cMatrix - AWS Direct Connect - Cinia

Cinia cMatrix - AWS Direct Connect

Cinia cMatrix -palvelulla voit luoda yksityisen matalaviiveisen verkkoyhteyden oman paikallisen infrastruktuurisi ja Amazon Web Services -pilvipalvelun välille ja optimoida Hybrid IT -arkkitehtuurisi verkkoliikennettä. Kun ohitat internetin ja yhdistyt AWS Direct Connect -palveluun Cinia cMatrix -palvelun avulla hyödyt alemmista AWS:n datan siirtomaksuista, parantuneesta tietoturvasta sekä Cinian runkoverkon tuomasta optimoidusta suorituskyvystä.

Cinian cMatrix palvelun avulla sinulla on myös päästä-päähän näkyvyys, aina omasta verkostasi, AWS:n datakeskukseen asti ja sille myös palvelutasotakuu. Palvelun avulla laajennat oman IT-infrastruktuurisi turvallisesti ja tehokkaasti AWS -pilveen.

SKAALAUTUVA

Palvelu tukee kaikkia AWS Direct Connect -määrityksen mukaisia yhteysmalleja ja on räätälöitävissä tukemaan juuri sinun pilvipalveluarkkitehtuuriasi, niin että saat mahdollisimman kustannustehokkaan ja omaan käyttötarpeeseesi sopivimman yhteyspalvelun.

Palvelu mahdollistaa yhteydet yksinkertaisimmista testi- ja kehitystarpeista aina täysin kahdennettuihin tuotantokriittisiin ympäristöihin. Palvelun läpi voi kytkeä esimerkiksi useita pienempikapasiteettisia yhteyksiä suoraan VPC-kohtaisesti tai luoda iso tiedonvaltatie koko IaaS-arkkitehtuuriisi ja jolloin voit jakaa yhteyskapasiteettia pilven sisällä useille resursseille.

Yhdistämällä cMatrix-palvelun Cinian cVPNSDWAN-palveluun pääset hyödyntämään Hybrid IT -arkkitehtuuriasi täysipainoisesti. On-prem ja pilviresurssit ovat kiinteä osa toimipisteverkkoasi, keskitetysti hallittuna ja valvottuna ratkaisuna. Näkyvyys ja yhteinen tietoturvapolitiikka kattaa kaikki verkon osat.

PALVELUT JA REGIOONAT

Palvelun kautta on saavutettavissa AWS:n julkiset SaaS- sekä yksityiset IaaS-palvelut.

Palvelu mahdollista kytkeytyä AWS:n regiooniin maailmanlaajuisesti, mutta suomalaisittain merkittävimmät ovat:

  • EU-CENTRAL-1 (Frakfurtin ja Amsterdamin kautta)
  • EU-WEST-1 (Dublinin ja Lontoon kautta)
  • EU-NORTH-1 (Tukholma)

 

SUORIN TIE KESKI-EUROOPPAAN

Palvelu hyödyntää Cinian omaa runkoverkkoa sekä nopeaa ja maantieteellisesti suoraa merikaapeliyhteyttä Suomesta Keski-Euroopan konesaleihin, mikä mahdollistaa yhteyksien matalat latenssit. Cinia cMatrix -yhteyspalvelun avulla saat suorat internet-verkosta riippumattomat ja asiakaskohtaiset yhteydet useisiin pilvipalvelutarjoajien lokaatioihin Euroopassa.

Katso Cinian verkkokartta

 


Cinia cMatrix AWS-palvelu pähkinänkuoressa

  • Liityntäyhteys asiakkaan verkon tai toimipisteen ja Cinian runkoverkon välillä, tarvittaessa varmistettuna
  • cMatrix-virtuaaliyhteydet valituilla nopeuksilla (50 Mbps – 10 Gbps) AWS:n Direct Connect pisteiden kautta haluttuihin regiooniin ja palveluihin valitun topologian mukaisesti tarvittaessa kahdennettuna.
  • Yhteyksien rajoittamaton datasiirto
  • Palvelunäkymä ja raportointi
  • SLA valinnan mukaan
     

Lisätietoja

Jan Forss
Account Manager, Tietoverkkopalvelut
+358 40 922 3120
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jukka Kontula
Myyntipäällikkö, Tietoverkkoratkaisut
+358 40 592 4564
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Tuomas Yli-Suvanto
Business Manager, Tietoverkkopalvelut
+358 40 862 1061
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv