Verkkoratkaisut ja yhteydet

Lue lisää Ota yhteyttä
Verkkoratkaisut-ja-yhteydet

Tietoverkkojen asiantuntija palveluksessasi

Me Cinialla rakennamme tulevaisuutta mahdollistamalla yrityksille ja organisaatioille kattavat tietoliikenneratkaisut. Meiltä saat sekä luotettavat internetyhteydet, lähi- ja yritysverkot että monipuoliset konesali- ja pilviyhteyspalvelut. Näistä koostamme sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden, jossa tietoturvallisuus on aina sisäänrakennettua. Palkittu Service Deskimme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri.

 

Mikäli etsit kumppania, joka pystyy vastaamaan kasvaviin tarpeisiisi ja huolehtii aktiivisesti yhteyksiesi ja verkkojesi kyberturvallisuudesta, olet oikeassa osoitteessa. Tutustu tarkemmin tarjontaamme tai sovi saman tien tapaaminen kanssamme.

Tutustu palveluihimme

Nopea, tehokas ja turvallinen kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Cinialta saat yrityksellesi tietoliikenneratkaisut sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Valvomme yhteyksiäsi 24/7, jotta liiketoimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä.

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Saman katon alta saat internetyhteydet, kriittisten tuotantoverkkojen IoT- ja OT-ratkaisut, sekä yhteydet pilveen ja konesaleihin, mutta myös kattavat valvonta- ja kyberturvallisuuspalvelut. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten operaattoreiden kanssa ja edustamme useita eri laitevalmistajia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Soita-myyntiimme

Soita myyntiimme

Myyjämme auttavat sinua löytämään sopivan tietoverkkoratkaisun. Tavoitat myyntimme numerosta 029 300 8715.

Soita meille

Ota yhteyttä myyntiin

Kysy myyjiltämme

Voit olla suoraan myyjiimme yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö ja kysy lisää tietoverkkoratkaisuistamme.

Yritystuen yhteystiedot löydät täältä