kriittisten järjestelmien ohjelmistokehityksestä. Kartoituksen, suunnittelun ja toteutuksen lisäksi tarjoamme jatkuvaa kehittämistä ja ylläpitoa, kyberturvallisuusvalvontaa sekä IT-infrastruktuuria.”

 

Cinia tuo valtionhallinnon hankkeisiin uudenlaista kumppanuusajattelua. Siihen kuuluvat:

1) selkeän sopimusmalli, 

2) yhteinen työnäkö sekä 

3) tapa toimia yhtenä tiiminä tilaajan ja kolmansien osapuolien kanssa.

“Juuri aito kumppanuus on osoittautunut erityisen tärkeäksi tavaksi varmistaa kriittisten hankkeiden onnistuminen.”

Tule kuuntelemaan Moni Banerjeen puheenvuoro “Tulevaisuuden aito kumppanuus julkishallinnon kriittisten hankkeiden onnistumisessa – Case Hätäkeskuslaitos”

Valtio Expo 2022, ti 10.5.2022, Nordia (2. krs) klo 14.20

 

Julkishallinto ja kehityskumppanuus – kokemuksia yhteistyöstä

 
Hätäkeskuslaitoksen ilmoitinlaiteasiakkaat siirtyivät sähköiseen asiointiin Cinian toimittaman ILMO-järjestelmän avulla

“Asiat ovat pysyneet aikataulussaan, ja suuremmilta yllätyksiltä on vältytty, sillä vuoropuhelu on ollut tiivistä ja avointa. Hämmästyttävintä on, että olemme pysyneet myös kustannuksissa, se on ollut todella ilahduttavaa.”

Teemu Lehti, Hätäkeskuslaitoksen hallinto-osaston johtaja

Katso kommentit myös hätäkeskustietojärjestelmä ERICAn kehityskumppanuudesta

 

Toiminnanohjausjärjestelmä laajenee Sydänsairaalan tarpeiden tahtiin

Sydänsairaalan laaturekisteri on laajentunut kokonaiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi vuosia jatkuneen yhteistyökumppanuuden aikana. Ratkaisut auttavat käyttämään terveydenhuollon resursseja viisaasti ja sujuvoittavat potilaiden hoitopolkuja.

 

Varsinais-Suomen liiton IT-järjestelmien ja palveluiden auditointi sekä kilpailuttaminen

“Tuli sellainen tunne, että meillä on aito edunvalvoja mukana, joka todella osaa haastaa palveluntarjoajaa pitäen kuitenkin positiivisen fiiliksen keskusteluissa. Kun esitettyjä ratkaisuja haastettiin olin todella luottavainen, että kaikki meille tärkeät asiat tulee käsiteltyä. Lisäksi neuvotteluissa näkyi aito innostus ja asiantuntemus aiheeseen.”


Petra Määttänen, Varsinais-Suomen liiton hallintojohtaja

 

Kysy lisää Moni Banerjeelta!

avatar

Cinia Oy

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja.