3.1.2022 16:24

Nämä softa-aiheet kiinnostivat: Vuoden 2021 luetuimmat jutut kertovat Ciniasta työpaikkana

Laadukkaiden ohjelmistoratkaisujen kysyntä jatkuu vilkkaana. Samalla avautuu uusia urapolkuja kokeneille osaajille ja uusille tulokkaille. Ei olekaan ihme, että erityisen moni blogissa vieraillut on halunnut kurkistaa tavallisten cinialaisten työpäiviin.

Tässä on viisi suosituinta artikkelia kuluneen vuoden ajalta:

 

Cinian ohjelmistoprojektit – minkälaisia ne ovat työntekijän näkökulmasta?

Asiakkaat, kulttuuri, teknologiat ja osaamisen kehittäminen: tähän vuoden suosituimpaan artikkeliin kokosimme maistiaisia ura- ja asiakastarinoista – teknologiakatsauksia unohtamatta.

 

Faktaa työsuhde-eduista

Hyvä porukka ja mielekkäät projektit – siitä lähdetään liikkelle. Mutta puhuttaisiinko hetki myös kattavasta sairaskuluvakuutuksesta tai Cinian omasta teestä (ja kerhosta sen ympärillä)? Minne ohjelmistokehittäjä suuntasi kesälomallaan, kun alla oli tuliterä Gravel-pyörä? Moni halusi tietää lisää.

 

Ei tuotetalo, ei konsulttitalo vaan molempien hyvät puolet yhdessä

Kuin saisi rusinat pullasta: Asiakasprojektit tuovat työhön vaihtelevuutta, mutta ratkaisutalossa ympärillä on kuitenkin oma työyhteisö. “Cinialaisia ei pidetä vain käytettävissä olevina resursseina, joita siirretään paikasta toiseen”, kuvailee kokemuksiaan DevOps-spesialisti Sami Oksanen

 

Agilea totta kai, mutta mitä ketterä kehittäminen on Cinialla ihan käytännössä?

Ketterä kehittäminen on monelle tuttu työtapa. Sen periaatteet on helppoa ymmärtää, mutta vaikeaa hallita hyvin. Miten ketteriä menetelmiä sitten toteutetaan Cinialla käytännössä? Kokenut ohjelmistoarkkitehti Markus Pohjola avaa aihetta tässä blogitekstissä.

 

Tietoturvaa ja käytettävyyttä: kohti omaa erikoisalaa

Eveliina Pakarinen ja Johanna Wahtera hyppäsivät full stack -kesäkoodarin saappaisiin viisi vuotta sitten. Osa-aikatyö opintojen ohessa on molemmilla vaihtunut joustaviin päivätöihin asiantuntijana, ja samalla askeleet ovat kuljettaneet kohti omia kiinnostuksenkohteita. Mikä houkutti jatkamaan uraa Cinialla myös opintojen valmistumisen jälkeen?

 

Muun muassa näistä, ohjelmistoratkaisuihin liittyvistä aiheista kirjoitimme myös:

Löydät kaikki ohjelmistokehitysteemaiset artikkelit tämän linkin takaa.

 

Haluatko mukaan rakentamaan tulevaisuutta?

New call-to-action