Hakutulokset

Anssi Kärkkäinen johtamaan Cinian palvelukeskusta

Uutiset 28.11.2017

Anssi Kärkkäinen on aloittanut Cinian palvelukeskusyksikön johtajan tehtävässä 1.11.2017. 

Hänellä on pitkä kokemus tietoliikenne- ja kyberturvallisuusalan kehitys- ja johtamistehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin puolustusvoimissa muun muassa hallinnon turvallisuusverkkohankkeessa (TUVE) projektipäällikkönä, hankepäällikkönä, kyberpuolustuksen asiantuntijana sekä kyberosaston osastopäällikkönä. Hänellä on vahva osaaminen kyberturvallisuuden teknisestä kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori, diplomi-insinööri ja yleisesikuntaupseeri.

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja kyberturvallisuus kaikissa tilanteissa. Kyberturvallisuus on kasvava alue Cinian toimintaympäristössä ja Anssi Kärkkäinen tulee vahvistamaan osaamista tällä tärkeällä alueella.

”Hienoa päästä mukaan yhteiskunnallisesti merkittävän tietoliikenne- ja ICT-palvelutoimittajan kyberturvallisuuspalveluiden kehittämiseen. Mielenkiintoista ja palkitsevaa on olla mukana kehittämässä Cinian 24/7-palveluita tietoliikenteen ja erityisesti kyberturvallisuuden hallinnan ja valvonnan näkökulmasta. Yhtenä merkittävänä tehtävänä on SOC-kyvykkyyksien rakentaminen", kertoo Anssi Kärkkäinen.

Jaa