Skip to main content

Älykäs liikenne

Kanssamme toteutat tietoturvalliset tietoverkkoratkaisut liikkuvan kaluston ja liikenneinfrastruktuurin erityistarpeisiin.

Pattern-hero2

Tunnemme älykkään liikenteen erityistarpeet

Älykkään liikenteen IoT ja diagnostiikka, ajoneuvo- ja matkustajainformaatiojärjestelmät, monikanavareitittimet ja järjestelmien kunnossapito – Saat meiltä monipuolisen kattauksen liikkuvan kaluston ja liikenneinfran tarpeisiin suunniteltuja ratkaisuja. Olemme tukenasi sekä vanhojen ratkaisuiden modernisoinnissa että uusien kehittämisessä.

 • OT-ja-IoT-ratkaisut

  Älykkään liikenteen IoT ja diagnostiikka

  Cinian avulla toteutat olosuhdevalvonta- ja diagnostiikkasovelluksia sekä liikkuvaan kalustoon että liikenneinfraan. Liikenteen diagnostiikkaa ja olosuhdevalvontaa tarvitaan sekä ajoneuvoihin että tienvarsien laitetiloihin. Molemmissa tavoitteena on vikatilanteiden välttäminen, huollon ajoituksen parantaminen, sekä huoltovälien pitäminen sopivana.  

  Tunnemme molempien ratkaisuympäristöjen tarpeet ja pystymme suunnittelemaan tarpeisiisi soveltuvan IoT-toteutuksen, jolla diagnostiikkatietoa pystytään keräämään ja analysoimaan reaaliaikaisesti.

Matkustajainformaatiojärjestelmät

Matkustajainformaatiojärjestelmät ovat monimutkaisia kokonaisuuksia, joissa vaikeinta on usein monitoimittajaympäristön aiheuttama hidas ja kankea toimitusketju, jonka seurauksena asiakastieto ja markkinointiviestintä aiheuttaa turhan paljon päänvaivaa. Vaikka toimitammekin matkustajainformaatiojärjestelmiä juniin, busseihin ja asemille, vahvin osaamisemme on projektien orkestroijana ja ongelmanratkaisijana. Avullamme pääset keskittymään varsinaiseen liiketoimintaasi, kun me hoidamme taustalla palvelujen juohevan kehityksen ja toimivuuden.

Ajoneuvojärjestelmät

Modernin ajoneuvojärjestelmän avulla teet kalustostasi älykkään kokonaisuuden, jota voit seurata ja optimoida keskitetysti. Ajoneuvot sisältävät yhä kehittyneempiä järjestelmiä, ja näiden kaikkien tulee toimia saumattomasti yhteen sekä keskenään että palvelinsovellusten kanssa. Cinialla on laaja kokemus ajoneuvotietokoneiden toteutuksesta, asiakaskohtaisten sovellusten toteuttamisesta, sekä palvelinpään hallinta- ja valvontasovellusten kehittämisestä.

 • Tampereen-ratikka-Hubspot

  Cinian tietoliikenneratkaisu mahdollistaa monitoimittajaympäristön

  Cinia rakensi Tampereen raitiotien raitiovaunuihin luotettavan ja kustannustehokkaan tietoliikenneratkaisun, jonka keskiössä on liikkuvan kaluston tarpeisiin kehitetty järjestelmä.

 • Tuotteet-ja-valmistajat

  Monikanavareitittimet

  Moderni tie- ja raideliikenne vaatii vakaat tietoliikenneyhteydet, ja niitä tarvitaan myös etätyön toimivuuden varmistamiseksi. Cinialla on kattava tarjonta monikanavareitittimiä, joiden avulla ja tietoliikenne toimii vakaasti joka tilanteessa. Ratkaisumme kattavat niin hälytysajoneuvot, maanpuolustuksen, viranomaiset, raideliikenteen kuin liikenteenohjauksenkin tarpeet.

 • Ennakoiva-huolto-ja-kunnossapito

  Kunnossapito ja valvonta

  Tie- ja raideliikenteen järjestelmien kunnossapito vaatii erityisen ripeää reagointinopeutta turvallisuuden varmistamiseksi. Cinia tarjoaa koko maan kattavaa kunnossapito- ja valvontapalvelua nopealla vasteajalla. Meillä on vuosikymmenen kokemus vaativien telematiikkajärjestelmien ylläpidosta ja kenttäkaluston vikatilanteiden hallinnasta.

  Projektin- ja palvelunhallintaorganisaatiomme tuottaa palvelut korkealla laadulla ja tarpeitasi mukaillen. Kun palvelu on käynnissä, emme jää laakereillemme lepäämään, vaan tuomme sinulle jatkuvasti kehitysehdotuksia toiminnan tehostamiseksi esimerkiksi IoT-ratkaisujen avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää