Hakutulokset

Diabeteshoidon digitalisaatiolla lisää aikaa asiakastyölle

BlogiDigitalisaatioTerveydenhuollon digitalisaatio 5.4.2019

Taysin toiminnanmuutos diabetespotilaiden hoidossa säästää aikaa varsinaiselle hoito- ja ohjaustyölle sekä asiakkaan kohtaamiselle. Tietojärjestelmien integraation avulla tiedon siirtämisen ja kirjaamisen tarve vastaanottokäynnin aikana vähenee huomattavasti, kertoo Taysin osastonylilääkäri, endokrinologi Saara Metso.

OmaTays:n terveyskyselyn ja Endo-järjestelmän dataintegraation myötä hoitotyöstä poistuu ylimääräistä tietojen kopiointia, siirtelyä ja kirjaamista, joka on tähän asti tehty käsin. Aikaa jää enemmän potilaan ohjaukselle ja varsinaiselle hoitotyölle.

Lue koko artikkeli Taysin osastonylilääkärin Saara Metson haastattelusta, kuinka diabeteshoidon digitalisaatio antaa lisää aikaa asiakastyölle.

_______

Cinia kehittää ja ylläpitää Endo-järjestelmää yhteistyössä Taysin Endokrinologian poliklinikan kanssa. Endo-järjestelmän tavoitteena on yhtenäistää, ohjata ja tukea ammattilaisten työskentelyä.

Keväällä 2019 valmistuneessa projektissa Cinia toteutti OmaTays-integraation Endo-järjestelmään yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Integraatio tuo potilaan esitäyttämät tiedot OmaTays-järjestelmästä Endo-järjestelmään. Projektin aikana Cinian kehittäjät pääsivät myös havainnoimaan aitoa potilastyötä polille.

Lue lisää nykyaikaisesta ja monipuolisesta Endo-järjestelmästä.


 

 

Jaa