cMatrix - AWS Direct Connect - Cinia

Cinia on AWS Direct Connect Service Delivery Partner

Nimityksen myötä olemme kasvattaneet rooliamme pilviyhteyspalvelukumppanina, joka mahdollistaa entistä monipuolisempien pilviyhteyksien toimittamisen asiakkaillemme.

Asiakkaille tämä näkyy entistä nopeampina yhteyksinä ja mahdollisuutena toimittaa myös Transit Gatewayn vaatimat suurikapasiteettiset (1 – 10 Gbit/s) yhteydet. Voimme jatkossa tarjota isompiinkin ympäristöihin kustannustehokkaita, korkeakapasiteettisia yhteyksiä sekä joustavia, asiakastarpeeseen soveltuvia ratkaisuja.

Cinia cMatrix -palvelulla voit luoda yksityisen matalaviiveisen verkkoyhteyden oman paikallisen infrastruktuurisi ja Amazon Web Services -pilvipalvelun välille ja optimoida Hybrid IT -arkkitehtuurisi verkkoliikennettä. Kun ohitat internetin ja yhdistyt AWS Direct Connect -palveluun.

Cinia cMatrix -palvelun avulla hyödyt alemmista AWS:n datan siirtomaksuista, parantuneesta tietoturvasta sekä Cinian runkoverkon tuomasta optimoidusta suorituskyvystä.

Cinian cMatrix palvelun avulla sinulla on myös päästä-päähän näkyvyys, aina omasta verkostasi, AWS:n datakeskukseen asti ja sille myös palvelutasotakuu. Palvelun avulla laajennat oman IT-infrastruktuurisi turvallisesti ja tehokkaasti AWS -pilveen.

Skaalautuva

Palvelu tukee kaikkia AWS Direct Connect -määrityksen mukaisia yhteysmalleja ja on räätälöitävissä tukemaan juuri sinun pilvipalveluarkkitehtuuriasi, niin että saat mahdollisimman kustannustehokkaan ja omaan käyttötarpeeseesi sopivimman yhteyspalvelun.

Palvelu mahdollistaa yhteydet yksinkertaisimmista testi- ja kehitystarpeista aina täysin kahdennettuihin tuotantokriittisiin ympäristöihin. Palvelun läpi voi kytkeä esimerkiksi useita pienempikapasiteettisia yhteyksiä suoraan VPC-kohtaisesti tai luoda iso tiedonvaltatie koko IaaS-arkkitehtuuriisi ja jolloin voit jakaa yhteyskapasiteettia pilven sisällä useille resursseille.

Yhdistämällä cMatrix-palvelun Cinian cVPN2 SDWAN-palveluun pääset hyödyntämään Hybrid IT -arkkitehtuuriasi täysipainoisesti. On-prem ja pilviresurssit ovat kiinteä osa toimipisteverkkoasi, keskitetysti hallittuna ja valvottuna ratkaisuna. Näkyvyys ja yhteinen tietoturvapolitiikka kattaa kaikki verkon osat.

Palvelut ja regioonat

Palvelun kautta on saavutettavissa AWS:n julkiset SaaS- sekä yksityiset IaaS-palvelut.

Palvelu mahdollista kytkeytyä AWS:n regiooniin maailmanlaajuisesti, mutta suomalaisittain merkittävimmät ovat:

  • EU-CENTRAL-1 (Frakfurtin ja Amsterdamin kautta)
  • EU-WEST-1 (Dublinin ja Lontoon kautta)
  • EU-NORTH-1 (Tukholma)

 

Suorin tie Keski-Eurooppaan

Palvelu hyödyntää Cinian omaa runkoverkkoa sekä nopeaa ja maantieteellisesti suoraa merikaapeliyhteyttä Suomesta Keski-Euroopan konesaleihin, mikä mahdollistaa yhteyksien matalat latenssit. Cinia cMatrix -yhteyspalvelun avulla saat suorat internet-verkosta riippumattomat ja asiakaskohtaiset yhteydet useisiin pilvipalvelutarjoajien lokaatioihin Euroopassa.

Katso Cinian verkkokartta


Cinia cMatrix AWS-palvelu pähkinänkuoressa

  • Liityntäyhteys asiakkaan verkon tai toimipisteen ja Cinian runkoverkon välillä, tarvittaessa varmistettuna
  • cMatrix-virtuaaliyhteydet valituilla nopeuksilla (50 Mbps – 10 Gbps) AWS:n Direct Connect pisteiden kautta haluttuihin regiooniin ja palveluihin valitun topologian mukaisesti tarvittaessa kahdennettuna.
  • Yhteyksien rajoittamaton datasiirto
  • Palvelunäkymä ja raportointi
  • SLA valinnan mukaan
     

Lisätietoja

Jan Forss
Account Manager, Tietoverkkopalvelut
+358 40 922 3120
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Jukka Kontula
Myyntijohtaja, Tietoverkkopalvelut
+358 40 592 4564
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv
Aleksanteri Pyrrö
Myyntipäällikkö, Tietoverkkopalvelut
+358 40 823 2478
rghavzv.fhxhavzv@pvavn.sv